סופשבוע האלופה

SimsY

New member
סופשבוע האלופה

הגיע שוב פעם סוף השבוע - ולכן הגיע הזמן לעוד סיכום ביניים של ארוויזיון האלופה. מכיוון שאני תחת לחץ מסיבי ביותר במקום העבודה שלי כרגע, לכמה שבועות לא יהיו תמונות ווידאו - אבל זה יחזור כשייגמר הלחץ. בכל אופן השתדלתי מאוד ותפסתי בשבילכם את עובד לאיזשהו ראיון וכמובן גם יש את סיכום הביניים של ארוויזיון האלופה.

SimsY

New member
פינת הראיונות עם עובד

אחרי תצוגת הנפל (הנוספת) של הכח ירושלים מול מכבי חיפה - תפסנו את לשיחה נוספת על מצב הקבוצה ועל מצבו בפרט עובד, תגיד לי מה העניינים ? רגע, אני עושה לי משהו לשתות עובד, להזכירך אתה באמצע ראיון... טוב, חכה שתי דקותיים מכין לי לשתות פשוט בהפסקה לא הספקתי להוציא את השקית תה מהנעל כדי לעשות תה. ובכל זאת אתה מוכן להגיד לנו מה קורה עם הקבוצה ? כן, אני חושב שצריך להעיף את מיטל לכל הרוחות, היא הביאה לכאן את המזל הרע ! אחרי שזכינו בגביע עונה שעברה קרו שני דברים: איציק שניהל את המערכת כל השנים, הודח, ומיטל נפלה לנו ככה בקבוצה כמו סקאד - ממש כזה בום - זה גרם לקריסת המערכת. ומה לגבייך כשחקן בקבוצה? אני? מה אני חחחח, אני יש לי חוש השביעי אני במשחקים - עד היום לא שמתי לב אליו - אבל היום כשאני עוסק באסטרולוגיה אני מתחיל להבין את המקורות שמהם נבע החוש השביעי שלי במשחקים עובד, זה חוש שישי ! חוש שישי, חוש שביעי, אני מה אכפת לי ? אני לא מאמין באמונות טפלות אני, אני מאמין רק בעין הרע וזה גם מה שגרם לשער העצמי שלי במשחק האחרון כשבעטתי, ג'לל ניחס אותי בדומה למשחק שבו הוא שיחק נגד נצרת? טוב שם הוא ביעס אותי... כן, עובד, הרצפה עקומה, הדשא רטוב והכדור עגול... בואנה, שקול מילים - אני יודע שאתה המראיין כאן ואני צריך להשיב לשאלות אבל תשמור על הלשון שלך - אם לא תתנצל אני אטיל קלקה עלייך ! עובד, אין דבר כזה קלקה - אם כבר קללה ואני מציע לך לשמור את האיומים שלך לעצמך, כי בדומה ליפית זה לא עושה עליי רושם - אז אני קורא אותך לסדר. סודרתי סודרתי, מה זה הדיבור הזה שלך ? אני פשוט מנסה לשמור על רמת ראיון הגונה - ובכל אופן שני השערים העצמיים שהכנסת - אתה לא חושב שאתה צריך לתת את הדין על כך? רגע, למה אתה אומר "שני שערים" אם אומרים על שתי דקות דקתיים, למה אי אפשר לומר על שני שערים - שעריים ? עובד אני מצפה ממך לא להתחמק מי מתחמק מי - אני מנסה לפתור כאן שאלה קיומית שעומדת על הפרק, מה זה הדיבור הזה - אני לא אומר לך שאני ממש נסער מכך, אבל אני חושב שכל הקבוצה מעודדת בזכות ההחמצה הנוראית שלה היום. ואיך זה ייתכן ? כי אתה זוכר איך שהשווינו במשחק הקודם 1:1 - זאת הייתה תוצאה מאוזנת לחלוטין, ועכשיו הגיע תורנו לקבל תוצאה לא מאוזנת. עובד, על מה אתה בדיוק מדבר?! אני מדבר על התפאורה האנושית אצלנו בקבוצה - התפאורה ממש מושלמת. צבעים שחור ירוק צהוב אדום. התפאורה כמעט מושלמת ולכן גם אנחנו נגיע מתישהו לאנרגיה ממש מושלמת ונוכל להתחיל לנצח סוף סוף בוא לא נחזור לאסטרולוגיה עובד ברשותך - מה דעתך על השער האחרון שחטפתם ממכבי חיפה במשחק האחרון ? בואנה זה שער ! השער הזה כמו התבקש באוויר - השער הזה ממש כמו ריחף בחלל ! אני רואה שהחלטת לתת פייט לזוהיר בהלול בהתפלסויות של ספורט בהחלט נראה לי שאני יכול להיות מצויין בזה - "כאן זוהיר אלול מירושלים" בהלול, עובד, בהלול !! טוב מה אתה רוצה ממני, אני בסך הכל קורבן של המערכת. שוב פעם הרצפה עקומה הדשא רטוב.... וג'לל לא היה צריך לבוא לקבוצה הזאת - כאילו מאיפה הוא בא אלינו מכבי עזה? איך משחקים שם כדורגל עם בקבוק תבערה ?! אצלנו זה לא ככה, אצלנו משחקים עם כדור, אני כל פעם שמגיע אליי כדור אני חודר לתחום המגרש של היריב כדי לסוכך את הכדור לרשת ואז מסתבר שזאת בעצם הייתה הרשת שלנו והדמעות חונקות אותי - אני ממש בדכאון אני לוקה בתרדמת!, תרשום קומה כדי שיבינו שזה בשפת בני אדם. טוב עובד, לפני שתלקה כאן בתרדמת - אני אסיים את הראיון כאן ואאחל לך ולקבוצה יותר בהצלחה במשחקים הבאים... למרות שנכונה לכם עוד עבודה רבה (אולי במקום חלוץ הייתם צריכים להביא פסיכולוג, אבל זה סיפור אחר)

