סופשבוע

סופשבוע ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

איזה כיף!! סופשבוע בבית!!!
מה איתכם חבר'ה?? מה חדש?? אגב, אני מייק למי ששכח

pilpelmemule

New member
נראה לך שנשכח?../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

אני שמחה שאתה שמח! חחח שיהיה. אממ לי שלחו היום מכתב מוזר כזה.. ללמוד מלא דברים.. אני אראה כבר.. כי בעיקרון אין לי כ"כ זמן וכוח לזה.. וכל הזמן יש לי חזרות.. ארבע פעמים בשבוע..שלוש פעמים ההרכב- חזרות להופעות בוושינגטון.. ופעם אחת עוד הרכב.. ואני יוצאת משיעורים בלי הפסקה בגלל המיליון וועדות שלי וההופעות בשבוע ספרות.. אני בסוף מופיעה עם עוד הרכב.. שניים.. עם השני אנחנו עושים גרסה חדשה ל"בובה ימימה".. חחח אם אתם מכירים.. "אני בובה ושמי ימימה-מה.. בלה בלה בלה בלה בלה מה-מה.. כולם אומרים לי שאני יפההההה רק רגליי הן עקומות נורא.." משהו כזה.. חח.. יצא מצחיק. אבל היינו חייבים למצוא את האקורדים לבד כי לא היה באינטרנט אז מצאנו משהו באיזור.. העיקר שזה נשמע נורמלי.. וזהו חחח זה היה ארוך ולא קשור.. אני מקווה שנחמד לכם, כולם..

hey mike!!! ככה כותבים?

ברור שזוכרים!!! איך אצלך? מה תעשה בספשבוע? אני כבר סיימתי את מפגש 11....אמממ לא זכור לי משהו חדש- =]

AlmogT4

New member
היי מייק ../images/Emo13.gif

נצל תסופשבוע..מקווה שהולך טוב פחות או יותר בצבא. לי אין הרבה חדש, חוץ ממנה : וכן, זה אני.. מוזמנים לברך וזה, לקח לי 4 חודשים לשכנע תהורים אבל הנה היא פה :]

12111 מיכל

New member
מייק../images/Emo24.gif

ברור שאנחנו זוכרים אותך,איך נשכח
הכול בסדר מה איתך????

אה... אני יודע... ../images/Emo3.gif

אני מעולה תודה! מה שלומך מתוקה? הבנתי שאת בתקופה גורלית של קבלת החלטות חשובות...?

12111 מיכל

New member
אני בסדר....

נראה לי בכול אופן מזל שיש את הפורום הזה כי בלי העצות פה לא הייתי מסתדרת. הולכת ללמוד למורשת בייי

Ruby Moon

New member
היי^^

הסופשבוע היה מעייף.. נתקעתי עם הבת דודה שלי באמצע שומקום וליידינו הייתה קבוצת אנשים ששמעו שירים שמה זה לא היו סמקוםXD וכקינוח המשכתי לחרוש על המבחן שהיה לי היוםXP ועשיתי ביביסיטר על האחים שלי בצהריים ובערב.. נכון פשוט מהנה? עכשיו אני שוברת את הראש בפיענוח אתר הסברים על המשחק המסורתי של יפן.. "גו".. רק הבעייה היא שזה אתר ביפנית עם הסברים וחוקים ביפנית.. עם תרגילים ביפנית.. ואני עוד לא הגעתי למצב שאני קוראת את השפה.. אז בעיקרון.. אין לי סיכויXP אבל נראה לי שדיי הבנתי כמה דברים בניסיונות עלובים שלי.. עברתי כבר 43% מחוקי המשחק וממשחקים ששיחקתי אבל לא הבנתי אף חוק... רק כמה טוב אולי יותר מזה.. נו מילא..

למעלה