סופשבוע רגוע - שאלון יום ו' #7

סופשבוע רגוע - שאלון יום ו' #7

האם יש ברשותכם צי מיכליות נפט? האם תמיד רציתם להינשא לאישה שתלטנית? הגיע הזמן לשאלון השבועי והפעם: מאסימו, האיש והטבעת. אם בתשובותיכם יש ספוילרים, נא לסמן! 1. האם אתם אוהבים/שונאים את הדמות? 2. מה דעתכם על השחקן? 3. מה הייתם משנים בדמות? 4. למי הייתם משדכים אותו? 5. מהי הסצינה שלו שהכי אהבתם (בכל השנים)? 6. מהי הסצינה שלו שהכי שנאתם (בכל השנים)? 7. על איזו עלילה שלו הייתם מוותרים? 8. מה אתם חושבים על קו העלילה הנוכחי שלו? 9. איזו עלילה הייתם נותנים לו? 10. השלימו את המשפט: לו הייתי מאסימו, הייתי _______ בהצלחה ושבת שלום!

Indiman1

New member
מוג'ו דה וואן אנד אונלי...

1. האם אתם אוהבים/שונאים את הדמות? אוהב! 2. מה דעתכם על השחקן? די אחלה! 3. מה הייתם משנים בדמות? עושה אותו יותר רע וערמומי
יש לו כל כך הרבה פוטנציאל מהצד הזה! 4. למי הייתם משדכים אותו? סטפני 5. מהי הסצינה שלו שהכי אהבתם (בכל השנים)? הנקמה המתוקה בדיקן
אהה וגם בהתחלה כשכמעט גרם למותה של ברוק כשנפלה מהאייפל...(אני רע היום.. מה לעשות) 6. מהי הסצינה שלו שהכי שנאתם (בכל השנים)? כל הקטע עם הפסלים שלו ושל הבנים שלו - דבילי לחלוטין... 7. על איזו עלילה שלו הייתם מוותרים? ההשתלטות על ספקטרה - עוד משהו מיותר. 8. מה אתם חושבים על קו העלילה הנוכחי שלו? יש לו כזה ? 9. איזו עלילה הייתם נותנים לו? משהו טוב ומותח לגבי העסקים שלו . מזמן לא היתה עלילה כזו ב"יפים" 10. השלימו את המשפט: לו הייתי מאסימו, הייתי _______מתחיל להתנהג יותר כמו הדמות שלי ב"ימי חיינו".. מואההה...

Black Queen

New member
מאס *נא לקרוא בקול של סטפני*

1. האם אתם אוהבים/שונאים את הדמות?- לא יודעת. פרווה כזה. (לא כמו שמוכרים בקסטרו). חסר יחוד כלשהו. 2. מה דעתכם על השחקן?- אממ... זקן? 3. מה הייתם משנים בדמות?- מחליפה פאה. 4. למי הייתם משדכים אותו?- סטפני+ מאסימו הם כנראה זוג משמים. 5. מהי הסצינה שלו שהכי אהבתם (בכל השנים)?- כשהוא היה משותק ודיקן התעלל בו, היה אפשר לשמוע את המחשבות שלו: "ג'קלין, לא! הוא לא אוהב אותך, הנבלה!". הייתי תמיד נקרעת מצחוק מהסצינות האלה. 6. מהי הסצינה שלו שהכי שנאתם (בכל השנים)?- לא זכורה לי אחת ספציפית. כאמור, פרווה. 7. על איזו עלילה שלו הייתם מוותרים?- האבהות של רידג', כל כך מיותר, וגורם לאובססיית הפורסטרים של ברוק להיראות פחות חמורה. 8. מה אתם חושבים על קו העלילה הנוכחי שלו?- קו עלילה? איפה? *מתכופפת לחפש קו עלילה* זה הדבר השחור הזה שמחובר לשקע? 9. איזו עלילה הייתם נותנים לו?- חתונה גרנדיוזית עם סטפני שבסופה שניהם מקבלים התקף לב משותף ומעבירים מסרים במורס עד סוף הסדרה. וזה מה שהשמנת יתר עושה לך. 10. השלימו את המשפט: לו הייתי מאסימו, הייתי תורמת את כל הכסף שלי לגרינפיס, לובשת מכנסי ברמודה לבנים, מאמצת קוף אפילפטי ומשחקת גולף כל היום.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מסכימה עם כל התשובות שלך חוץ מ-6, העלילה שלו שהכי שנאתי זה כשהוא היה נגד ברוק פעם../images/Emo46.gif ובאמת העלילה של האבהות כל כך מיותרת.

sashkashurik

New member
נא לפרט את עלילת

ברוק נופלת מאייפל. איכשהו פיספסתי את כל העניין הזה ואשמח אם מישהו יעדכן אותי. תודה!

