סופשבוע

Learn To Fly

New member
D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: קצת מ TSF שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Michelle
אלבום השבוע: הסאונדטראק של רוצי לולה רוצי, זה כיף לשמוע שירים בגרמנית
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Hair - Hare Krishna דבר טוב שקרה השבוע: הברזתי מהטיול השנתי, סיימתי את העטיפה לDVD של המגמה דבר רע שקרה השבוע: ריב לא ברור עם חברה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לראות אם אני עוד זוכרת איך לנתח סרטים במבחן אנסין, הלוואיהלוואיהלוואי ספר השבוע: קניתי ליומולדת של אימוש ספר עם פירושי שמות, זה סופר מגניב. אם מישהו רוצה אני יכולה לכתוב פה מה כתוב על השם שלוP: סרט/סדרת השבוע: אפוקליפטו, רוצי לולה רוצי תמונת השבוע: תקראו לי פסיכית אבל התמונה הזאת הרגה אותי מצחוק

לא מזמן היה סיפור על איש חולני, מטורף ונוראי

מאוסטריה שכלא את הבת שלו במרתף משהו בסביבות העשרים שנים, התעלל בה, אנס אותה ונולדו לה ממנו כמה ילדים שחלקם גדלו בבית שלו איתו ועם אישתו. סיפור נוראי ומזעזע, אז התמונה הזו צוחקת על זה. הומור שחור.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo45.gif

יש לך מושג מה עשו לו? אני מקווה שהוא במעצר עולם ושמתעללים בו שם. העונש שסלובי הציע (אז מה אם זה היה בצחוק) הכי מתאים לאנשים כאלה, אנסים וכו', לחתוך להם כל יום חתיכה קטנה מהזה ולהשאיר אותם בחיים ובהכרה שירגישו את זה

Learn To Fly

New member
נכון, המקרה זה באמת חולני

אבל יש לי הומור שחור והקטע של התמונה הצחיק אותי, זה לא בשליטתי

Xx Imaginary xX

New member
זה בסדר,לא באתי אלייך בטענות או משהו../images/Emo12.gif

דיברתי על המקרה עצמו, על האבא של האישה הזאת. אם אפשר בכלל לקרוא לו "אבא". +

Learn To Fly

New member
הבנתי שלא..

אבל עדיין לא נעים לי לצחוק מזה ובכל פעם שאני רואה את התמונה אני נקרעת מחדש, אני מרגישה עם זה רע

את הסתכלת על התמונה? *מרימה גבה*

כתוב שם "סימס בייסמנט", כלומר מרתף. הבחורה נכלאה במרתף... את זה לא יכולת לדעת אבל התמונה היא שלו. כנראה שגם המבנה של הבית אמיתי ולקוח מדיווחים על זה, אני לא יודעת, לא ראיתי את זה.

Brombit

New member
אבל צריכים להיות סימנים יותר ברורים ../images/Emo115.gif

כדי שיזהו שזה דוקא "בהשראת" המקרה הזה...

Liquid Dreams

New member
Can heaven be so cruel?

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלא של סית'ר ושל דיוויד קוק
אלבום השבוע: זה לא בדיוק אלבום, אבל נגיד שכל השירים של דיוויד קוק יכולים להרכיב אלבום
מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: אעעמממ לא יודעת דבר רע שקרה השבוע: עוד אנשים בבי"ס יודעים על המתכונת >_> שיפסיקו להפיץ את זה, ביצ'ס ]: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממאממאממ הגמר של אמריקן איידול XP ואם לאמריקה יש מוח הם יבחרו בדיוויד קוק
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: אין

למעלה