סופשבוע נהדר

שישיץ

New member
סופשבוע נהדר ../images/Emo42.gif

אז חלף לו שבוע.... בטח שמעתם מלא שירים בזמן הזה... אז
שיר השבוע של רונה ? למה בחרת בשיר הזה? שיר השבוע לא של רונה ? למה בחרת בשיר הזה ? יום טוב לכולם וסופ"ש נפלאא

A s t i n u s

New member
סופ

שיר השבוע של רונה - לחיות נכון כי זה השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע, תמיד כשאני מדוכאת ורוצה רק להתפדלע אז זה מעודד אותי קצת שיר השבוע לא של רונה? "הוא הולך ממך" יש עוד רגעים מבקשים תשובה יום שעשועים יום לאהבה להבין כיצד התהפך על פיו כל מה שאבד אין מי שישיב וזה סתם ככה, אחד השירים האהובים עליי טלי

טולייצ

New member
שבוע נפלא../images/Emo24.gif

שיר השבוע של רונה ? "לחיות נכון" למה בחרת בשיר הזה? הקליפ שלו כל כך יפה!
שיר השבוע לא של רונה ? יהלי סובול - גבוה למה בחרת בשיר הזה ? לא לא לא לא לא לא לה לה לה..

abarak88

New member
סופשבוע נפלא ../images/Emo20.gif

אני חזרתי לי מצרפת אתמול והתגעגעתי לפורום מאוד! ח שיר השבוע של רונה הוא - מבול, כי זה השיר היחידי שהיה איתי בפלאפון..רק אותו יכולתי לשמוע חחח.. והשיר שלא של רונה הוא- WHAT IF | COLDPLAY כי לא יודע יש בשיר הזה משהו מיוחד..בכלל בקולדפליי..[וגם בגלל שזה אחד השירים היחידים ששמעתי השבוע שהיית בחו"ל ..
]

bזוהר

New member
השבוע נגמר הכי טוב שיכול להיות אולי

אחח! im happy:) אז שיר השבוע של רונה ? מי מפחד מהזריחה למה בחרת בשיר הזה? כי הוא מדהים ושמעתי אותו הרבה השבוע שיר השבוע לא של רונה ? סיבות אישיות למה בחרת בשיר הזה ? כנ"ל ואוו! אני חייבת לשתף אותכם שחזרתי מהופעה של אפרת גוש כרגע, וחוץ מההופעה שהיתה פשוט מדהימה, תוך כדי שאפרת משוטטת לה על שולחנות הבארבי תוך כדי שירה אני מזהה בקהל כמה וכמה אומנים שאני הכי אוהבת ומעריכה בעולם (וגם הם מכירים אותי!), ואחרי ההופעה הם ניגשים אליי וקוראים לי:) ואז אני מדברת איתם, ואז אני גם מדברת עם אפרת והיא מחבקת אותי ומלטפת אותי (הו, כן.זה לא נשמע טוב.בעצם זה נשמע מעולה, אבל הזוי.אבל זה נכון!אבל לא כמו שזה נשמע..טוב,מילא). בקיצור, אני מאושרת!!!!!!!! איזה כיף :) אתם חייבים ללכת להופעה שלה. ומה יותר טוב מלחזור הביתה מאושרת ולראות ב24 את "סרטים מצוירים"

שישיץ

New member
איזה כיף לך!!

למרות שאני לא הכי אוהבת אותה, אני בטוחה שהיא מדהימה בהופעות.. ועוד בבארבי.. אחחחחחחח
כמה כיף!! אהה ויותר טוב לחזור הביתה ולראות 'חברים' בסטאר וורלד.. אבל לאאאאאא בימי שישי שבת וראשון הם שמים תוכניות דת כאלו מעפנות.. חחח חח של מי זה 'סרטים מצוירים'? אהה וקבלי ח"ח (חיזוק חיובי) על כך שאת משרשרת נכון לאחרונה!!

