סופ"ש בשבוע חופשי ממילא ../images/Emo6.gif
הקדמה: הברזתי מהמסע ישראלי אז כל השבוע הייתי בבית, לא מתחרטת על זה, אבל מתגעגעת לחברים. עכשיו אפשר להמשיך
מה היה טוב השבוע? חופש, נסעתי בשלישי להשקה או משהו כזה של הקולקציה החדשה של פלפל וקיבלתי בגד ים מתנה
מה היה רע השבוע? אממממ מיגרנות, הן יודעות מתי לבוא
מה הצחיק אתכם השבוע? ההשקה של פלפל בשלישי, האחים שלי, הנסיעה לירושלים ביום ראשן מה עצבן אתכם השבוע? האחים שלי, המחנכת שלי מה עשיתם בשני ימי החופשה של פורים? = כל השבוע, המון כלום, בראשון נסעתי לת"א + ירושלים עם כתבים צעירים אחרים והיה אדיר
וקניתי משקפי שמש למה התחפשתם? לבנות הפאוור פאף, אני הייתי באבאלס הייתה לכם תחרות תחפושות בבית הספר? מי זכה? D: לא
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: היה לי ציטוט מושלם מאיזה ספר אבל החזרתי אותו לספרייה, אינוואי, ציטוט... "יש שני דברים אינסופיים - היקום והטיפשות של האדם, ובקשר לראשון אני לא בטוח" איינשטיין. זה הלך ככה בערך
ספר\סרט\סדרת השבוע: סרט- היפה והמזוודה, שם טיפשי לקומדיה רומנטית חמודה עם הליארי דאף. ספר- "איזה גבר מקסים" של מריאן קיז, היא אדירה!!
סדרה- גלייייייי
גו ניו דירקטשיינס שיעורים\עבודות\מבחנים,מתכונות: שבוע הבא מתכונת בספורט, אני מכוונת ל-60 קיטורים והערות שונות: איכסה ביצפרררר!! נורא נחמד לי בבית! אז למה? ובעד מפגשפורום