ירדנדן

New member
שאלה..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

איך אתה יודע שזה מכבי חיפה? אמרו רק חיפה. ולחיפה יש שתי קבוצות..הפועל ומכבי. אני לא מבינה כל כך במכבי חיפה לכן אני לא יודעת את שמות השחקנים שלהם..אבל..איך אתה יודע שזה מכבי?

SimsY

New member
כי הם אמרו שזנברג כבש שער

זנברג משחק במכבי חיפה מה גם שמכבי והפועל הן לא באותה הליגה - ככה שאם הכח ירושלים משחקת בליגה מסויימת היא משחקת רק נגד אחת מהן.

ירדנדן

New member
צודק אבל..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

הכח ירושלים היא קבוצה שברור לנו שהיא לא בליגה של מכבי חיפה. אם כבר של הפועל חיפה. ואני בספק אם הם גם בליגה הזאת..חח

SimsY

New member
דווקא ברור לנו ההפך

אם מיטל אומרת שהם יקחו אליפות בסוף העונה - אז בהכרח הם בליגת העל עם מכבי חיפה כי רק מליגת העל אפשר לקחת אליפות מכל ליגה אחרת רק עולים לליגה גבוהה יותר

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo6.gifתודהרבה^^

ממש יפה ומגניב ואחלה

SimsY

New member
זה כבר הראיון החמישי

עד עכשיו היו 3 ראיונות עם עובד וראיון אחד עם אשלי את יכולה לבדוק בדפים הקודמים ואף בארכיון הם נמצאים שם ביחד עם כל הדברים שעשיתי עד היום על האלופה.

SimsY

New member
5 המובילים

במקום הראשון אפשר לראות עדיין את מיטל עם 123 אבל היא עושה המון טעויות שאחר כך פשוט יעלו לה ביוקר כי סער בעקבותיה והיא לא נזהרת. סיגי שסוף סוף העזה לפתוח את הפה על טובה ולא הסכימה שיתנהגו אליה כמו בהמה שיחקה אותה בגדול השבוע וצמצמה כמעט לגמרי את הפער ממיטל וכרגע היא במקום השני עם 116 נקודות. במקום השלישי תום עם מרחק כלשהו מסיגי עם 84 נקודות רביעי ההפתעה הגדולה ג'לל שנכנס מאוחר אחרי כולם ובכל זאת קור הרוח שלו והחביבות שלו זיכו אותו פרק אחר פרק מאז שהוא נכנס בלא מעט נקודות וכרגע הוא ניצב במקום הרביעי עם 76 נקודות. אחרי ששבוע שעבר הייתה לנו דמות חדשה בטופ 5, למרבה ההפתעה גם השבוע יש לנו דמות שהיא לראשונה מופיעה על טבלת המובילים - ליאן פדידה שלא מוותרת מהר לסער עם 63 נקודות. סער שהתחיל חזק אבל גילה את הפרצוף האמיתי שלו נשר סוף סוף מחמשת המובילים - כי פשוט לא מגיע לו להיות שם.