0mroosh

New member
סרטים מצויירים

זה השיר שמאיה מרון שרה ב"כנפיים שבורות". |בוכה|

0mroosh

New member
קיטש?! ../images/Emo10.gif

בחיים לא. "כנפיים שבורות" זה הסרט היחידי שיצא בזמן האחרון והצליח לרגש לא בצורה קיטשית וזולה. סרט מדהים!! תראי אותו ושמעי את השיר[שמדהים ד"א].

שישיץ

New member
נמאס לי מהדיון הזה..

אני לא אוהבת את אולי ההיא וגם לא את הילדה... והסיפור לא קנה אותי... כאילו בואו נרחם עליכם בוהווו..

0mroosh

New member
זה לא עניין של לרחם.

הסרט בעיקרו סובב סביב סיפור פשוט, כמעט חסר עלילה, חוץ מהתמודדות. הכל מתחיל אחרי מות האב, שמסתבר שמת במוות די מופרך, ובמהלך הסרט מוצגת ההתמודדות של כל בני המשפחה. אני רואה בזה, את הרצון של הבמאי להדגיש את האינדיווידואליות שבתגובה למקרים שפוקדים אותו בשגרת היומיום, כאלה קשים יותר לעתים, התמודדות שבעצם שונה מאדם לאדם, מעצם היותו אדם שונה, עם דעות שונות ואופי ייחודי. לגבי הרחמים, הסרט לא נוצר בשביל לסחוט דמעות, טיטאניק-אולי הוא, קיטשיים אחרים, גם. ניר ברגמן לא עמל קשות בשביל שאנשים ירחמו על הדמויות שלו.יזהדו, אולי זה המינוח היותר טוב. בעיניי הסרט מעולה, העלילה זורמת יופי והתסריט משובח,חמים ובנוי היטב. לגבי המשחק, כאן נכנס העניין של הטעם, יש כאלה שהמשחק יעצבן אותם נורא, וכאלה שלא. כמובן שהכל בסופו של דבר הוא עניין של טעם.

0mroosh

New member
כיף כיף!

מזכיר לי שהיא טיילה גם כאן בשולחנות הבארקה בב"ש. משעשע. איזה כיף!!! אני החזרתי פרות הביתה בלילה..

שישיץ

New member
סופ"ש מלא בעבר...

ולא, לא נוסטלגיה, סתם היסטוריה
שיר השבוע של רונה ? לחיות נכון למה בחרת בשיר הזה? כי אני לא מפסיקה להגיד לעצמי כמה שאני לא חיה נכון ואז מיד מזמזמת את השיר לעצמי.. שיר השבוע לא של רונה ? אימפריות נופלות לאט/ דן תורן האנשים החדשים/ עברי לידר למה בחרת בשיר הזה ? באימפריות בחרתי כיוון שכל פעם שאני צריכה ללמוד לביסטוריה אני נזכרת בשיר ושרה אותו ואז הוא נדבק לי עד למבחן חחח באנשים החדשים, כי באמת שמעתי אותו המון המון..ואני מתאהבת בו כל פעם מחדש...

0mroosh

New member
|קורין אלאל|

שיר השבוע של רונה: "מי מפחד מהזריחה"-ראיתי את הבקליפ וזה נתקע לי,אז לא הפסקתי לשמוע [וחוצמזה שסוף סוף
דר החזירה לי את הדיסק..]. לא של רונה: talk-coldplay הוא פשוט נתקע לי בראש [מה שכן, דר נסעה איתו בטעות הביתה אחרי הבגרות בלשון!!
] אור ואהבה.

darling2

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של רונה ? למה בחרת בשיר הזה? 10 שניות...כי הוא פשוט יפה...ושמעתי אותו מלא!! שיר השבוע לא של רונה ? למה בחרת בשיר הזה ? "טיפה של אור" כי הוא מ-ו-ש-ל-ם !!
עומר....סורי..אני אחזיר יום ראשון! דבר איתי...

למעלה