סופשבוע נעים!

DorDassa

New member
סופשבוע נעים!

Shpongle - Dorset Perception איזה דרך נפלאה להתחיל את סוף השבוע.

psychopsy

New member
מצוין אף מאוד...

01_Chi_A.D._-_Exit_Eternity תודה לבחור שנתן לי את החוויה הזאת...

MULAN30

New member
../images/Emo190.gif_../images/Emo191.gif_../images/Emo153.gif_../images/Emo178.gif

massai coooolio electrypnose rmx

y o b b o

New member
איך לעזאזל אפשר לשמוע קינדזדזה?!

פשוט שמישהו יסביר לי?!? אין שום דבר מעניין חוץ מאפקטים מטומטמים וסאונד מגעיל רצח!

MULAN30

New member
@@

מה זה הקישקוש הזה ? איך לעזזל? יש כאלה שאוהבים וטוב וכיף להם לשמוע. אז תלמד לכבד איש איש וטעמו.

y o b b o

New member
מרב...

לא אמרתי שאני לא מכבד פשוט שואל איך? מה מענין בזה ובאמת ציפיתי לתשובה לא לסתם תגובה כמו: "ככה!". באמת אני רוצה להבין מה מושך בזה מה עושה בזה טוב?

ליאו גבר

צלילים חשמל קיק ובאס רוצחים חרא סאונד? לא הייתי אומר הרבה חריטות מלודיות מוזרות בניה טובה - בטראק האחרון ריטם קור יש כמה קטעים ממש גזעיים של גליצ'ים כאלה סטייל פסייקובסקי זה מעיף לי את הפוני

psychopsy

New member
צודק הבחור!!

כמו שאני יגיד למשל איך אפשר לשמוע..... מטאל- יש אנשים שאוהבים את זה.. כמו שנאמר איש איש וטעמו יהיה...

y o b b o

New member
חחח טוב ניסיתי להבין...

ובקשר לסאונד תשאל כל מי שמבין שהסאונד לא טוב! בכל מוזיקה צריך שיהיה אפשר לשמוע כל כלי וכלי בנפרד אך זאת עבודה קשה וצריכה להעשות בצורה מקצועית כדי שתצא מושלמת ואין הרבה אנשים שעושים סאונד בצורה מושלמת בנוסף זה גם עניין של טעם אבל הטעם נכנס רק באיזה תדר למשל להכניס כלי מסויים או אחר אבל אין ויכוח על כך שצריך שכל סאונד יהיה בנפרד אבל עדיין ביחד... מקווה שאני ברור...

y o b b o

New member
וכאילו כל מה שאמרתי שכל כלי וכלי..

נשמעים בנפרד אבל עדיין כחלק מהטרק.. זה לא קורא אצלם הכל נשמע מעורפל ולא ברור.. ואל תגידו לי שזה "הקטע" כי זה לא נכון..

X Ripper

New member
שמע

אני לא ממעריצי הדארק סטייל ובטח שקינדאזדה אינו כוס התה שלי מבחינה טכנית כל מה שאמרת נכון למוזיקה שהמטרה שלה זה הפקה שתהיה "גדולה מהחיים" ,לגבי קינדאזדה המצב אינו כך,המצב הוא וואלה הארדקור מחתרתי שישמע טוב ביערות ועל ראש מסטול מאוד.... כ"נל גם לגבי יוצרים שהיום מוכרים מאוד כמו אינפקטד משרום שבאלבום הראשון היה להם סרח של סאונד..... סאונד זה חלק ניכבד במוזיקה אלקטרונית אבל לא הכל... יש אנשים שמוצאים בקינדאזדה מין המוזיקה....עניין של טעם והעדפה מוזיקלית.

y o b b o

New member
שמע אותי מחרפן לשמוע טרקים עם

סאונד גרוע ("לא טוב" עוד איכשהו אני יכול). כנראה שבאמת קינדאזדה זה למסוממים שרק רוצים להתקרחן כנראה שזה אומר משהו על האנשים בפורום?! בכל מקרה שמח שאתה איתי בקטע של סאונד

X Ripper

New member
תבין משהו אחי

סאונד אינו מדד למוזיקה הוא מדד להפקה מלוטשת(עיין ערך אסטריקס,סאב6,ספייסקאט) אני אתן לך שתי דוגמאות בולטות לסאונד שלדעתך ייחשב מחורבן ואינו ממוקסס טוב ותדר עולה על תדר וכל חירטוטי המיקס בלה בלה בלה אבל מוזיקה שתגרום לך לשלשל תותים Nystagmus Talpa יכול להיות לך סאונד לפנים שממוקסס לפנים אבל לא יהיה מוזיקה ויכול להיות מוזיקה עם סאונד מחורבן.... זה פרט שאתה בתור מוזיקאי וטכנאי צריך לשים לב אליו....שמע ה-כ-ל, מחורבן או לא גם מדברים "מחורבנים" לומדים.... משהו אחרון-סאונד מצויין האנשים לא זוכרים...הם יזכרו את ההיטלייט בטראק יהיה סגנונו אשר יהיה.... נקודה למחשבה אחי

למעלה