סופשבוע רגוע

סופשבוע רגוע

הלחץ בעבודה, הפרידה מעמוס, השיפוצים בבית של השכנה שלי, הגירושים של ההורים שלי, אחי שהחליט פתאום שהוא בענייני בנים, הבוס שלי שהחליט להתלבש עלי, המנכ"ל שלנו שלא מפסיק להטריד אותי, כל אלה הביאו אותי לקחת שבוע חופשת מחלה, לשכור בקתה על איזה ג´אבל בגליל ולבלות שם זמן איכות עם עצמי בלבד. לקחתי שני ספרים, קצת בגדים לבנים זרוקים כאלה (ממילא לא אראה אף אחד) ונסעתי להירגע. חבר לימד אותי לעשות מדיטציות והתחברות לעצמי וזה בדיוק מה שהייתי זקוקה לו. הגעתי לבקתה. אמא´לה.. אין מים זורמים, השירותים בסגנון "בול קליעה", אין חשמל, וכל מיני ברחשים באוויר.. טוב, רציתי להיות בטבע. זה הטבע. דאגתי למלאי של פירות וירקות (לא יזיק קצת לאכול אוכל בריא), מים מינרליים, מים לרחצה, וכמה נרות למאור. הבאתי גם בקבוק יין אדום. החלטתי שאם כבר אני מתנזרת מהחיים לשבוע, אז אתנהג כמו הנזירים ואשתה הרבה יין… היום הראשון היה נהדר. השלווה, ההתחברות עם האדמה, קראתי ספרים של בנות.. הסתכלתי בשקיעה, שתיתי תה צמחים. והלכתי לישון. כך גם ביום השני. ביום השלישי, יצאתי לטיול רגלי. אחרי כשעתיים של טיול ראיתי חיזור של יונים. ישבתי בצד וראיתי איך הזכר רוקד לו סביב הנקבה, מנסה להתחיל איתה והיא משחקת אותה קשה להשגה. מצאתי א עצמי מעודדת אותם. קראתי לה "ביץ´" ואמרתי לה "נו, תתני לו כבר" וכשהיא כבר הסתכלה לכיוון שלו הוא יעני ברח. כמובן שמיד אמרתי לה "עזבי, היון הזה הוא בן זונה, את תמצאי טוב יותר" בסופו של דבר הם עפו משם (יחד). חזרתי לבקתה שלי וחשבתי על זה, איזה יופי, המשחק הזה בין המינים, כמו שעמוס היה משחק איתי ואני איתו. והמחשבה על עמוס מיד עשתה לי חמים בגוף. שלחתי יד לפטמה השמאלית שלי (לעמוס יש חיבה מיוחדת אליה) והתחלתי ללטף אותה. היא הזדקפה והזדקרה לי בין האצבעות. עצמתי את העיניים העברתי את גב כף היד שלי על הצוואר, מדמיינת את היד של עמוס (אוף אני שונאת אותו, הוא יודע איך לגעת בי..) ירדתי עם היד עד לבטן והרגשתי איך אני מתחילה להתלהט. לאט לאט נפטרתי מהחולצה הלבנה שלי, מהמכנסיים, מהתחתונים.. נותרתי עירומה. היד שלי ציירה קווים עדינים על פנים הירכיים, הלשון יצאה וליקקה את השפתיים. האצבעות פישקו את השפתיים והחלו לדלות את המיצים שלי מתוכי. קירבתי את היד אל האף ושאפתי את הריח. אני אוהבת את הריח שלי.. גם את הטעם. ליקקתי את האצבעות ונאנחתי בעונג. החזרתי אותן אל מקור הדבש, מתמכרת כל כולי לתחושת הגל הגואה של התשוקה. הרגשתי כאילו תכף אצא מגופי ואעוף, מעוצמת האורגזמה המתרגשת עליי. אצבעות יד ימין רפרפו בין כפתור האהבה שלי ובין מנהרת האהבה, בעוד ידי השניה חופנת את שדיי ומועכת באהבה רבה את הפטמות שלי. הרשיתי לעצמי להתפרע, להיאנח ולצעוק, הרי אין איש בסביבה. נשכבתי על הערסל ונהניתי מהגלים הבאים אחרי האורגזמה (אני קוראת להם אפטר-שוק) נרדמתי. התעוררתי אחרי שעה למשמע רחש בין השיחים. הספקתי לראות רוכב אופניים נוסע משם. כל מה שהספקתי לראות היה הישבן החמוד והמוצק שלו...

