סופשבועעעעעעע

B o o o o M

New member
סופשבועעעעעעע

החבר סגר \ חזר?
מה עשית\ם ביום שישי?
שתפו חוויות
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר?
ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור
)

לילי123456

New member
עונה../images/Emo27.gif

החבר סגר \ חזר? סגר
ועוד אתמול היה התאריך של השנתיים שלנו
מה עשית\ם ביום שישי? יומולדת של ידיד
שתפו חוויות- היו שם מלא זוגות, וזה ממש ביאס אותי
חוץ מזה היה נחמד...עדיף מלשבת בבית..
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? סוגר
21...
ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור ) ממ "אחריות"-יוני בלוך [סתם כי התאהבתי בו בגלל כוכב נולד
]

Clueless Maiden

New member
עונה

החבר סגר \ חזר? - סגר, ובנוסף להכל אתמול היה התאריך של ה15 חודשים שלנו, והוא שכח! הוא התנצל בצורה חמודה, ככה שסלחתי לו בקלות. מה עשית\ם ביום שישי? ישבתי ולמדתי למבחן בפיזיקה. :\ שתפו חוויות : אין כאלה >< שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר, ויש מצב שנוסעים שוב לקיבוץ. ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור )? נמ, שיר השבוע? אני אסכים עם לילי לגבי יוני בלוך, כי הוא פשוט חמוד :)

Lost Lullaby

New member
נאמ

סגר, אבל הוא חוזר מחר אתמול בערב הלכתי ליומולדת 18 של ידיד ואין לי שיר :p

עונה

החבר סגר \ חזר? הוא שמר חמישי-שישי ולא ישן יותר מ 24 שעות, אז ביום שישי ראיתי אותו בערך שעה בחתנה הוא נסע לישון
מה עשית\ם ביום שישי? ישנתי... שתפו חוויות : אין שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חזר...
ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור ) משהו של אבי ביטר כי עצוב לי

theone2468

New member
עונהה=]

החבר סגר \ חזר? חזר! :) מה עשית\ם ביום שישי? ראינו סרט עם אבא שלו והחברה שלו
דאבל דייט לפנים חחח שתפו חוויות : אחד הסרטים הכי טיפשים בהיסטוריה, אבל היה כיף! שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? הוא לא יודע עוד בעצמו... ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור ) supergirl

Jeanne D Arc

New member
עונה...

החבר סגר \ חזר? סוגר
מה עשית\ם ביום שישי? ישבתי בפארק עם אנשים ושתינו
שתפו חוויות - לא תפסתי סטלה, היה מוזר
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? כנראה סוגר, אבל אין לי מושג אם אני רואה אותו
ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור ) Fall out boy - thnks fr th mmrs

Ray512

New member
עונה

סגר\חזר: חזר. הוא לא כל כך סוגר בימים אלה. מה עשית\ם בשישי: חצי יום שטפתי חלונות וסידרתי את הבית, בחצי השני הוא בא אליי ובעיקר הלכנו מכות
מה, סה"כ ניסיתי להכין אותו נפשית לקק"צ על ידי הדמייה. למרות שאני בספק אם המפקדים שלו יקפצו עליו. שבוע הבא: אין לי מושג. הוא הבטיח שהוא ינסה לצאת כדי להיפרד לפניי שהוא הולך לקק"צ. שיר השבוע: המממ... "אין לך מקום". של היהודים. ><

McBlack

New member
:)

החבר סגר... אתמול הייתי אצל ידיד שלי, היום אצל אחותי עם האחיינים וכו' [= שבוע הבא רוב הסיכויים שהוא יצא, ועד אז אהיה אחרי בגרותי האחרונה
אזרחות, הנה אני באה! מממ, מה אני יודעת... נגיד הצילצול שלי, foo fighters - next year

Conviction

New member
עונה.

החבר סגר \ חזר? חזר!
מה עשית\ם ביום שישי? הופעה של אדיר מילר, ואחריה הלכנו לים. שתפו חוויות: הייתה הופעה ממש טובה, ובכלל, אדיר מילר ענק!
בים היה מעולה, וגם נכנסנו קצת למים. [: שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר
ושיר השבוע: Daughtry - Crashed.

B o o o o M

New member
וגם אני אענה ../images/Emo3.gif

החבר סגר\חזר?
חזר
ביום שישי \שבת
יצאנו לסנוקר, ישבנו עם חברים, ישנתי אצלו :]
שתפו חוויות:
היה ממש נחמד, די קרעתי אותו
שבוע הבא - החבר חוזר? סוגר?
סוגר
אוף איזה עצוב זה דווקא כשהכל מתחיל ממששש להסתדר ביננו.. מה שכן עוד שבועיים יש לו יומולדת ורגילה אז זה יפצה על הכל !
שיר השבוע:
Breaking Benjamin - The Diary Of Jane

התשובות שלי ../images/Emo26.gif

החבר סגר \ חזר? סגר
מה עשית\ם ביום שישי? נסעתי עם חברה לים והצלחתי ללכת לאיבוד..
(זו פעם ראשונה שאני יוצאת עם האוטו מחוץ לעיר לבד..), והיוםםםםםם הלכתי לבקר אותו בבסיס
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר!
שיר השבוע- Grace Kelly של Mika, למרות שהוא חרוש.

OgaliO

New member
../images/Emo176.gif

החבר סגר \ חזר? יצא, כמו בכל סופש..
מה עשית\ם ביום שישי? אממ, היינו בים בלילה
, ואז ישנתי אצלו ..
שתפו חוויות היה נחמד, לא יודעת השבוע אני לא בשיא המצברוח.. הכל אפאטי וקר.
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? כמו תמיד, ישמצב שעולים לכנרת להרגע קצת (אמן)
ושיר השבוע forever young ואי נדבקתי לשיר הזה

MirkuSH

New member
עונה

החבר סגר \ חזר? חזר-כרגיל מה עשית\ם ביום שישי? חמישי-שישי-שבת כינרת!!! אןהלים מנגלים בלגאנים שתפו חוויות כיף כיף כיף שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? לא ידוע עדין..... ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור ) goo goo dolls-iris

hajbit

New member
עונה

החבר חזר והיה אמור להשאר עוד יום... עד שבאה.... ה ה ק פ צ ה
מה עשית\ם ביום שישי? סרט ופאב עם חברים שתפו חוויות: אתמול הלכנו יחד לחוף (איפה שהכל התחיל) אכלנו במסעדה ואז סתם רבצנו על החוף.. כיף שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? סוגר וסוגר ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור ) I Miss You -simple plan.... מקסים

devilz

New member
גמני../images/Emo9.gif

החבר סגר \ חזר? חזרררר מה עשית\ם ביום שישי? שישי באולינג עם כמה חברים שלי והטיפש... ואחרי זה ניסיתי ליסוע איתו לים.. אבל שום חוף לא ניראה לנו והיינו רעבים... איך שחניתי בטיילת... יצאנו מהאוטו ופשוט החלטתי חוזרים הביתה אני מכינה שניצלים
זה היה די משעשע
ואתמול פאב בתא... שתפו חוויות ממממ... להשתמש במרתפים נטושים באמצע תא כשירותים זה מפחיד... שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? סוגר... כרגיל... ושיר השבוע (כן אני יודעת שזה לא קשור ) קריפטונייט

למעלה