היה משהו כזה...

שלום אחותי היקרה!!! בקיצור כשמאסימו שיחד את האבא של ברוק, שבמקרה גר בפריז, אז ברוק נסעה לשם, ונראה לי שהיו שם איזה סוכנים של מאסימו, או מאסימו עצמו והם רדפו אחריה לאייפל, והיא קפצה משם... היה, או שאני מדמיינת את זה?...

sashkashurik

New member
תודה, אחותי הפטתית! ../images/Emo3.gif

איך בדיוק נופלים ממגדל אייפל ונשארים בחיים?

היא לא נפלה עד הרצפה...

יש שם קומות כאלה, כדי למנוע יותר מדי התאבדויות. כמו שהיה על התאומים (יהי זכרם ברוך). חוץ מזה, מה מפתיע, ברוק הרי תמיד נוחתת על ארבע...

Shiri from the block

Active member
מה מה מה?? איך לא זכור לי דבר כזה???../images/Emo2.gif איך היא נפלה?? ומה קרה לה אחרי זה??../images/Emo2.gif

מישהו יכול לעזור לי פה?../images/Emo53.gif

אני זוכרת את הסיפור הזה ממש במעורפל. הייתי מחפשת לך את זה באתרים של הסידרה, אבל כיוון שאני נמנעת מלקרוא ספוילרים עתידיים, אני לא נכנסת לאתרים האלה יותר... אולי מישהו אחר זוכר את העלילה של ברוק ומאסימו בפריז יותר טוב ממני?

זה די סתמי

אחרי שת'ורן ביטל את הנישואים לברוק (כי הוא שמע אותה אומרת שרידג' הוא הסולמייט שלה
) היא רצתה שוב את רידג' למרות שהוא היה נשוי לטיילור. סטפני לא רצתה את זה ושכנעה את מאסימו (נדמה לי שהוא רק אז נכנס לסדרה) להתערב. מאסימו שילם 5 מליון דולר לסטיבן לוגן שיגיד לברוק שהוא גוסס, אז היא טסה לשם. והשאר כבר ידוע (היא נפלה, הוא חי
)

Shiri from the block

Active member
דווקא השאר לא ידוע לי בכלל../images/Emo10.gif ידעתי השוחד של מאסימו להורים של ברוק, אבל לא ידעתי שהיא נפלה מהמגדל אייפל../images/Emo7.gif היא נפצעה? קרה לה משו?

aabbadd

New member
למיטב זכרוני . . .

מאסימו רצה לשדך בכח מישהו לברוק , היא יצאה איתו מספר פעמים ובפעם האחרונה הם יצאו למגדל אייפל . תוך כדי הפגישה הרומנטית שם הוא ניסה לנשק אותה והיא נלחצה והתנגדה ונפלה מאחת הקומות לקומת הביניים ונפצעה באורח בינוני , למאסימו ולבחור שהוא ניסה לשדך לברוק לא הייתה כוונה שזה מה שיקרה , במקור הוא רק רצה להרחיק אותה מרידג' . כמובן לאחר שזה קרה אבא של ברוק התוודה בפני בתו שהוא קיבל הרבה כסף ממאסימו על מנת שיזייף את מצבו הרפואי , ובכך ייאלץ אותה להישאר בפריז רחוק מרידג' . אני מקווה שמפה השאר היא היסטוריה ידועה .

Indiman1

New member
ועוד תוספת קלה

מאז ועד היום ברוק בנתק עם אבא שלה אחרי שהוא בגד בה כך. היא כבר לא מבקרת או מדברת עם אבא שלה (לא שהיא עשתה את זה לפני כן. חחח)

