סופשבוע רגוע

סופשבוע רגוע

איך עבר השבוע האחרון? יש תכנונים לשבוע הבא? מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך? אמן [זמר וחו.] השבוע? החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD? הממ. זהו. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח! כעיח. ואגב- זו ציפור XD <O [ ]> ץ ^

MushrooMush

New member
אני

איך עבר השבוע האחרון?סבבה לגמרי =] יש תכנונים לשבוע הבא?אממ כה אני מתחילה לעבוד *פעם ראשונה אמאלה* נריאה לי תוך יומיים מפטרים אותי.. ואני צריכה להיתעורר ב 6 וצי בבוקר או משהו כזה Zz מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?סמדר=] אמן [זמר וחו.] השבוע?מאור כהן החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?דואורדונרט XD כמו תמיד >< הממ. זהו אוקיי. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח!תודה?! כעיח. --> XDDDDDDD כאילו היתכוונת לכעך?!!{בגלייה XD}?! ואגב- זו ציפור XD <O [ ]> ץ ^ מאגניב

עונה../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע האחרון? הוממ נייס
יש תכנונים לשבוע הבא? בנתיים לא .. מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך? הוממ עוד מעט אני יגלה אותו
אמן [זמר וחו.] השבוע? אפחד החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD? עטXB הממ. זהו. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח! כעיח. ואגב- זו ציפור XD .. וואוXBBBBBBBBB <O [ ]> ץ ^

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע האחרון?בסדר יש תכנונים לשבוע הבא?אכן מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?חחח לא יודע אמן [זמר וחו.] השבוע?אנטוני?
החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?מחשב הממ. זהו. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח! כעיח. ואגב- זו ציפור XD <O [ ]> ץ ^

Cause I Broken

New member
סופש:)../images/Emo168.gif

איך עבר השבוע האחרון?חביב למדיD: יש תכנונים לשבוע הבא?אממ, לא כלכך. מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?לא יודעת. אמן [זמר וחו.] השבוע?מכ"ר[התמכרתי לסליפ
] החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?פלאפון. סופש נעיםD:

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif וואו. הסופ"ש הגיע מהר.. :0

איך עבר השבוע האחרון? חביב ביותר^^ ופגשתי את יער !!@$#@%#^
יש תכנונים לשבוע הבא? הממ.. יום ראשון- יומולדת למיתר. יום רביעי- אני הולכת לארנה לראות הארי פוטר עם כמה אנשים... D: מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך? הו המממ... לא דעת :/ אמן [זמר וחו.] השבוע? יוני בלוך
החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD? מחשב [?] הממ. ממממ. זהו. זהו ? אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: לא נורא
בכל מקרה- סופ"ש שמח! סופ"ש נעים ! כעיח. ואגב- זו ציפור XD באמת ?

mafakit

New member
מתפקדת!הוספתי ציטוטים../images/Emo13.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

איך עבר השבוע האחרון?סבבה לגמרייי יש תכנונים לשבוע הבא?מפגש פורום אבריל..ואולי לנה-גל.. מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?חברים שלי
אמן [זמר וכו'] השבוע?אבריל לאבין..פנטרה
החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?פלאפון,גיטרה הממ. זהו. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח! כעיח. ואגב- זו ציפור XD <O [ ]> ץ ^ חחחחחח אשכרה..XDDD הוספתי ציטוטים כי היה ממממממש מצחיק..
**ברכבת בדרך למפגש חברה שלי נלחצה שנאחר את התחנה** ליאן:"נו..!! קומו! אנחנו לא נספיק לצאת..!!" עמית:"מה את נלחצת..? נקום עוד מעט.." אני:"רוצה לשמוע משפט שכל ישראלי יגיד לך..? אני שילמתי על הכרטיס הזה ועני אשב עליו!!!!" חחח XDDD ~~~~~~~ ***בדרך לרכבת בחזרה מת"א*** עמית:"חלומיזה..!" אני:"מלצר!!! יש לי חלומיזה במרק!!!!!" חחחחח ~~~~~~ ***ברכבת בדרך לת"א*** ליאן:"איך קראו לו..? הנשיא האמריקאי זה שנרצח.." עמית:"קנדי.." ליאן:"לא..היה משו עם ג'.." איש תמהוני שישב ברכבת:"כן.. זה אותו אחד" חחחXDD מה הוא קשור?!?!?! ~~~~~ ***אתמול כשיצאנו וישבנו בכיכר*** ** אורי מצא איזה צינור ושם אותו בין הרגליים ** אני:"אורי..תפסיק לשים את זה בין הרגליים.." יובל:"כן..אנחנו יודעים שהיית רוצה שיהיה לך אחד כזה ארוך, שחור וגדול.." חחחח..XDDD

