"סופשבוע בכפר..." והסקר!

"סופשבוע בכפר..." והסקר!

סקר סופ"ש, כרגיל, אבל מתקאמבק ליום שישי
(פעם קודמת שמתי אותו באיחור)
שיר השבוע (יודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
תוכניות לסופ"ש :
אלבום השבוע :
ספר :
סרט :
טלוויזיה :
דבר משמח השבוע :
דבר מבאס השבוע :
קניתם כבר את האלבום?
/
תוכניות לסופ"ש :
איך אתם עומדים לפתוח את השבוע הבא : סופ"ש נעים לכולם ולכל מי שהולך הערב ליקום, אז כן, זה לא ילדות, זה עיבודים, אז תהנו, ולא לשכוח לכתוב ביקורת! שבת שלום

בגלל שאני הולכת...

לכמה שעות לשבת עם אחותי, אני לא אסטה מההרגל שלי ואענה ראשונה
שיר השבוע (יודית) : "בודהה" ממשיך לככב אצלי.
שיר השבוע (ישראלי) : היו הרבה. "שינויי מזג האוויר" / שלמה ארצי . "עדיין מחכה לך" / גידי גוב . "מנגינה אבודה" / מתי כספי וגלי עטרי . "זה מכבר" בביצוע מרגש (ולא של מתי כספי).
שיר השבוע (לועזי) : What is Love - Howard Jones אחח...
תוכניות לסופ"ש : משפחה ועבודה, ואולי גם להספיק לנקות את הדירה שלי.
אלבום השבוע : "דרך המשי"...
ספר : "חוכמת הבייגלה"
סרט : "לקחת חיים"
טלוויזיה : השבוע דווקא לא במרחק נגיעה, אלא "סקס והעיר הגדולה" שיצא לי לראות קצת...
דבר משמח השבוע : חתמתי חוזה על דירה סופסוף
אפשר להגיד מזל טוב.
דבר מבאס השבוע : לחפש רהיטים... מייאש.
קניתם כבר את האלבום?
.. בסדר! הזמנתי! זה צריך להגיע!
תוכניות לסופ"ש : אופס... שמתי את זה פעמיים? תתעלמו.
איך אתם עומדים לפתוח את השבוע הבא : סביר להניח שעם שיר של יודית, אחרת הוא לא יהיה טוב. ובתקווה למצוא לפחות רהיט אחד מהרשימה החשובה (מיטה, ארון, שולחן).

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo213.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע (יודית) : צפייה לאושר
שיר השבוע (ישראלי) :מירי מסיקה-פעם שיר השבוע (לועזי) :Cyndi Lauper-True colors תוכניות לסופ"ש :היום בערב סרט עם כל החבר'ה..אחכ' לשתות משהו
אלבום השבוע :מירי מסיקה-שלום לאמונות,יהודית רביץ-עיר קטנה ספר :
סרט :
טלוויזיה : השיר שלנו דבר משמח השבוע :התחלה של משהו חדש
דבר מבאס השבוע :
קניתם כבר את האלבום? כןן
תוכניות לסופ"ש :לא שאלת כבר?
איך אתם עומדים לפתוח את השבוע הבא :בצורה חיובית והטובה ביותר
שבת שלום אנשים

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יודית) : אהבה יומיומית! שיר השבוע (ישראלי) : בינונימי-אריק ברמן שיר השבוע (לועזי) : Your Congratulations-Alanis Morissette
תוכניות לסופ"ש : לישון, לקרוא, ומחר בובי.
אלבום השבוע : אריק ברמן
האיש פשוט גאון מוזיקלי.אלבום מעולה! ספר : "אם יש גן עדן"-רון לשם סרט : בופור
טלוויזיה : חברים. דבר משמח השבוע : בובי. דבר מבאס השבוע : חוסר סבלנות ומרחק. קניתם כבר את האלבום? לא תוכניות לסופ"ש :
איך אתם עומדים לפתוח את השבוע הבא : עם המון אריק ברמן, ספרים וכמובן יהודית.

הנה אני!

