סופשבוע,עידכונים

סופשבוע,עידכונים

ככה............. האלבום גמור. כרגע עובדים על גרפיקות (העטיפה), שלפי החישובים שלנו עם ייצור וכו' האלבום יהיה בחוץ באזור של פורים (מרץ2007). הלהקה תופיע בתאריך ה16 לפברואר (עוד קצת פחות מחודש) במועדון "קולטורה", רח' הרצל 154 ת"א. מתכננים הפתעות להופעה הזו כנראה ויהיה סט מיוחד, כרגע ידוע שיעלו באותו ערב גם הלהקה המצויינת Kill The Drive, פרטים מלאים בהמשך. באשר לשאר הארץ - עובדים על זה חזק, כמו שזה נראה כרגע במרץ יהיו המון הופעות ברחבי הארץ כשבסופו של החודש הופעת השקה חגיגית, כדאי לחכות חברים, קורים דברים משוגעים. באמת. הסינגל רץ בגלגלצ השבוע, מדי יום בין השעות 8-10 בערב תוכלו לשמוע לפחות פעם, חוץ מזה יש מצב שגם בשעות אחרות. לכל מי ששואל אותי על קליפ לערוץ המוזיקה 24, זה יקרה, כנראה אחרי שייצא האלבום. חוץ מזה היה לי היום מבחן בביולוגיה,הלך מחורבן ולא הגשתי עבודה באנגלית. ומה שמשעשע זה..שלא אכפת לייייייייי...=] סופשבוע נעים לכולכם אתם אחלה של אנשים, רענן.

../images/Emo6.gif!../images/Emo184.gif

אבל זהורית תשלח לך מכתב הביתה
!
או גאד]; השם שלה
! אני רק אומרת אותו ואני צוחקת
! ב'השקה החגיגית' של הדיסק אני כל כך שם
!!! מרץ זה רחוק

יאא בהצלחה ^^

אני מקווה לבוא לאיזה הופעה או שתיים.. P: וככה אתם בטוח תתפרסמו בשניות.. עוד מעט הפורום יהיה מלא במעריצות ונשמע אותכם בכל מקום אפשרי P: אגב.. הייתי אתמול בת"א.. ו... תראו :]

ShiraBJ

New member
אווו יה ../images/Emo163.gif

"איזה יום שמח לי היום. איזה יום!!" ^^ חחחחחחח באמת כיף היום... במיוחד גם לקרוא את כל הדברים הכ"כ משמחים האלה... איזה מוזר זה, אני לא לומדת ביולוגיה 0.o לא נורא... אני לא מפסידה משו. ועבודות באנגלית זה חרא. כי יש להן מורות חרא. איכסע :X לא נורא נו, יבוא היום והן יתחננו שתרצה להגיש בכלל D:

scary miss Mary

New member
אני אוהבת את קיל דה דרייב!

זה עם אח של ההוא מיוזלס.. בעיקרון אני יכולה לבוא להרבה הופעות בזמן הקרוב אז תודיעו ואם לא יהיה לי משהו יותר טוב אני אבוא עם חברים..

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ean li evrit

bamahshev, az ani ehtov kaha. Ra'anani motek, tavi li et ha myspace shelahem, sheya'avro eashur.

../images/Emo6.gif../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif

אולי אני לא רענן אבל גם אני יודעת לתת לינקים
www.myspace.com/beat69

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif נווו התכוונתי

שלהם לא שלכם! >< של הלהקה שכולם אומרים שהיא טובה!!111 >>><<<

scary miss Mary

New member
ואם גם את תחשבי שהם טובים

פשוט תרשמי את השם שלהם בגוגל ותמצאי את האתר שלהם ומלא פרטים על הדיסק שהם הוציאו ועל הופעות

למעלה