נעה 124

New member
עונה ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע האחרון? נחמד יש תכנונים לשבוע הבא? לעשות שיעורים [
] וללכת עם חברות לחיפה לחצי גמר של הדבר הגדול הבא (בתור קהל לא להשתתף) מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך? יערית (אתם לא מכירים) וענת אולי אתם מכירים.. mordillogirl) אמן [זמר וחו.] השבוע? קרן פלס. זה הולך להיות ככה תמיד החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD? חחח... בטח טלפון/פלאפון הממ. זהו. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח! תודה..! כעיח. - אה
ואגב- זו ציפור XD יפה... חחח... XXXXXXXD <O [ ]> ץ ^

אספיר85

New member
יש להכניס נושא להודעה../images/Emo54.gif

איך עבר השבוע האחרון? סבבה יש תכנונים לשבוע הבא? שפיים מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך? נועם? תום? אמן [זמר וחו.] השבוע? מוניקה סקס החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD? משקפיים (משתמשת בהם כל הזמןXD)

I L O V E MCR

New member
סופ"ש:]../images/Emo129.gif

איך עבר השבוע האחרון?היה טוב מאוד אפילו:] יש תכנונים לשבוע הבא?אה הא:} מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?מאיוש כל כך!!!!=]] אחותי הגדולה זאתיP: אמן [זמר וחו.] השבוע? ג'רארד..כל כך...שוב:] החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?הממ פלאפון ודורדוראנט?חחחחח הממ. זהו. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: חחחחח לכי לישון הדסי:] בכל מקרה- סופ"ש שמח! תודות מותק:] כעיח. חחחחח ואגב- זו ציפור XD <O [ ]> ץ ^ הדסי יא כפרה:} דודה חושנית חחח ותמונה קלילה כי חסר:] וברור שזה ג'רארדי:}

Temarius

New member
^_____^

איך עבר השבוע האחרון?בשיעמום שכזה. יש תכנונים לשבוע הבא?נופ. מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?- אמן [זמר וחו.] השבוע?אוונסנס ואיומי. החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?מקלדת P: הממ. זהו.]: אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח! תודה :] גמלך D: כעיח. ואגב- זו ציפור XD <O [ ]> ץ ^ O:

../images/Emo191.gifנושא להודעה../images/Emo191.gif

איך עבר השבוע האחרון?מקסים
יש תכנונים לשבוע הבא?מפגשון
מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?לירון
אמן [זמר וחו.] השבוע?נוף לוטן (סופרת) החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?אממממ מחשב הממ. זהו. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח! כעיח. ואגב- זו ציפור XD <O [ ]> ץ ^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוך זאת לא הנכונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifאין לך,אין לך מקום../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע האחרון?סבבה,היה מוזר. יש תכנונים לשבוע הבא?ד' חוזרת בע"ה,יש לי ראיון עבודה,אולי הופעה של שרית,צום ט' באב מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך:אהמ..ד' ודסי 3>> אמן [זמר וכו.] השבוע?להקה-היהודים,זמרת-אבריל החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?הפלאפון שלי הממ. זהו. מתעלייך!!

למעלה