סופשבוע נעים לכולם!

שקר החן

New member
סופשבוע נעים לכולם!

כמו שכבר ידוע לכולם אנחנו נקראים קהילה, לכן כדאי שנכיר טוב יותר אחד את השני. שרשרו שרשרו שם: גיל: עיר: עיסוק \ תחביבים: אם יש תמונה זה מאוד יעזור!

Drorrrrrr

New member
אני אני אני אני ../images/Emo60.gif

שם: דרור
עיר: רמת גן
עיסוק: תלמיד
תחביבים: מוססססססססססיקה! מנהל שני פורומים בתפוז (דה קולינג- 583 ורובי וויליאמס 726) וזהו
שיהיה רק טוב!

אני

שם:יעל גיל:15 (מחר!) אני כזו ילדה קטנה:\ עיר: חיפה עיסוק: תלמידה:\ תחביבים: כל מיני:) סתם אין לי כוח לפרט. יעל

yuli c

New member
הנה...

שם: יעל גיל: 18 עיר: גבעתיים תחביבים: טלוויזיה, אינטרנט... חוץ מלראות מסכים גם... המון המון מוסיקה וגם לצייר. :)))

exit_from_here

New member
......

שם:איל(ayal) גיל:16 עיר:אזור הדרום עיסוק \ תחביבים:מוזיקה,אינטרנט,וכו'...מנהל פורום החברים של נטאשה בתפוז.

עטלף77

New member
מי אוהב את השבת?

שם: גל (יש כאלה שיגידו נחמן) חכמון גיל: 18 וחצי עיר: קיסריה דרום (יש כאלה שיגידו חדרה) עיסוק: חייל
תחביבים: לצאת שבתות ואז - לנהל שלושה פורומים בתפוז (רוק ישראלי, משצים ומתגייסים), לשמוע מוסיקה, לנגן, לצלול, לשמוע עוד מוסיקה, לקנות דיסקים כדי שיהיה מה לשמוע, לנגן, כדורסל ועוד כל מיני לפעמים...

שבקית

New member
אני חדש פה אז זה באמת יעזור...

אני שבקית (
) נייס טו מיט יו אול מהמרכז כיתה י' בת 16 היום (!!) תלמידה כמובן וחולת מוזיקה מתה על מסיבותתתת אוהבת לרקוד לא יכולה בלי... וזהו אני חושבת.... אה, ואין לי תמונה...

לא יודעת כמה זה מחדש אבל......

שם: יעלי
גיל: עוד מעט 15 תחביבים ועיסוקים: הממממ ..... לשמוע מוזיקה, לרקוד, לישון, להתווכח, לשגע אנשים.....אני חושבת שבגדול זהו
(אני חושבת)

rattlehead

New member
גמני רוצה!

בתקווה לתרום לקהילה המתפתחת שלנו :) שם: לי גיל: 23 (מישהו יכול לעזור לי במדרגות? :) עיסוק: משהו גיקי בטרוף (אבל מפרנס...) תחביבים: מוסיקה (המקוריות פה שולטת, אני יודע) לשמוע וליצור. תמונה: יש לי כמה... של מה אתם רוצים? :)

exit_from_here

New member
זקנה../images/Emo8.gif

ותמונה?תביאי של הבית אבות
סתאאאאאם יש לך מזל-את היית בתקופה הרבה יותר טובה של הרוק פה |שרשור הקללות הארוך שנראה אי פעם|

rattlehead

New member
עד כמה שהשם קצת לא מחובר...

מבט חטוף בשאר ההודעה היה מראה לך שאני גבר :)

Just Adi

New member
בוקר טוב ../images/Emo80.gif

קוראים לי עדי אני בת 13 וחצי מכפר סבא תחביבים: מוזיקה (בעיקר מוניקה סקס) שומר צעיר להיפגש עם חברים לצאת ושטויות

למעלה