את מתה.
כ כל האהבה במלואה New member 15/7/07 #23 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
כ כל האהבה במלואה New member 15/7/07 #22 חחחחחחחחח../images/Emo23.gif והולכים עם ריצפז להופעה של שלמה ארצי..ואין כרטיסים )::::: |בוכיטו|
ז זכוכיות New member 15/7/07 #26 דווקא לא התלהבנו מהבועה -כל כך- חמוד כזה, אבל לא הרעיד לי שום דבר...
L Lin The Venus Girl New member 17/7/07 #29 לדעתי סרט נפלא אין בו רגעי שיא וכאלה.. אבל גם לא ציפיתי... מדובר שם באהבה אמיתית תל אביבית כזו... לא דעת נגע לי משום מה. ~לין~
לדעתי סרט נפלא אין בו רגעי שיא וכאלה.. אבל גם לא ציפיתי... מדובר שם באהבה אמיתית תל אביבית כזו... לא דעת נגע לי משום מה. ~לין~
ל לחייך תמיד New member 15/7/07 #27 אני הייתי בחמישי בכוכב נולד ../images/Emo3.gif בשישי ב.... ממ שכחתי אינעל העולםם אממ.. אה הייתי באיזו מסיבה של מועדון "הצוף" בגני יהושוע ובשבת בים =)
אני הייתי בחמישי בכוכב נולד ../images/Emo3.gif בשישי ב.... ממ שכחתי אינעל העולםם אממ.. אה הייתי באיזו מסיבה של מועדון "הצוף" בגני יהושוע ובשבת בים =)