ran77th

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo104.gif

שבוע שלם של רק מין, פעמיים ביום, שלוש פעמים ביום, מקלחות, מאחור ברכיבה, מה לא. הזקיף מכריז על שביתה- על סופ"ש שקט או שהוא פורש לאלסקה. אני מבטיח לו בורגר ראנץ´ מבטיח לו ממתקים אבל כלום, הוא בשלו. מחליט לצאת לטיול באזור הגליל- הזדמנות טובה להמשיך לחטב את הישבן, מסתובב ומסתובב לי ואז פתאום מבין העצים שומע אנחות. הזקיף ישר התעורר הייתי חייב להעביר את היד, לטמון אותה ולהתחיל להעביר למעלה למטה - היא ממש השתוללה ואני איתה, כשהיא גמרה שלחתי לה נשיקה באויר - אני לא חושב שהיא ראתה - אולי שמעה משהו . בסיכומו של דבר היה טוב אפילו טוב מאוד - אבל...... הזקיף אחרי האזהרות שלו ברח לי לאלסקה. מה יהיה? באהבה ובחיבה לאחת מכאן - רן

תודה רן, הנה עוד קצת../images/Emo117.gif

קמתי ופתאום שמתי לב שכל הזמן הזה שכבתי שם עירומה, כל אחד יכול היה לראות אותי. חייכתי. אז מה? הרי אני לבד, ואם מישהו כבר יעבור, אין לי מה להסתיר... הפעילות החביבה של קודם העלתה לי רעיון מדליק לראש. החלטתי לעשות משהו שלא עשיתי מגיל 12. לקחתי את האולר שלי, (נו ברור שהבאתי אולר) וחיפשתי חתיכת עץ לא זקנה מדי. התחלתי לחתוך חלקים ולגלף לי צעצוע. לאט לאט התקבלה צורת גליל חביבה עם כיפה מעט רחבה יותר. בחיי שנהניתי. החלטתי לא לוותר והתעסקתי עם גזר העץ הזו כמעט ארבע שעות, מנסה לעצב בו את שריגי הוורידים, קיפול הכיפה, החור הזעיר ואפילו זוג ביצים עגולות. זה כל כך הצחיק אותי, אבל בהחלט יצא מתחת ידי צעצוע נחמד. כיוון שלא הבאתי נייר זכוכית (נו באמת, מי לוקח נייר זכוכית לטיול?) לא יכולתי להחליק אותו. עשיתי כמיטב יכולתי עם הסכין, בעדינות עיגלתי את כל הקווים החדים. הדגדוג הזה אי שם במעמקי הנשיות שלי, אמר שלא רק שנהניתי מעבודת הגילוף, אלא שהתפתחו בי ציפיות ליותר מזה. חשבתי לרגע ואז קמתי מקומי, ניגשתי לתיק והוצאתי משם שני קונדומים (מה??? יש כאלה שאין איתם קונדום באופן קבוע?) ומתחתי אותם על הפינ-וקיו החדש שלי.. ממש הרגשתי כמו סבתא ג´פטו.. LOL כמה דקות לאחר מכן הייתי שרועה שוב על הערסל שלי, רגל אחת על העץ והצעצוע החדש שלי חופר ומחפש את דרכו פנימה לתוכי. בהתחלה חששתי שיהיו חתיכות עץ שיקרעו את הקונדומים ויפצעו א ותי, אבל לאט לאט תפסתי ביטחון והבאתי את עצמי לעוד ועוד שיאים, צורחת את העונג שלי אל בין העצים. כך עד שנרדמתי עייפה, מותשת אבל עם חיוך עמוק מבפנוכו. התעוררתי עם קרן שמש ראשונה, הייתי מודעת לעירום שלי ולמען האמת מאד נהניתי ממנו. לקחתי מגבת, שמתי גיגית ליד הבקתה וחיממתי מעט מים למקלחת בוקר. קירצפתי את השיער שלי כשלפתע הרגשתי שמישהו מביט בי. אתם מכירים את ההרגשה הזו של עיניים שננעצות בגב. שטפתי את עיניי והבטתי מסביב. אין נפש חיה. או שהיה נדמה לי, או שהאיש יודע להתחבא היטב. זה הביא אותי למחשבות על הישבן המוצק של רוכב האופניים מאתמול. יאמי.. אני אוהבת גברים מוצקים... דילגתי מהגיגית אל הערסל והבאתי את החבר החדש שלי משם. תוך כדי סיבון הגוף שיחקתי עם עצמי והרגשתי את עוצמת הגירוי. הצעצוע נתחב למקומו הטבעי וכמובן שהולכתי אותו פנימה והחוצה כמעט עד לשיא. בשניה הזו החלטתי לעצור, למשוך את הרגע הזה.. להירגע מעט ולהמשיך שוב. סיימתי להתקלח חזרתי לערסל, הנחתי לגופי להתחמם בקרני שמש הבוקר, התחלתי שוב לשחק בכפתור העונג הקטן שלי, דוחקת את פין העץ לתוכי בעוצמה, בתשוקה, מוליכה ומביאה אותו.. הפעם כבר לא עצרתי, נתתי לגופי להיזרק בשחרור פראי של אורגזמה נהדרת. עכשיו ראיתי אותו, בין השיחים, מביט בי. חייכתי אליו.

