סופשבוע נעים!.

sapirs1

New member
סופשבוע נעים!.

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: מאכל השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

אני../images/Emo192.gif

-שיר השבוע של אביב : גשם כבד עומד ליפול -שיר השבוע לא של אביב : תנו לי לשתות- כנסיית השכל -אלבום השבוע: - -משפט השבוע: הקטע הוא שאני אף פעם לא יודעת מה לרשום במשפט השבוע, אף פעם אין משפט שבאמת עשה לי ת'שבוע, מוזר :/ -מאכל השבוע: פיצה
-משהו שעשה את השבוע הזה : הייתי בחופש כל השבוע, יותר מזה
-משהו שהרס את השבוע הזה: חזרתי ביום רביעי לבסיס ליום אחד. - מסר לאומה : לא יכולה לסבול את החוק המטופש הזה שלא מעשנים בפאבים, ביאס לי את כל הסופ"ש
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אין לי למה לצפות... נראה מה יהיה
- תמונה השבוע : אני בנסיעות כרגיל

אני כל כך איתך

נראה את מי שחוקק את החוק הזה מוריד צ'ייסר ולא מעשן אחרי זה!!

InnocenceLost

New member
והנה אני

שיר השבוע של אביב : מצטערים -שיר השבוע לא של אביב : geva alon - a girl like you -אלבום השבוע: balkan beat box - nu med -משפט השבוע: ממממממ מאכל השבוע: לאדעת -משהו שעשה את השבוע הזה : יציאה אתמול ושלשום -משהו שהרס את השבוע הזה: כלום! =] - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה של גבע במרתף10 :) - תמונה השבוע :

keren358

New member
ואז נהיה חורף, העלים הירוקים כבר צהובים..

שיר השבוע של אביב : הכי קרוב לבד בגירסת הבלוז. -שיר השבוע לא של אביב : עברי לידר- חורף. -אלבום השבוע: -משפט השבוע: "קו 11, יא וואראדי" "קרן קרן קרן, יש לי שאלה" -כן?- "יאללה" מאכל השבוע: סינית של אסי. -משהו שעשה את השבוע הזה : תאריך הגיוס שלי הוקדם וטל. -משהו שהרס את השבוע הזה: לחץ מהגיוס שמתקרב לו ושעמום יתר. - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כלום.. - תמונה השבוע היא לא באמת מהשבוע..

.....

-שיר השבוע של אביב: הכי קרוב לבד -שיר השבוע לא של אביב: paranoid android -אלבום השבוע: אין -משפט השבוע: X זה הדבר (X=משתנה) -מאכל השבוע: תה -משהו שעשה את השבוע הזה: הסתפרתי, בדיקת דם וגשם! -משהו שהרס את השבוע הזה: יום ראשון בערב, יום חמישי, אתמול בערב והפעולה היום -מסר לאומה: live and let die -משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: גשם ומצברוח -תמונה השבוע: אין

../images/Emo203.gif

- שיר השבוע של אביב : אין מלאכים בגן עדן - שיר השבוע לא של אביב : שלום חבר - אלבום השבוע: שומקום - משפט השבוע: מאמי, זה מספיק - מאכל השבוע: בטטות בתנור - משהו שעשה את השבוע הזה : לראות אותו... עיר וזה - משהו שהרס את השבוע הזה: אין משהו מיוחד - מסר לאומה : תהיו חופשיים - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: פעולות וזה בשמוצ, טיול בסופ"ש, עיר בלילה? - תמונה השבוע :

../images/Emo14.gif

שיר השבוע של אביב : המון -שיר השבוע לא של אביב : november rain -אלבום השבוע: השלישי -משפט השבוע: מאכל השבוע: בירה -משהו שעשה את השבוע הזה : באמת שכלום -משהו שהרס את השבוע הזה: שבוע קקה - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: קצת שמחה - תמונה השבוע :

Bambi di

New member
ככה מתחיל החורף...

רק את לא שמת לב, זה לא משנה מי אוהב אותך, רק איך הוא אוהב... -שיר השבוע של אביב: קנאה. -שיר השבוע לא של אביב: גשם - שילה פרבר. טוצ'קה - שילה פרבר. -אלבום השבוע: - -משפט השבוע: - -מאכל השבוע: שוקולד. -משהו שעשה את השבוע הזה: למה כלום לא עשה לי את השבוע? -משהו שהרס את השבוע הזה: תמר טסה? - מסר לאומה: איזה כיף זה לישון בשקט. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ת"א עם נעמה, יום מגמה. - תמונה השבוע:

