סופשבוע נפלא לכולם!

סופשבוע נפלא לכולם!

וסקר סופשבוע בסימן פורים
(האחרון זה משלוח מנות
) שיר השבוע (יודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : סרט : ספר : תוכנית טלוויזיה : למה אתם מתחפשים? (ואם אתם לא, אז למה הייתם רוצים להתחפש) : מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה? מה עשה לכם את השבוע? מה הרס לכם את השבוע? ותוכניות לסופ"ש : אגב, חברי פורום יקרים שלי, אני בסוף השבוע הקרוב כמעט ולא אהיה על המחשב, כי אני קורעת את התחת (12 שעות עבודה ביום שבת
) ואני אהיה גמורה מעייפות, אבל ניר כמובן פה, ואני תמיד בסלולרי למי שצריך. שיהיה לכם סופשבוע מקסים!! וחג שמח ומלא אוזני המןןןן
(חולה על אוזני המן) ותחגגו ותשתכרו (אבל לא לנהוג) ותעשו חיים! אוהבת, מיכל.

../images/Emo154.gif

שיר השבוע (יודית) : "אמרת - אמרת" (בין היתר זה הוחלט לבסוף בגלל יאיר
) שיר השבוע (ישראלי) : "מועקה" / אבטיפוס, "בתוך אגם קפוא" / רונה קינן. שיר השבוע (לועזי) : The Beatles - Can't Buy Me Love וגם Bryan Adams - Have You Ever Loved A Woman. אלבום השבוע : "עיניים זרות" / רונה קינן (המהדורה המיוחדת כמובן) ו"ששת" (ההוצאה המחודשת). את שניהם קיבלתי השבוע ולא הפסקתי לחרוש עליהם. סרט : Imagine Me and You. לא יודעת איך קוראים לזה בעברית. ספר : "אבא ארך רגליים". תוכנית טלוויזיה : "מרחק נגיעה", אלא מה...? הדבר היחיד שיוצא לי לראות (בצורה לא ממש חוקית). למה אתם מתחפשים? (ואם אתם לא, אז למה הייתם רוצים להתחפש) : אני מתחפשת למאבטחת
סתם סתם, אני רוצה להתחפש לקאובוית או משהו בנאלי כזה, העיקר להתחפש!!!
מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה? פורים!!!
מה עשה לכם את השבוע? הדיסקים שהגיעו. מה הרס לכם את השבוע? עבודה, עבודה ושוב עבודה. ותוכניות לסופ"ש : לא לצאת, לא להשתכר, לא לעשות שום דבר, לישון בחיפה אצל קרובי משפחה (בני 80 פלוס למען השם!!) ולעבוד משש עד שש בשבת... אלוהים שוב משטה בי.

venustudent

New member
לגבי שם הסרט בעברית

אני חושבת שקוראים לו "קליק" (אם אנחנו מדברות על אותו סרט- על בחורה נשואה שמתאהבת בבחורה אחרת).

יאפ ../images/Emo9.gif

דיס איז דה וואן. סרט מתוק ומקסים... ופייפר פראבו בתפקיד הראשי, איך אפשר שלא לאהוב אותו? (ואולי זה קצת בנאלי שאני יאהב אותו, אבל למי אכפת?
)

../images/Emo148.gif

שיר השבוע (יודית) : בך לא נוגע שיר השבוע (ישראלי) : בתוך אגם קפוא - רונה קינן, עוד מעט - טל גורדון שיר השבוע (לועזי) : Sarah Mclachlan - Adia אלבום השבוע : עיניים זרות - רונה קינן, לפני שהשמש עולה - טל גורדון למה אתם מתחפשים? (ואם אתם לא, אז למה הייתם רוצים להתחפש) : אני אתחפש לעובדת הייטק ממורמרת מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה? אמממ לא יודעת, אבל אני נורא מחכה לפסח כרגע מה עשה לכם את השבוע? דיסקים חדשים, יום חופש שלקחתי
מה הרס לכם את השבוע? עבודה, אבל לפחות קיצרתי את השבוע שם אז לא נורא. תוכניות לסופ"ש : לנוח ולראות חברים ! (ולא בטלויזיה
)

באהבתנו

New member
../images/Emo151.gif סופשבוע מצויין וחג שמח!!

שיר השבוע (יודית) : "סוף לסיפור"- שיר פורימי משהו, עם כל התאורים האלה של האיפור והמסכות..חחח, ye right שיר השבוע (ישראלי) : "בלוז מדרגות הרבנות", "משהו בלבבה" שיר השבוע (לועזי) : "I saw her standing there" ביטלס ספר : "חצוצרה בוואדי" (לא, לא מבחירה... בוק ריפורט מעפן לבצפר) תוכנית טלוויזיה : וואו, כמה זמן לא ראיתי טלוויזיה.. אני אחזור אליכם לגבי זה מתישהו בסביבות סיום תקופת הבגרויות
למה אתם מתחפשים? (ואם אתם לא, אז למה הייתם רוצים להתחפש) : קופידון, יצא מגניבבב... מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה? פורים כמובן, באיזה עוד הזדמנות אפשר להפוך למשהו אחר להיות למשך יום שלם?!?
מה עשה לכם את השבוע? פורים, שיעור פיתוח קול (חחח.. עשה לי את השבוע הזה, כמו שקורה כל שבוע בערך) מה הרס לכם את השבוע? טפו טפו טפו, שומדבר.שבוע די נחמד עד כה ותוכניות לסופ"ש : להתחפש, לצאת, לרקוד, להשתכר, לנשום קצת סופסוף.. שיהיה לכולם סופ"ש מעולה וחג שמייח!!