שיר השבוע (יודית) : עיר קטנה שיר השבוע (ישראלי) : קיץ/ערן צור שיר השבוע (לועזי) : תוכניות לסופ"ש : יוני בלוך, תערוכת גמר של י"ב אלבום השבוע : רגוס ספר : הזר/אלבר קאמי סרט : לחזור טלוויזיה : סאמרלנד קניתם כבר את האלבום? שששש מיכל! איך אתם עומדים לפתוח את השבוע הבא : עבודה?

באהבתנו

New member
שבת שלום כולםםם ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (יודית) : "סוף לסיפור","האביב הזה" שיר השבוע (ישראלי) : "הניחי לי" רמי קליינשטיין שיר השבוע (לועזי) : "sultans of swing" תוכניות לסופ"ש :בעיקר לימודים.. בעעע בא לי כבר להקיא מזהההה ספר : "יש ילדים זיגזג" מיי וואן אנד אונלי, קוראת אותו בפעם המיליארד סרט : "נוטינג היל" דבר משמח השבוע : שופינג תלאביבי פרודוקטיבי מאוד, וגם כמה שעות גנובות ומצילות חיים אצל מישו אהוב במיוחד.. דבר מבאס השבוע : בצפר וכל המשתמע מכך קניתם כבר את האלבום? עוד לא, לצערי איך אתם עומדים לפתוח את השבוע הבא : נסיעה לאחותי בירושלים.. אחלה פתיחה לשבוע שאינשאללה יהיה מוצלח יותר מקודמיו

YA2007

New member
רק שיהיה רגוע ../images/Emo188.gif

שיר השבוע של יודית: "בשעה שאחרי הלילה" שיר השבוע הישראלי: "נפשי", שאנן סטריט וחווה אלברשטיין תוכניות לסופ"ש: שינה ולימודים, כרגיל אלבום השבוע: "עיר קטנה", גם כרגיל דבר משמח השבוע: הרגע הזמנתי כרטיס למופע "עיר קטנה", לשורה הראשונה באמצע ב"צוותא"!!!! כמובן שקניתי את האלבום, בערך שעה אחרי שהוא יצא... סופ'ש חורפי לכולם

venustudent

New member
עונה...

שיר השבוע (יודית) :ציפייה לאושר שיר השבוע (ישראלי) : גלי עטרי-חבק אותי לאט. שיר השבוע (לועזי) :השיר משנות ה-80 when the rain begins to fall אלבום השבוע :"עיר קטנה", ששמעתי במלואו ב"וואלה". סרט : אמריקן דרימז טלוויזיה : "אמאלה" דבר משמח השבוע : השביתה באוניברסיטה ביום ג' דבר מבאס השבוע : הייתי קצת חולה... קניתם כבר את האלבום? לצערי עוד לא.... תוכניות לסופ"ש : ללמוד קצת איך אתם עומדים לפתוח את השבוע הבא : ללמוד הרבה

סופ"ש ... ../images/Emo4.gif

שיר השבוע (יודית) : ציפיה לאושר שיר השבוע (ישראלי) : ידיים למעלה - כנסיית השכל שיר השבוע (לועזי) : Spandau Ballet - Through The Barricades תוכניות לסופ"ש : אלבום השבוע : ספר : סערת נפש - ד"ר יורם יובל סרט : טלוויזיה : דבר משמח השבוע : לא היה כזה דבר מבאס השבוע : כל השבוע הזה קניתם כבר את האלבום? קונה היום תוכניות לסופ"ש : כבר היתה שאלה כזאת, לא? איך אתם עומדים לפתוח את השבוע הבא: עבודה, אלא מה ...

אושRתי

New member
../images/Emo66.gif

שיר השבוע (יודית) : ציפיה לאושר
שיר השבוע (ישראלי) :ממי של איתי פרל
שיר השבוע (לועזי) :אין
תוכניות לסופ"ש :לא משו מיוחד
אלבום השבוע :עיר קטנה של יהודית.. וגם של יזהר אשדות
ספר : זו אותה האהבה של איינשטיין
סרט : הרבה זמן לא ראיתי סרטים
טלוויזיה : מרחק נגיעה
דבר משמח השבוע :השלג