סופשבוע טוב
L leyoga58 New member 5/9/03 #2 תודה גם לך..... ולכולם!!.... זכיתי במבצע של משינה ל-2 כרטיסים למשינה בקיסריה.. איזה כיף...
H Human Nature New member 5/9/03 #4 ../images/Emo25.gif |טל| † סופשבוע טוב לכם, אנשים אגב, SB הופך כנראה לשיר הנושא ה-רשמי- שלי
H Human Nature New member 5/9/03 #6 איפ ../images/Emo9.gif |טל| † אני מניח שהסיבה לכך היא שאני יותר מדיי בענייני קשירות *רץ לשנות *
H Human Nature New member 6/9/03 #11 טיהי, |טל| † אני לא הגעתי לשיעור הראשון שהיה ביום חמישי אני מתגעגע
D dana goren New member 6/9/03 #13 אני לא עשיתי בגרות לפני שנה.... בבצפר שלי עושים השנה.... ואולי תעזור לי גם לקבל 95!!!!
D Drorrrrrr New member 6/9/03 #14 ../images/Emo9.gif יה היא הייתה כל כך קלה! אני כל כך גרוע בתחביר, וזה החלק היחיד שירד לי בו נקודות [נדמה לי] . חיח אני אתקן לך כל טעות שאת עושה .
../images/Emo9.gif יה היא הייתה כל כך קלה! אני כל כך גרוע בתחביר, וזה החלק היחיד שירד לי בו נקודות [נדמה לי] . חיח אני אתקן לך כל טעות שאת עושה .
H Human Nature New member 6/9/03 #15 גם בשלי עושים בי"א ../images/Emo3.gif |טל| † אני מתרגש לקראת הבגרות הזו נראה לי היא הולכת להיות מסיבה!
גם בשלי עושים בי"א ../images/Emo3.gif |טל| † אני מתרגש לקראת הבגרות הזו נראה לי היא הולכת להיות מסיבה!
D dana goren New member 6/9/03 #17 ובהזדמנות זאת.... אני נפרדת ממכם עד יום חמישי בערב שאני יחזור בעזרת השם חיה מהגדנ"ע! תהנו לכם בלימודים או במה שאתם עושים...אני הולכת לרוץ לנקות לירות וליום שדאות...
ובהזדמנות זאת.... אני נפרדת ממכם עד יום חמישי בערב שאני יחזור בעזרת השם חיה מהגדנ"ע! תהנו לכם בלימודים או במה שאתם עושים...אני הולכת לרוץ לנקות לירות וליום שדאות...
H Human Nature New member 7/9/03 #19 למה מתרגש? ../images/Emo2.gif |טל| † זו הבגרות בלשון, והיא- כייפית! זו והבגרות בלשון הן הבגרויות שאני מצפה להן, כי הן חגיגה ותהני בגדנ"ע
למה מתרגש? ../images/Emo2.gif |טל| † זו הבגרות בלשון, והיא- כייפית! זו והבגרות בלשון הן הבגרויות שאני מצפה להן, כי הן חגיגה ותהני בגדנ"ע
E escaping New member 7/9/03 #20 תיהני!!! אפילו שאין לי מושג אם אפשר ליהנות שם..P: בכל אופן, אצלי הכיתה המדעית עושה שלוש בגרויות השנה, והכיתות הרגילות עושות שתיים. ככה אני כמובן נדפקתי, ואני עושה השנה שלוש בגרויות...
תיהני!!! אפילו שאין לי מושג אם אפשר ליהנות שם..P: בכל אופן, אצלי הכיתה המדעית עושה שלוש בגרויות השנה, והכיתות הרגילות עושות שתיים. ככה אני כמובן נדפקתי, ואני עושה השנה שלוש בגרויות...