סופשבוע רגוע.....

סופשבוע רגוע.....

נו, מה עשיתם עד כה בסופ"ש? ומה התכנונים להמשך? לי יש סופ"ש לא כייפי
אתמול לא עשיתי כלום וזה היה לא כיף והיום סתם הייתי קצת בעיר ולא קניתי כלום ועכשיו יש אוירה מבאסת באויר ואני לא יודעת מה אני עושה היום ולא כיף לי! ומחר בערב עבודה.. בע!!!! אה ולפני העבודה אני נוסעת ליומולדת של בן דוד שלי וגם זה לא כיף כי יש לו אחות מעצבנת

חןשסק

New member
היוםם...

היום עוד בסימן שאלה, אני לא יודעת מה אני עושה, סיכוי טוב שאנחנו הולכות לנען, אני ועוד שתי חברות... אתמול נרדמתי באיזה 9 וחצי... וגם היום אני הייתי בעיר, חיפשתי ג'ינס, לא מצאתי כלום...
ובקשר לאוירה המבאסת...- כשיגיע הקיץ סוף סוף זה ייגמר! אני רוצה גופיות!

אני לא יכול לשמוע ת'מילה נען יותר חח../images/Emo46.gif

מה יש לכם מנען אנשים !? יש מלא מקומות יותר שווים.. הרצליה.. עוד מושבים.. אזור השרון .. אפילו קצת לגוון בימים הטובים עם ת"א איזה דאנס בר.. אבל תכלס נען מקום נחמד.. אבל חרוש.. יאללה להחליף! ונכנסנו לחממה ב15 שקל ווודקה רדבול חינם ליגה או לא ?

ככה.. הסופ"ש התחיל ביום רביעי.. אז ככה..

כדורגל בערב בספורטכיף על דשא ושערים בינוניים עם רשת ו7 על 7.. כיף אדיר ! ליגת אלופות אחרי זה.. יום חמישי מכבי - צסק"א.. הו אה מה קרה ? מכבי אכלה אותה ! שמעוןןןןן בוכה חח אללה ירושלים ! יום שישי.. שישיסל למוות ! טירוף.. אחרי זה מקלחת וארוחת ערב אצל דודים שלי.. לבנדוד שלי היה יומולדת סתלבט עם בנדוד שלי עם גיטרה וארץ נהדרת.. אללה פילוס ! אחרי זה חממה עד 6 בבוקר.. אחת המסיבות הכיפיות שהייתי בהן.. ממש טירוףףףף.. נשארנו עד הסוף היה כיף אדיר !! ואז נהגתי באוטו של חבר שלי מכפר ויתקין עד ראשון כולל תדלוק בדרך ועכשיו אני הולך לישון ומחר, מחר אלוהים גדול. לילה טוב אנשים טובים.

שכחתייי... את יום חמישי בערב.. חח

אחרי מכבי.. איימיש כבוד עם כל החבר'ה ואחרי זה אוכל באזור תעשיה ישן .. ולינקולן כבוד. וסרט לפני השינה :) המגן - קווין קוסטנר..

cobainos

New member
סופ"ש קצוץ

כמו כל הסופ"שים בחודשיים הנוכחיים...עד שבועות. ככה זה כשמעבירים קורס יסוד =\ חמישי בלילה הייתי ביום הולדת של ידידה שלי במקום שנקרא צ'יף בר בכפר סבא. היה נחמד. המקום בסדר...טראבין סטייל. יש יתרונות ויש חסרונות. שישי הייתי בבסיס עד הצהריים
בערב במקום שנקרא סאבליים שזה מעין פאב-מועדון כזה בדרום תל אביב עם מוסיקה טובה (רוק-רוק כבד וישראלי) היום שינה, סבתא וידידה שלא ראיתי הרבה זמן. זהו.

למעלה