ran77th

New member
עוד קצת בחזרה../images/Emo104.gif

למרות שהוא איים לברוח לאלסקה ולמרות או אולי בגלל שכמעט נתפסתי הרגשתי עדיין לא מסופק. חזרתי לאוהל שלי ששכן ליד מס´ אוהלים אחרים, השכנה שלי הייתה בחורה חמודה בשנות העשרים המוקדמות שהגיעה עם עוד חברה לטיול בגליל. התחלנו לשוחח על מסלולים ואני סיפרתי להם על הרפתקאת טיול האופניים שלי ועל מה שזה עשה לי. שיר הדומיננטית מבינהם הסתכלה עלי במבט מוזר וקרצה לחברתה, אמרתי לה שהיא לא מבינה והזקיף כבר בדרכו לאלסקה וגם ככה היה שבוע מלא מין אבל היא לא הקשיבה לי. היא השכיבה אותי בכח באוהל פשטה ממני את מכנסי והתחילה בנשיקות וליקוקים קטנים , בהתחלה על הביצים, ליקוק לאורך הזין וכשהוא נזכר להגיע מאלסקה היא גם אספה אותו לפיה. היא התפשטה והתחילה לגוע בעצמה, זה כבר הביא את הזקיף למצב קשיח לחלוטין, רטוב מפיה והכיפה נפוחה. אסנת החברה שלה ישבה בנתיים בצד מלטפת את כפתור האהבה שלה לאט, משחקת עם הלשון על השפתיים שלי. שיר הזמינה את אסנת למצוץ לי גם ויחד עם ליקקו להם לאיטן יורדות מידי פעם לפעם לפי הטבעת, אוספות את הביצים בפיהם גורמות לי להוציא קולות לא ברורים. שיר שוב גילתה דומיננטיות והתישבה לי על הפנים, פיסקה את ישבנה ואמרה לי ללקק. הכנסתי את לשוני הכי עמוק שיכולתי - היא הייתה רטובה ואני ליקקתי, מצצתי ושתיתי על טיפה שיכולתי. אסנת לא המתינה, היא התישבה על הזקיף והתחילה לרכב עליו במהירות. אין כמו הכניסה הראשונה, היא עטפה אותי בחומות הרטובים שלה, מלטפת את הזקיף בקירות האהבה, שיר ממשיכה לחכך על לשוני ועל שפתי את צוף הדבש שלה ואני הרגשתי שאני מתפוצץ עוד מעט. הן המשיכו לרכב עלי ככה עוד מס´ שניות שפתאום הרגשתי זוג רגליים נסגרות על פני והתכווצויות בחומות האהבה של שיר, המשכתי לזעזע אותה עוד שניה שתים עם הלשון ואז התפוצצתי גם אני יחד עם אסנת. האוהל התרומם לו קצת מהצעקות וישר צנח לאות הרווחה שלנו. הלכתי לישון הרוג ומסופק. בלילה חלמתי על אותה אשה באמצע שנות ה 30 שראיתי בגניבה. הזקיף הזהיר אותי שהוא לוקח את טיסת המעבורת הראשונה לחלל וזה עלול לעשות סנסציה במיוחד לאור זה שאכן האסטרונאוט הראשון הישראלי אמור לעשות את זה עוד חודשיים. הבטחתי להרגע אבל לא יכולתי. בבוקר חזרתי לי שוב מוקדם ליד הבקתה, היא הסתובבה ערומה מחממת לעצמה מים לגיגית שהייתה שם, דמינתי לי אותי ואותה בגיגית ביחד איך אני אעסה לה את הגב יושב מאחוריה, מלטף את החזה הזה תוך כדי נשיקות לצווארה, הייתי משאיר אותה בגיגית ופוקד עליה לפסק רגליים, צולל לי אל אותו כפתור קטן עם קצה לשוני. היא נראתה בשיא בשלותה המינית ואני דיווחתי ליוסטון שיש לנו בעיה ואני צריך את הזקיף בחזרה. מה שקרה אחרי היה יותר ממדהים, היא כאילו הרגישה בנוכחותי, התישבה לה על הערסל ואז שלפה פין עץ עבה שממש נראה כמו אמיתי, שוב לא יכולתי שלא ללטף את הזקיף - אפילו המפגש המשולש של אתמול בערב לא היה שווה לזה, ראיתי איך היא מהדקת אותו בתך שפתיה, איך היא צועקת וגומרת חזק, יחד איתה גמרתי גם אני, הפעם הזקיף פרש למאדים. באהבה לאחת מכאן - רן

