סופשבוע נעים!.

לה לה לה לה לה.

שיר השבוע של אביב: חצר המלך. שיר השבוע לא של אביב: ALL ABOUT YOU ובוקר טוב אמיר. אלבום השבוע: בן ארצי- משפט השבוע: "אני תמיד אוהבת בייגלה"- "כי את אוהבת בייגלה"- "נו, בגלל זה אני תמיד אוהבת בייגלה!". מאכל השבוע: מרק של סבתא. משהו שעשה את השבוע הזה: הלילות עם החברים וההצגות 'איש הגשם' ו'מלחמה'. משהו שהרס את השבוע הזה: שומדבר. מסר לאומה: אין. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ממ, סופ"ש עם שבט. תמונה השבוע: מפולין- עם רוני ועמית בטרבלינקה.

לא עצוב מדי?

אמנם חשוב אבל סך הכל אתה נוסע ורואה יותר מדי כאב, עצב, מלחמה, אומללות..

אז זו כבר בחירה שלך,

אני העדפתי לראות את זה ולהתמודד עם דברים, אתה יכול לבחור לעשות אותו דבר או להתעלם מזה שזו החוויה הכי משמעותית שאתה יכול לעבור בחיים. והמסע הוא לא מסע אבל. יש גם זמן חופשי, וחברים, ובתי מלון ונסיעות באוטובוס. אל תחשוב שכל מה שעושים שם זה מחנות השמדה וגטאות ובוכים וכל זה... המערכת יודעת לבנות את הלוחות זמנים כדי שיתאימו נפשית לתלמידים בגיל הזה.

Simple Sam

New member
אצלנו היה עצוב רק יומיים.

וגם חלק מהם עברו בצחוקים. שווה לסוע,ואפילו חובה.

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: שומקום -משפט השבוע: dont look back in anger מאכל השבוע: שניצל :] -משהו שעשה את השבוע הזה : חברים -משהו שהרס את השבוע הזה: נמאס קצת מהשביתה.. - מסר לאומה : בורצנכלוץ - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: להגיע לסוף היצירה של בטהובן? - תמונה השבוע :

למעלה