SimsY

New member
מרכז הטבלה

סער פדידה שלו זה השבוע הראשון מחוץ ל-5 המובילים כרגע נמצא במקום השישי עדיין עם ה-48 נקודות שלו מתחילת הסדרה. איציק התחזק השבוע הזה בצורה משמעותית ביותר כאשר הוא עד שבוע שעבר עם 21 נקודות ועכשיו פתאום הוא נכנס לפעולה ועושה משהו יותר מסתם משתולל בנוירטיות ומספק את העלייה של השבוע בסך של 4 מקומות מהמקום ה-11 למקום ה-7 עם 43 נקודות (שזה כפול! ממה שהיה לו שבוע שעבר) סמדר ממשיכה את ההדרדרות גם יפית וזיווה (שתי האחרונות יותר בגלל שפשוט לא רואים אותן ואי אפשר לקבל נקודות על חוסר ביצועים) דריה גם הופכת מדמות פרווה לבעלת השפעה כלשהי על הסדרה וגם מספקת עלייה מרשימה ביותר של 3 מקומות עד למקום ה-9 אחרי שהיא הביאה אותה בעלייה של שלושה שלבים בשבוע שעבר ובסך הכל משלימה עלייה של 6 !!! שלבים תוך שבועיים - מהמקום ה-15 למקום ה-9. ויש לנו שם חדש בטבלת המרכז וזה הסבא מהגהנום של תום
(משחק מילים מודע) אחרי שנהיה קצת פחות בהמה והוכיח שהוא יכול להיות גם נורמלי לפעמים הוא דחק את טובה לחלוטין מהטבלאות של סיכומי השבוע ותפס את המקום ה-15 לראשונה מאז תחילת הסדרה.

SimsY

New member
מצעד הבהמות

טוב אז באירוויזיון של הטובים טובה לא מצליחה לצבור אפילו נקודה אחת אבל כמו שאפשר לראות אם להיות בהמה זה אומר לקבל נקודות - טובה לוקחת את המקום הראשון ברמות - בהמה כמוה עוד לא נראתה ושכל משק החי יראה לו מי זה טובה!! רק כשהיא הולכת להוריד את הזבל שתזהר לא לעשות את זה כשהאוטו זבל מגיע כדי שלא יאסוף גם אותה בטעות. במקום השני עם התנהגות של 3 בהמות סער פדידה ערס כזה כבר הרבה זמן לא נראה על המסך אין מה להגיד - גם גזענות אצלו זאת תכונה מסריחה. דובי קיסר במקום השלישי - כדי שיילך לפסיכולוג כי כנראה יש לו כמה בעיות ממש קשות שהוא צריך שיפתרו לו אותן עובד חביה במקום החמישי עם התנהגות של 2 בהמות - אבל הוא יותר אידיוט מאשר ממש מודע למעשיו אז זה לא הרבה באשמתו

SimsY

New member
הסקוררים של השבוע

סיגי הרשימה ביותר השבוע כשסוף סוף פעם אחת לשם שינוי היא לוקחת אחריות על החיים שלה ולא נותנת לטובה לרמוס אותם וגם הקטע עם החלומות והצפצפה היה ממש מבדח - מה שמציב אותה במקום הראשון מבחינת ניקוד שבועי עם 30 נקודות. ג'לל עם 25 במקום השני לא מוכן להשבר גם במצבים קשים במיוחד כשסער חוטף אגרוף :) איציק סוף סוף מוכיח שגם לו יש מה להגיד בסדרה חוץ מהדברים הנויירטים הרגילים שלו - השבוע הוא עשה כמו שהוא לא עשה במשך כל הסדרה... וכך גם דריה במקום החמישי.

למעלה