סופשבוע נעים לכולן

סופ"ש נהדר ושבת שלום ../images/Emo140.gif

מה מתבשל? העוף ותפו"א כבר מוכנים. קציצות הוכנו כבר בצהריים. הברוקלי נאפה לו בתנור (פעם ראשונה החורף!!! סוף כל סוף הגיע לירקן!). מרק ירקות כבר מוכן מהצהריים. סלטי כרוב, חסה ובייבי סלט יוכנו בהקדם. רציתי גם להכין עוגה, ואני מאד אוהבת לאפות! אך מכיוון שאני בתקופה שקשה לי לעצור את עצמי מול מתוקים, החלטתי לא להכין ובמקום זה קניתי לילדים משהו טעים לקינוח, אחד לכל אחד, כך שאני לא אוכל להתפתות... שבת שלום!

יעל י

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo146.gif../images/Emo142.gif../images/Emo145.gifאחלה שבת...

למרות שאני אוהבת חורף וגשם קיוויתי לשבת כזו שמשית. היה לנו הפנינג נטיעות והיה מקסים. נטענו,שתלנו,הילדים נהנו עם תוכנית נהדרת,היה אוכל טעים ובשפע בקיצור היה נפלא.

יעל י

New member
ואל תשאלו כמה אכלתי...

שכחתי מי אני ומה אני ולאן אני הולכת. מחר יום חדש!!!

אורית685

New member
גם אני חגגתי..

היינו בסופשבוע בצפון, עם כל המשפחה של בעלי (כל שנה בטו בשבט עושים את זה) אצלם יש אובססיה לא מובנת לאוכל. אז אכלתי יותר מדי. למרות שקצת כן התאפקתי, עדיין הגזמתי. בכלל-תקופה לא משהו.. יעבור..

אנחנו טיילנו שעתיים בטבע המדהים שסביבנו

הכל ירוק, פורח, מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! היתרונות: א. "עלינו" על נעלי הטיול ויצאנו, ללא רכב או הכנות מיוחדות. ב. לא פגשנו כמעט אף אחד, היו קטעים ארוכים שרק אנחנו והטבע- לבד. תענוג של שבת.

יעל י

New member
היינו בנחל היום...

הבן נהנה וחזר רטוב כאילו ממש שחה.. הזרם איטי ככה שממש נתתי לו ללכת לאורך מבפנים. אני ישבתי בשמש עם עיתון.

למעלה