סופשבוע

Euterpe

New member
שבועי

שיר/י השבוע של ווית'ין: gatekepper איכשהו אני תמיד שומעת את אותם שירים... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: crucify של טורי
trains של porcupine tree, שיר מעולה! 15 step/רדיוהד (כן כן) אלבום השבוע: little earthquakes/Tori amos מה את/ה שומע/ת עכשיו: 15 step דבר טוב שקרה השבוע: שני סיורים! בשני בהר הרצל בלילה בין הקברים (היה ממש מרתק) וברביעי בעיר דוד כולל נקבת השילוח- איזה כיף במים שם! כדאי ללכת
דבר רע שקרה השבוע: הפרזיטים הקטנים התישוני
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני חושבת שאעביר פעילות על ירושלים וזה נחמד אתר השבוע: ישראבלוג מאכל השבוע: סלט שווה ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות/חאלד חוסייני. ספר כ"כ מקומם! הן כאלה מסכנות, הנשים האפגניות. סרט/סדרת השבוע: סרט- המספריים של אדוארד

סופשבועע :]

שיר/י השבוע של ווית'ין: what have you done המושלם שילי!! שיר/י השבוע לא של ווית'ין:כל השירים של קית'!!! אלבום השבוע: לא יודעת חח מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום, אמא אמרה לי לחבות את המוזיקה :SS דבר טוב שקרה השבוע: כלום :( דבר רע שקרה השבוע: נכשלתי במבחן במתמטיקה :(( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום חח :] אתר השבוע: www.keithcaputo.com האתר של קית'ושש!! מאכל השבוע: פסטה חח :] ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: קיית'ושש!!!

Ice Queen 7

New member
איזה תמונות טראגיות יש שם בכניסה ../images/Emo6.gif

כמעט כמו התמונה שלו

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל ה-B sides שהשלמתי בגלל שבעתיד הרחוק תהיה להם חוליה חלשה
אבל בכל מקרה זאת היתה הזדמנות טובה לשמוע אותם שיר/י השבוע לא של ווית'ין: סתם מיום שישי- Sirenia - Seven Sirens and a Silver Tear. לא ממש שיר, אבל קטע יפה אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: שיר כלשהו בראש דבר טוב שקרה השבוע: אין
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין אתר השבוע: - מאכל השבוע: מרקים שאמא שלי הכינה ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: הישרדות
הגמר היה כזה... מפחיד
תמונת השבוע: אין לי כח

Brombit

New member
אה, ושכחתי- ../images/Emo115.gif

הצלחתי למצוא את כל ה-B sides חוץ מ-The Las Time ו-The Silence, למישהו יש לשלוח לי?

Brombit

New member
../images/Emo13.gif אז תוכלי לתת לי את מסנג'רך או אייסיקיואך?

+

Brombit

New member
העדפתי מסנג'ר... ../images/Emo67.gif שיקוי|

אני כבר לא מתחברת לאייסיקיו בזמן (הארוך) האחרון... אבל אפשר בכל זאת

ZuLi90

New member
כפרעעליך זה לא שווה תמאמץ חח XD

שמעתי אותו ואמרתי The Last Time I will :p

תשמעי קודם ביוטיוב P:

יש לי את דה לאסט טיים (גם בדמו) אבל עוד לא בדקתי שזה טוב (נו חמורים, עלולים להתבלבל ולקחת את השק הלא נכון *גילגול עיניים*), אם תרצי אני אשלח לך

Brombit

New member
אבל אני רוצה שיהיה הוגן בשביל התחרות ../images/Emo3.gif

ואני אשמע ביו-טיוב

Amir Noy

New member
אני יכול לשלוח לך P:

כתוב את המסן שלי נראה לי בכרטיס האישי X___X אגב, שיר טוב 3:

למעלה