סופשבוע רגוע

McBlack

New member
גם שלי מתגייס באותו יום...

חיל החינוך? כי אני מכירה עוד שתיים, אחת חברה טובה שלי (שעליה כתבתי שאיתה אפגש הערב אחרי שנים
) שמתגייסות בחמישי.

Ray512

New member
עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

מה שלומכן בסופשבוע קיצי שכזה? מעולה ^^ עדיין במצברוח טוב מאתמול, ויצא הדיסק החדש של היהודים! שלחתי את אמא לקנות, אבל היא בטח תגיד שלא מצאה. החבר יוצא\סוגר: בחוץ. תוכניות להערב: להקשיב לדיסק החדש, אני מקווה
. אולי גם ללמוד למתמטיקה. תוכניות למחר: לא יודעת. אולי ים. נראה.

Clueless Maiden

New member
עונה :)

מה שלומכן בסופשבוע קיצי שכזה? אני רוצה את החבר ): הצבא הדבילי הזה ביטל לו את היציאה כי אין מספיק אנשים שישארו בבסיס, אז אני לא רואה אותו 28 יום. החבר יוצא\סוגר? סוגר, כמובן תוכניות להערב? ללמוד ל006 ול007 תוכניות למחר? ללמוד, ללמוד ללמוד ><

B o o o o M

New member
גם לנו היה לפני כמה ימים 5 חודש

אבל הוא היה בבסיס..
מה שלומכן בסופשבוע קיצי שכזה? בנזונה!
החבר יוצא\סוגר? יוצא, יוצא ..
תוכניות להערב? לבוא אל החבר
תוכניות למחר? ממ להתעורר אצל החבר? חח
עוד מישהי מתעצלת ללמוד למועד ב' במתמטיקה או שזו רק אני? אני לא צריכה מועד ב'

frolic

New member
עונה!!!

מה שלומכן בסופשבוע קיצי שכזה? הזוי, חטפתי צינון ואני מתה מעייפות כל הזמן =| החבר יוצא/סוגר? סוגר כמו מניאק, אוף עם הצבא הזה!!! תוכניות להערב? להיות במסיבת סיום של תלפיות.. חחח.. ידיד שלי גורר אותי לשם ^_^ תוכניות למחר? להתבכיין שאני מתגעגעת לחבר שלי, ומתמטיקה.. עוד מישהי מתעצלת ללמוד למועד ב' במתמטיקה או שזו רק אני? פאק! כולנו \=

האופטימיות משתוללת הא? ../images/Emo3.gif

מה שלומכן בסופשבוע קיצי שכזה? סחוטה מעייפות, נשרפתי בפנים ובעורף מהרכיבה היום... וחסרות לי המון שעות שינה שאני פשוט לא מצליחה להשלים כי כל פעם מישהו אחר מתקשר ומעיר אותי }-[
החבר יוצא\סוגר? יצא אתמול לאפטר למסיבת בר מצווה של בנדוד שלו, והבוקר חזר לבסיס... קיצר - סוגר.
תוכניות להערב? אני מנסה להזיז את החברים לראות סרט אימה אצל מישהו (יום שישי ה13 היום), אבל בינתיים כלום לא זז.
תוכניות למחר? יומולדת לאח שלי ולבתדודה שלי.. חוצמזה? לרבוץ בבית ולעשות בדיוק כ-ל-ו-ם
עוד מישהי מתעצלת ללמוד למועד ב' במתמטיקה או שזו רק אני? כולנו...
אבל אני לא עושה מועד ב' ככה שאני מסודרת חחח

כן../images/Emo99.gif

זה היה אחרי 3 שעות שינה בלילה... לא מומלץ
אבל לא יודעת, איבדתי את ההתרגשות וההתלהבות שהייתה לי מרכיבה
זה כבר לא מה שזה היה פעם

ToryMaster

New member
זה אף פעם לא

אבל אלו תקופות שקורות לכולם, בחיי שלכולם, דגש על זה שזה תקופה, והיא תעבור, זה רק עניין של להמשיך.

התקופה הזאת היא כבר מעל חצי שנה..

וזה לא עובר. ניסיתי לעשות הפסקה ברכיבה כדי לגרום לעצמי להתגעגע, וזה לא עזר כ"כ..

ToryMaster

New member
זה יכול לקחת גם הרבה יותר

אולי המקום לא מתאים לך, יש מצב שסתם טיול יעזור, בחווה אחרת.

למעלה