סופשבוע מגיע...

Spring Mind

New member
סופשבוע מגיע...

מזג האויר מהמם!!! 26 מעלות על שמש זורחת עושה לכולנו טוב בלב, ואני חולמת על יציאה לקמפינג! הבעיה היא שבעלי היקר הוא אשרי יושבי ביתך, תנו לו רק מחשב וטלויזיה, ואני אוהבת להיות בחוץ כמה שיותר. הבוקר הוא הסכים איתי שלא משאירים ילדים בבית בכזה מזג אויר, ואולי ניסע לאיזה אגם נחמד. אני מנסה לשכנע אותו לקמפינג. נראה אם אצליח... החלום הוא לדוג דגים, בתקווה שייצא לנו איזה סלמון עסיסי, ולצלות אותם על המדורה!

לימיצ

New member
26 מעלות?? איפה את חיה, על הירח??

וכולי קנאה

ayala26

New member
חוץ מהירח יש עוד מקומות עם 26 מעלות

אצלנו אפילו פחות. בינתיים. ביום שני צופים לנו גל חום. יהיו אפילו 30...
וגם חבר שלי אוהב להשאר בבית (או בגינה הפרטית) אז אני מרכיבה את דנזל על האופניים ונוסעים לטייל רק שנינו.

Spring Mind

New member
אני בטורונטו

ואכן, המעלות העפילו היום ל-30 וזה נחשב פה חם מאוד!!! כולם נסעו לאגמים, וכך גם אנחנו!

n o a p

New member
אנחנו יצאנו לקמפינג:)

לא על הירח אבל לא רחוק ממנו..והאמת שגם פה היה חם.. אצלנו דווקא קמפינג מצליח לעורר אצל בעלי את ה"גבר" שבו. ואני לא צריכה לעשות כלום חוץ מלשמור שהילדים לא יברחו רחוק מידי:) היה כיף חיים כרגיל, אחלה אגם, אחלה מזג אויר (חם כמו שצריך שיהיה בקמפינג), ואחלה חברה. חזרנו מרוצים ומלוכלכים ישר לאמבטיה ולעשות כביסות...(אחרי הכל שני לילות בג'יפה וגם במים אז יש אלף מגבות). הילדים והבעלים ניסו לדוג דגים (היה מישהו עם רשיון לדיג כי פה אסור לדוג סתם) ולא יצא כלום..אז צלינו סטייקים במקום :)

למעלה