סופשבוע

larisa125

New member
סופשבוע ../images/Emo13.gif

מה היה טוב השבוע? מה היה רע השבוע? מה הצחיק אתכם השבוע? מה עצבן אתכם השבוע? מה עשיתם בשני ימי החופשה של פורים? למה התחפשתם? הייתה לכם תחרות תחפושות בבית הספר? מי זכה? D: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: שיעורים\עבודות\מבחנים,מתכונות: קיטורים והערות שונות
: ועוד שאלה: האם אתם בעד מפגש פורום בפסח? לא צריך להתחייב או משהו, רק אם אתם בעד הרעיון ברמה עקרונית

tritone

New member
מדהים מדהים, אני לא ../images/Emo131.gif יותר!!

מה היה טוב השבוע? חופש, יומולדת, פאקינג עברתי טסט. איכשהו יצא שלמדתי השבוע בערך שעה אחת כמו שצריך מה היה רע השבוע? הפיגוע בירושלים היה קרוב לבית שלי ולא היה נעים. הרעש של הסירנות וההליקופטרים, והמון אנשים שפחדתי עליהם, ורשת הטלפונים שנפלה. היה די מפחיד האמת. מה הצחיק אתכם השבוע? חברות שלי, הברכות ליומולדת, והממ לא יודעת
מה עצבן אתכם השבוע? הייתי חולה וזה פגע לי קצת בחופש. בקטנה. מה עשיתם בשני ימי החופשה של פורים? עבדתי והתחליתי חח למה התחפשתם? לא התחפשתי הייתה לכם תחרות תחפושות בבית הספר? מי זכה? כן! ידיד שלי שהתחפש לכובען המטורף גרסת הסרט שיצא לפני שנה, מדהים מדהים. תמונת השבוע: אמ... ציטוט השבוע: "מזל טוב מותק, עברת טסט"? סתם סתם, גם חברים שלי ובכלל אנשים שכתבו לי דברים מדהימים ליומולדת. מרגש ממש. ספר\\סרט\סדרת השבוע: בקושי הספקתי
שיעורים\\עבודות\\מבחנים,מתכונות: הפסדתי מבחן באזרחות, ביום ראשון יש לי במתמטיקה והמצב נורא ואיום
ואז עד אחרי פסח אין מבחנים אם אני לא טועה, ומיד אחרי פסח מתכונת ראשונה במתמטיקה... פאן. סתם בקטנה, יהיה בסדר. קיטורים והערות שונות: וואלה הכל סבבה, אני מאושרת שעברתי טסט ולגמריייי לא קולטת את זה
הבאסה היחידה זה שאני יכולה לקבל אותו רק ביום ראשון בבוקר, ובראשון בערב יש הכנה לפולין ככה שאני בקושי אנהג עד איזה יום רביעי, אבל באמת שזאת צרה קטנה ואני בסדר עם זה

זה באמת ממש עצוב

שיש לך רישיון ולא תנהגי עד יום רביעי... מזל טוב על שניהם! הפיגוע באמת היה מפחיד גם למי שלא היה באותו זמן בעיר רק המחשבה שאתה מכיר אנשים שאולי שם,ממש זוועה

tritone

New member
אני אנהג טיפה חחח

בראשון בערב (אחרי ההכנה לפולין) ובשני יש לי איזה שעה חופשית מספיק מוקדם
היה לי ממש קשה ללכת מעל בגין ולשמוע את האמבולנסים והמסוקים... מזל שרוב החברים שלי חיכו בביה"ס לאסיפות הורים ולחזרות למופע בתיאטרון כי אחרת היו מסתובבים הרבה בתחנה המרכזית..

asaf105

New member
בטעות עשיתי אנטר XD

סופ"ש ארוך ומושלם הולך להיות!! מה היה טוב השבוע?חופש פורים! 87 במודיול E באנגלית מה היה רע השבוע? שהוא היה קצר
מה הצחיק אתכם השבוע? לא זוכר מה זה היה אבל עם ידידה שלי היה איזה קטע שהתפקענו מצחוק כל כך ולא הפסקתי לצחוק
מה עצבן אתכם השבוע? כלום!
מה עשיתם בשני ימי החופשה של פורים? ישנתי, והתאהבתי מחדש באייפוד טאץ' 4 המושלם שלי למה התחפשתם? לבנאדם
מה שהיה לי קשה להיות כל השנה הזאת הייתה לכם תחרות תחפושות בבית הספר? מי זכה? D: אין לי שמץ של מושג אבל לפי התמונות בפייסבוק לא היו תחפושות מי יודע מה תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: אני בשיעור הסטוריה עם המחנכת שלי לגבי המסע שיש שבוע הבא לדרום: "מה קורה עם המסע נפלו טילים בבאר שבע ונהיה שם במסע?" והמחנכת המוזרה: "עוד סיבה למה אני לא אצא למסע!"
ספר\סרט\סדרת השבוע: האח הגדול, הגמר מחר!!!!!! שיעורים\עבודות\מבחנים,מתכונות: שיעורים יש יותר מדי
עבודות אין, סיימנו את הפרויקט באנגלית וקיבלנו 90 קיטורים והערות שונות: שבוע הבא מסע שנתי, 5 ימים מראשון עד חמישי, נהיה בצאלים, אשלים, בה"ד 1, ירוחם, נתיבות, כלא באר שבע, השביל הרץ, מצדה, פזורה, הולך להיות מסע מושלם!! כמובן אם לא יפלו עלינו כמה גראדים

asaf105

New member
אכן

ככה קוראים לזה מסע! בגלל שזה כחלק ממסגרת השל"ח אצלנו והמורים לשל"ח הם המדריכים כביכול

larisa125

New member
נראה לי שזה מסע ישראלי\מסע בראשית

או איך שאתם קוראים לזה

tritone

New member
לא ממש

אני גרה בירושלים והמסע הישראלי, שיהיה לנו בשנה הבאה, לא יהיה בירושלים... עוד לא יודעים מה יהיה, כי אנחנו קובעים את התוכן, אבל זה יהיה בכל הארץ סביב נושא מסוים. (ואני ירושלמית כן)

Xx Reut xX

New member
עונה:)

מה היה טוב השבוע? שבוע קצר בגלל החופש+שביתות של ועד הורים חח. 100 בבגרות בעפ בערביתתת!! :):):) מה היה רע השבוע? הגראדים, הפיגוע בירושלים... מה הצחיק אתכם השבוע? כל מיני. הבגרות בתאטרון הייתה הורסת מצחוק
מה עצבן אתכם השבוע? ראש העיר המעצבןןן הזה! מה עשיתם בשני ימי החופשה של פורים? ישנתי,למדתי, חגגתי !D: למה התחפשתם? לא התחפשתי הייתה לכם תחרות תחפושות בבית הספר? מי זכה? D: לפי מה שהבנתי כמה ילדים מיב' שאחד התחפש לצונאמי וחלק ליפנים חחח.. תמונת השבוע: ציטוט השבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: קילרים! שיעורים\עבודות\מבחנים,מתכונות: מתמטיקה יום ראשון= מוות! קיטורים והערות שונות: אני שונאת חישוב שטחים! זהו

asaf105

New member
יש בי"א בגרות בעל פה בערבית??

אצלנו אין השנה אלא רק בי"ב חח ולמה התכוונת בחישובי שטחים? חישובי שטחים באינטגרלים או בהנדסת המרחב?

למעלה