hilali1

New member
../images/Emo154.gif חג שמח לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo154.gif

אושRתי

New member
../images/Emo148.gif

שיר השבוע (יודית) :עיר קטנה שיר השבוע (ישראלי) :ממי של איתי פרל שיר השבוע (לועזי) :אין אלבום השבוע :שלום לאומנות של מירי מסיקה סרט :אין ספר :אין תוכנית טלוויזיה :מסודרים&מרחק נגיעה למה אתם מתחפשים? (ואם אתם לא, אז למה הייתם רוצים להתחפש) :לעצמי מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה?סוכות, כי זה תאריך של היום הולדת שלי וגם כי יודית באה להופיע בירושלים בתאריך הזה הרבה :) מה עשה לכם את השבוע?ההופעה של איתי מה הרס לכם את השבוע?הגשם
ותוכניות לסופ"ש :כל מיני

clevelandrocks

New member
אני פורים

שיר השבוע (יודית) : כשתבוא אהבה שיר השבוע (ישראלי) : עברתי רק כדי לראות- אסתר שמיר שיר השבוע (לועזי) : sunday bloody sunday של U2 אלבום השבוע : אהוד בנאי- 'ממשיך לנסוע' סרט : המלך האחרון של סקוטלנד ספר : החיוך האטרוסקי תוכנית טלוויזיה : סיינפלד למה אתם מתחפשים? (ואם אתם לא, אז למה הייתם רוצים להתחפש) : אני מתחפש מבפנים מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה? חנוכה בגלל אוסף של סיבות מה עשה לכם את השבוע? הניצחון של הפועל
מה הרס לכם את השבוע? החזרה ללימודים ותוכניות לסופ"ש : לאסוף כוח לקראת פורים

חג שמח ושבת שלום!

שיר השבוע (יודית) : עיר קטנה שיר השבוע (ישראלי) :טיול רגלי/ אריק איינשטיין ופיטר רוט שיר השבוע (לועזי) : Keep Talking/Pink Floyd אלבום השבוע :מירי מסיקה החדש
סרט :גבעת חלפון אינה עונה
ספר :הארי פוטר תוכנית טלוויזיה : נולד לרקוד מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה? פסח. הסדר^^ מה עשה לכם את השבוע? יום רביעי בערב, מצאתי עבודה, דיסקים חדשים, הופעה של דן תורן ופיטר רוט מה הרס לכם את השבוע? חוסר שעות שינה ותוכניות לסופ"ש : לישון, אנשים, עדלאידע במדרשת שדה-בוקר

../images/Emo6.gif

ויש לי מה לשלוח, הקלטה טובה יותר תהיה בסוף החודש. ועכשיו ששש! לא מקום לשיחות אישיות

shlook

New member
חג שמח! (אני בכלל לא

מרגיש את החג השנה... שיר השבוע (יודית) : "אמרת אמרת" שיר השבוע (ישראלי) : נורית גלרון - הינך סתורת שמלות שיר השבוע (לועזי) : האמת בזמן האחרון כמעט ולא שומע לועזי... אלבום השבוע : נורית גלרון - נורית גלרון סרט : :( לא יצא ספר : :( לא יצא תוכנית טלוויזיה : נולד לרקוד / במרחק נגיעה למה אתם מתחפשים? (ואם אתם לא, אז למה הייתם רוצים להתחפש) : לא מתחפש, הייתי רוצה להתחפש לאוגר מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה? חנוכה, בגלל הסופגניות מה עשה לכם את השבוע? דיסק השבוע מה הרס לכם את השבוע? הלימודים לספיכומטרי ותוכניות לסופ"ש : לימודים לפסיכומטרי

YA2007

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo148.gif

שיר השבוע (יודית)- "באהבתנו" שיר השבוע הישראלי- "מכונת השירים הגדולה", חמי רודנר אלבום השבוע: ריקי גל, הדיסק הראשון תוכנית טלוויזיה: "כלבוטק", וגם היא מיותרת... למה מתחפשים: לא מתחפש...
חג אהוב: חנוכה- יום הולדת, סופגניות, מה לא? הרס לי את השבוע: המחשבות על המבחן האחרון, באמצע השבוע הבא
תוכניות לסופ'ש: ללמוד ולחגוג כמה שאפשר...

venustudent

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

שיר השבוע (יודית) :כשתבוא אהבה שיר השבוע (ישראלי) :"לנוע" איילה אינגדשט שיר השבוע (לועזי) : RITA COOLIDGE - "We're All Alone" אלבום השבוע : האלבום של "הנשמות הטהורות" סרט : "אישה טובה". ספר: מגילת אסתר
תוכנית טלוויזיה : "עקרות בית נואשות". למה אתם מתחפשים? (ואם אתם לא, אז למה הייתם רוצים להתחפש) :אממ... נראה לי שלא הייתה לי בעיה להתחפש ליהודית באחד מהשלבים בקריירה שלי, כי גם לי יש שיער מתולתל... מה החג שאתם הכי אוהבים ולמה? פסח, כי יש לו את המשמעות הכי עמוקה ואופטימית של חופש ושחרור מה עשה לכם את השבוע? זה כבר אישי מדי... מה הרס לכם את השבוע? הביטול של השביתה ותוכניות לסופ"ש : מסיבת פורים, כמובן...

למעלה