סופשבוע

Xx Reut xX

New member
יש בגרות בעל פה אצלנו .. בקטנה כזה אבל.

ריאיון אישי(ממש ריאיון, להגיד איסמי רעות זה לא ריאיון ) לקרוא קטע בעיתונות ולפרש עם שאלות, והסיפור אלאתמן אם אתה מכיר :) וחישובי שטחים באינטגרלים.. אני נעל בזה!!:( מזה הנדסת מרחב בכלל!? חח

סופש../images/Emo99.gif

מה היה טוב השבוע?פולין,יום הולדת 90 לסבא מה היה רע השבוע?חזרנו מפולין,פולין,ממש אין לי חשק לראות אנשים ודי הייתי חייבת לעשות את זה מה הצחיק אתכם השבוע?בדיחות על המאבטח הפולני שהוא אחלה גבר והוא נירא כמו מקרר בגודל שלו אבל הוא אחד החמודים מה עצבן אתכם השבוע?החוסר אנושיות של אנשים,הדביקות שלהם,בכללי המין האנושי די הוציא לי ממנו את החשק מה עשיתם בשני ימי החופשה של פורים?הייתי בפולין אז לא היה חופש נירא לי שהיוני במאידנק וטרבלינקה על הימים האלה,כייף משהו למה התחפשתם?אמממ שמתי כובע ורוד ומשקפים ורודים ענקים הייתה לכם תחרות תחפושות בבית הספר? מי זכה? D: אני מנחשת היה אבל לא התענינתי מה היה שם,תמיד פורים אצלינו ממש מעפן תמונת השבוע: מפולין ציטוט השבוע:המדריך"תזהרו יש פה מוקשים"(אנחנו על גינה ציבורית בורשה)תלמידה:"איפה?רק שלא יתפוצץ עלינו" ספר\סרט\סדרת השבוע:סרטי שואה שיעורים\עבודות\מבחנים,מתכונות:יותר מידי עבודות באמנות קיטורים והערות שונות:הביאו לנו עוד שתי עבודות באומנות ככה שיוצא שאני יהיה כול פסח במוזיאון כדי להכין אותם,ואני עוד צחקתי על זה שאני גרה במוזיאון מיום ליום זה נהיה יותר ויותר אמיתי

חחח אז נעבור לגור במוזיאון

שלא תסבלו את החפירות חסרות הטעם שלי אבל מצד שני זה נחמד לחפור פה על דברים לא חשובים,אז תצטרכו להמשיך לסבול אותי קרה לי עכשיו קטע ממש מוזר אחד מהפולים שפגשנו התחיל לדבר איתי בפייסבוק ממש לא חשבתי שנדבר אי פעם איתם שוב

רותם זליג

אין היה כול כך ציטוטים מפגרים,עם כמות הצחוים שהיו שם באמת שאפשר לחשוב שצחקנו כול היום

supercoconut

New member
סופשבוע (<

מה היה טוב השבוע?
כנס אנימה בראשון בראשון ומסע ישראלי. הו והפלאפון החדש שלי הגיע :) מה היה רע השבוע?
הלינה במסע ישראלי, והחלק שבו, קצת, חליתי, במסע ישראלי. כן. זה לא היה מצחיק בכלל. מה הצחיק אתכם השבוע?
קטעים במסע. מה עצבן אתכם השבוע?
מה עשיתם בשני ימי החופשה של פורים?
יום ראשון - כנס אנימה, יום שני - שינה והתארגנות למסע למה התחפשתם?
לביתספר התחפשתי לוונדה מפיירי גוד פרנטס :) הייתה לכם תחרות תחפושות בבית הספר? מי זכה? D:
לא! החליטו שאין תחרות ואין רונדו השנה! זבל! תמונת השבוע:
ראו -> ציטוט השבוע:
"היי תראו כפר ערבי." "בטח הגענו ללוד!" ספר\סרט\סדרת השבוע:
Fairy Tail, Angel Beats! שיעורים\עבודות\מבחנים,מתכונות:
ישלי מתכונת בספורט ביום שני XD אני אכשל. ולא כי אני מבריזה. אלא כי אני פשוט גרועה XD קיטורים והערות שונות: הו ואני בעד מפגשפורום.

noam270

New member
../images/Emo45.gifבעד גם ../images/Emo9.gif

אומייייגד תתחדשי על הפלאפון!!! יש לו כבר שם?

למעלה