סופשבוע רגוע.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהנה

שיר השבוע: Chic N' Stu של סיסטם שיר גאנז השבוע שלי: Welcome To The Jungle אלבום השבוע שלי: The Very Best Of Janis Joplin תכנית טלויזיה של השבוע: השיר שלנו
סרט השבוע: סקול אוף רוק (בפעם ה-2907120) ספר השבוע: המאהב
ציטוט השבוע: "אומן הוא אומן דגול רק כאשר יש צב נינג'ה על שמו" המלצה לסופ"ש: תשנו!! תמונת השבוע:

התשובות של אני:

שיר השבוע: still lovin` you - scorpions‎ שיר גאנז השבוע: live and let die אלבום השבוע: נוסטלגיה.. guns n roses - greatest hits‎ אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי.. תכנית טלוויזיה: כרגיל, ``חברים``.. אין עליהם.. סרט השבוע: old school ספר השבוע: LONG LOST - DAVID MORREL‎ המלצה לסוף שבוע: תבואו להופעה במכללת עמק הירדן: היהודים, משינה, סקאזי.. טיפ לסופ``ש: 20 שקל טיפ למלצרית עם התחת החמוד.

Queen for a day

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Another one bite the dusk - Queen חעח.
שיר גאנז השבוע שלי:Yesterdays אלבום השבוע שלי: זה של Kean, הראשון. תכנית טלויזיה של השבוע: הממלכה הקטנה. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי.
ציטוט השבוע: אין. המלצה לסופ"ש: תאכלו הרבה אפרסקים. |: תמונת השבוע: חח

Cloudy Now

New member
לפני שאתם אוכלים הרבה אפרסקים..../images/Emo3.gif

תבררו שאין לכם אלרגיה אליהם. קרה לחברה שיושבת לידי הכיתה. סתם רציתי לשתף ^^

עונה

שיר השבוע: rainmaker של אירון מיידן שיר גאנז השבוע שלי: אין ממש :-X אלבום השבוע שלי: Dance of death של איירון תכנית טלויזיה של השבוע: ממ... אין סרט השבוע: לוחם בתוך הרוח ספר השבוע: :-\ ציטוט השבוע: אין המלצה לסופ"ש: לנוח. אני צריך ללמוד למתכונת בספרות למחר :X תמונת השבוע:

../images/Emo13.gif

שיר השבוע: K's Choise- Everything For Free נוסטלגיה. שיר גאנז השבוע שלי: Dead Horse אלבום השבוע שלי: ברי סחרוף- נגיעות תכנית טלויזיה של השבוע: האלופה
סרט השבוע: מה עובר על גילברט. ראיתי היום בפעם ה100 בערך..אחלה סרט ספר השבוע: נקודת ההונאה ציטוט השבוע: ממ לא יודעת המלצה לסופ"ש: אבודים ב22:00
תמונת השבוע: סתם...

למעלה