../images/Emo168.gif אם אפגוש את אלוהים ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של אביב : "גנרל" שיר השבוע לא של אביב : "שופבניסט"- (גירסת הרוק) - הבליינים אלבום השבוע: "יומן מסע" - אביב גפן משפט השבוע: "נישואין זה לא טוב כמו שהרווקים חושבים, ולא גרוע כמו שהנשואים מספרים" (בהשפעת אחותי הקטנה שהתחתנה השבוע...מזל טוב בייבי) מאכל השבוע: כל מה שהיה בחתונה...(באתי רעב) משהו שעשה את השבוע הזה : אחותי שקטנה ממני בשנה פרחה מהקן לזרועותיו של הגבר שלה משהו שהרס את השבוע הזה: הצינון שבא עלי בהפוכה... :'( מסר לאומה : "עדיף לחיות שנה עם הזהות האמיתית שלך-מלחיות 70 בתחפושת לא לך.." משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: וואלה מקווה ששקט מכל הצדדים...וסופ"ש עם הבחורה שלי.. תמונה השבוע : בפוזה עם המהממת שלי

ואולי...אתה פה חסר לי

שיר השבוע של אביב : שוב פעם -שיר השבוע לא של אביב : GNR - nightrain -אלבום השבוע:עכשיו מעונן -משפט השבוע: אם אתה לא יורד...אני מתאבד.. מאכל השבוע: טבעות בצל חח -משהו שעשה את השבוע הזה : שום דבר לא עשה תשבוע, הוא פשוט בא. -משהו שהרס את השבוע הזה: העולם המסריח שלנו - מסר לאומה : שמישהו יהרוג את יגאל עמיר או משהו - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: להקליט קאבר שעשיתי לshadows - תמונה השבוע :

moriboy666

New member
כולם בכיוון אחד. אז למה לא לקצר תהליכים?

שיר השבוע של אביב :זיגוטה -שיר השבוע לא של אביב :דם על הים -אלבום השבוע:ממנטו מורי -משפט השבוע:כולם בכיוון אחד. אז למה לא לקצר תהליכים? מאכל השבוע:תה -משהו שעשה את השבוע הזה :כלום שהוא נגמר -משהו שהרס את השבוע הזה:שאני חולה - מסר לאומה :כולם בכיוון אחד. אז למה לא לקצר תהליכים? - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:שייגמר

NoA211

New member
.....

שיר השבוע של אביב :שיר עצוב -שיר השבוע לא של אביב :.... -אלבום השבוע:..... -משפט השבוע:"אני שונאת ילדים קטנים שנדחפים לשירותים" מאכל השבוע:שוקולד -משהו שעשה את השבוע הזה :הייתי אצל עופרי -משהו שהרס את השבוע הזה:אחותי טסה - מסר לאומה :חורף זה מחורבן - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:אחותי חוזרתP: - תמונה השבוע :

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

שיר השבוע של אביב : העולם התחתון של האהבה -שיר השבוע לא של אביב : נדבקתי בAll My Loving.. של הביטלס -אלבום השבוע: אממ אממ אמממ שון לנון Into The Sun -משפט השבוע: "אז תגידו לי חברים, מי אוהב את השבת?! אמא ואבא!" [בסגנון לובלסקי ובוטן..] מאכל השבוע: ספגטי בולונז.. חחח היה טעים..
-משהו שעשה את השבוע הזה : הכנס!:] -משהו שהרס את השבוע הזה: לא יודעת - מסר לאומה : אל תראו איך מכינים את האוכל, כי אז לא תרצו לאכול אותו!:| - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אני מצפה לא לחזור לבית הספר!!
- תמונה השבוע :

TairAtias

New member
לא אל תשאלי

את כל השאלות שלך בבת אחת עלי כי את כל כך הרבה אני בסך הכל אחד שיר השבוע של אביב :אין -שיר השבוע לא של אביב :צועקת של התבלינים ובכלל כל השירים שלהם ב"במה" -אלבום השבוע:אין -משפט השבוע:מנ שכתבתי בכותרת ובתחילת ההודעה מאכל השבוע:תפוזים וקלמנטימות -משהו שעשה את השבוע הזה :כל מני -משהו שהרס את השבוע הזה:צננת - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:מבחן באנגליתS: - תמונה השבוע :

Hosh17

New member
מחר כבר לא יבוא כזה טוב

שיר השבוע של אביב : מחר כבר לא יבוא !!!!!! וגם חדר קטן -שיר השבוע לא של אביב : לייט מיי פיייייייייייייר -אלבום השבוע: ג'ון לנון המיטב -משפט השבוע: מאכל השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : אממ שבוע סבבה:) -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כלום מיוחד... - תמונה השבוע

hagzi

New member
היו לי פעם חלומות כל כך גדוליייייייייים../images/Emo29.gif

שיר השבוע של אביב : חלומות גדולים -שיר השבוע לא של אביב : עזרה בדרך נועם רותם -אלבום השבוע: עזרה בדרך -משפט השבוע: אין מאכל השבוע: המקדונלדס שלא אכלתי -משהו שעשה את השבוע הזה : השכבה -משהו שהרס את השבוע הזה: הצוות - מסר לאומה : 9 שנים בצופים זה הרבה יותר מדי - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מנוחה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקתי את עצמי - תמונה השבוע : אין

למעלה