ran77th

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo104.gif

שבוע שלם של רק מין, פעמיים ביום, שלוש פעמים ביום, מקלחות, מאחור ברכיבה, מה לא. הזקיף מכריז על שביתה- על סופ"ש שקט או שהוא פורש לאלסקה. אני מבטיח לו בורגר ראנץ´ מבטיח לו ממתקים אבל כלום, הוא בשלו. מחליט לצאת לטיול באזור הגליל- הזדמנות טובה להמשיך לחטב את הישבן, מסתובב ומסתובב לי ואז פתאום מבין העצים שומע אנחות. הזקיף ישר התעורר הייתי חייב להעביר את היד, לטמון אותה ולהתחיל להעביר למעלה למטה - היא ממש השתוללה ואני איתה, כשהיא גמרה שלחתי לה נשיקה באויר - אני לא חושב שהיא ראתה - אולי שמעה משהו . בסיכומו של דבר היה טוב אפילו טוב מאוד - אבל...... הזקיף אחרי האזהרות שלו ברח לי לאלסקה. מה יהיה? באהבה ובחיבה לאחת מכאן - רן

fanpan

New member
סיפור מדליק../images/Emo13.gif

תודה רבה שיש עוד מחברי סיפורים כמוך בעולם מאד נהניתי לקרוא ומקווה שתכתבי עוד ועוד המעריץ מהדרום

yuval70

New member
סופשבוע רגוע...

ידעתי שגם הפעם יהיה מה לראות - כל שבוע יש לפחות כמה מתבודדים חדשים. השענתי את האופניים על העץ ושבתי לפינה האהובה עלי בין השיחים. לא האמנתי למה שראו עיני - קפאתי אל מול החלון כשדמות עטופת מגבת נשכבה על ערסל כששולי המגבת בקושי מסתירים שדיים חלומיים. התפיחה שבמכנסי גברה מרגע לרגע ולמען האמת לא ממש שמתי לב שאני לא ממש מכוסה בין השיחים - אבל למי איכפת... התדהמה גברה כאשר היא החלה ללטף את עצמה ולחשוף חלקת אלוהים קטנה ורטובה... בשלב זה כבא לא יכולתי לעצור את חיכוך האיבר הקשה ביד... וההנאה רק גברה ... קולות ההנאה שלה עלו והיו ברורים יותר ויותר וזהו... הנוזל הלהן פרץ בעוצמה והאנחה הרמה שאי אפשר לעצור אותה הביכה אותי לשניה- אבל ההנאה גוברת... היא הסיטה את מבטה לעהרי - כן - ראתה אותי... קפצתי על האופניים ונעלמתי.

למעלה