לינה18

New member
מסימו-תשובות

1. האם אתם אוהבים/שונאים את הדמות? אהבתי בעבר. 2. מה דעתכם על השחקן? מעולה ביפים, גרוע בימי חיינו. 3. מה הייתם משנים בדמות? שישנא את סטפני על שתמיד העדיפה את אריק על-פניו. 4. למי הייתם משדכים אותו? למי אם לא לסטפני. 5. מהי הסצינה שלו שהכי אהבתם (בכל השנים)? כל הסצנות שבהן הוא היה מי שגרם לריג' לאבד את פורסטר(כשריג' ניסה לקחת לברוק את החברה ב-2002). 6. מהי הסצינה שלו שהכי שנאתם (בכל השנים)? כשהוא היה משותק. 7. על איזו עלילה שלו הייתם מוותרים? כשהוא היה משותק. 8. מה אתם חושבים על קו העלילה הנוכחי שלו? אין לו כזה. 9. איזו עלילה הייתם נותנים לו? להרוס את סטפני? נכון שאמרתי שהייתי משדכת ביניהם, אבל הרבה יותר עדיף לגרום לו להרוס אותה! ואני מאמינה שהוא היחיד שמסוגל. 10. השלימו את המשפט: לו הייתי מאסימו, הייתי חוזרת להיות הדמות הדומיננטית שהייתי פעם.

faery18

New member
../images/Emo41.gifמאסימו../images/Emo41.gif

1.האם אתם אוהבים/שונאים את הדמות?אוהבת. 2. מה דעתכם על השחקן? משחק לא רע בכלל. 3. מה הייתם משנים בדמות?ממ.. כלום. 4. למי הייתם משדכים אותו? לסטפני כמובן כי ג'קי לא ראויה לו הוא צריך אישה ברמה שלו-
5. מהי הסצינה שלו שהכי אהבתם (בכל השנים)? את הסצנות נקמה בג'קי ודיקן
6.מהי הסצינה שלו שהכי שנאתם (בכל השנים)? הסצנות שהוא היה בהן נכה בגלל השבץ שג'קי ודיקן גרמו לו
7.על איזו עלילה שלו הייתם מוותרים? כל העלילות עם ג'קי-שוב כי היא פשוט לא ראויה לו. 8. מה אתם חושבים על קו העלילה הנוכחי שלו? כרגע אין לו אחד כזה
9.איזו עלילה הייתם נותנים לו? עלילה עם סטפני כמובן. ככה גם אריק ימות מקנאה
10.השלימו את המשפט: לו הייתי מאסימו, הייתי מתחתנת עם סטפני

מוג'ו!

1. האם אתם אוהבים/שונאים את הדמות?
2. מה דעתכם על השחקן? חביב ביותר! 3. מה הייתם משנים בדמות? כלום! 4. למי הייתם משדכים אותו? ג'קי או סטאפני.. 5. מהי הסצינה שלו שהכי אהבתם (בכל השנים)? חח עם דיקן, שהוא היה משותק.. זה היה מצחיק.. 6. מהי הסצינה שלו שהכי שנאתם (בכל השנים)? כל הסצינות שהוא עשה קטעים לברוק.. 7. על איזו עלילה שלו הייתם מוותרים? וואלה לא יודעת.. 8. מה אתם חושבים על קו העלילה הנוכחי שלו? לא מראים אותו הרבה בזמן האחרון.. 9. איזו עלילה הייתם נותנים לו? מממ.... שירצח את סטאפני.... מעניין מעניין.. 10. השלימו את המשפט: לו הייתי מאסימו, הייתי _______ רוצח את סטאפני! (?)

sashkashurik

New member
מאסימו

1. האם אתם אוהבים/שונאים את הדמות? - נייטרלית. 2. מה דעתכם על השחקן? - נייטרלי. 3. מה הייתם משנים בדמות? - שיפסיק להגיד לאישתו מה לעשות!
4. למי הייתם משדכים אותו? - סטפני. 5. מהי הסצינה שלו שהכי אהבתם (בכל השנים)? השבץ, חה חה! 6. מהי הסצינה שלו שהכי שנאתם (בכל השנים)? היחס המגעיל שלו לג'קי!
7. על איזו עלילה שלו הייתם מוותרים? העלילות שלו בסדר, לא צריך לוותר. 8. מה אתם חושבים על קו העלילה הנוכחי שלו? יש עלילה עכשיו?
9. איזו עלילה הייתם נותנים לו? שיישאר כמו שהוא עכשיו. 10. השלימו את המשפט: לו הייתי מאסימו, הייתי _______ יוצאת סוף סוף לאיזה קרוז טוב! נ.ב.: היום היינו אמורים להיות בקרוז למקסיקו, אבל ביטלנו את זה כי יצא הרבה יותר יקר ממה שחשבנו. לו הייתי מאסימו, הכסף לא היה מעניין אותי והייתי יוצאת לקרוז ונהנית מכל שניה!

למעלה