סופר רייסר

roee10001

New member
סופר רייסר

היי לכולם, הוצע לי לקנות לאחרונה דייהו סופר רייסר מודל 96 . יד 1 ,140,000 ק"מ. ה"כ,ח"ח,כרית אוויר לנהג. המחיר שביקשו 15,000 , האוטו ללא תאונות מיוחדות או משהו בסגנון. אני צריך אותו בעיקר בשביל לנסוע לאוניברסיטה מידי יום מרחק של בסביבות 40 ק"מ מידי יום, ואולי עוד קצת בסוף שבוע נגיד 300 ק"מ לשבוע. האם העיסקה כדאית בכלליות? והאם היא כדאית לצרכים שלי? מה דעתכם על הסופר רייסר, אמרו לי שהוא לא הכי נוח אבל זה לא אמור לשמש אוטו משפחתי אלא רק נהג בודד. האם יש סיבות נוספות שאמורות למנוע ממני להתרחק מהאוטו הזה, או מהמחיר הזה בפרט? סורי על האורך המון תודה על כל פיסת מידע רועי

UrbanDK

New member
אני רק לא מבין למה אתה פותח שירשור

חדש, כשאתמול ענינו לך (אני ועוד כמה) על השירשור הראשון שפתחת...?

roee10001

New member
מצטער

פשוט דיברתי אתמול על דייהו סלון 95 ועכשיו הוצעה לי מכונית אחרת שהבנתי שדי שונה. מצטער שפתחתי שירשור חדש אבל עדיין אשמח לתגובות ואשמר להבא. תודה, רועי

eladts

New member
בשרשור הקודם נאמר לך

ע"י כ-ו-ל-ם ששני הדגמים עלובים.

roee10001

New member
הבנתי את זה אבל...

הבנתי שהדגמים עלובים, אבל גם התקציב העומד לרשותי הוא לא כזה גבוה סביב ה 15 אלף, אז רציתי לדעת רק אם העיסק שהוצעה לי כידאית? ושוב פעם אל תפנו אותי לשרשור הקודם, פתחתי חדש בטעות שמתי לב שזה מעצבן. אני לא אעשה את זה שוב :)

ForumMember

New member
הסבר

כפי שצוין דייהו לא מקפיקה על אמינות רכביה. המשמעות מבחינתך היא בביקורים תכופים במוסך, כך שבמקרה כמו שלך שבו התקציב מוגבל ביותר עליך להבין שעלות תחזוקת הרכב תהפוך משמעותית מעלות רכישתו.

Vdrums

New member
מר בחור, למה אתה צריך רכב

גדול בשביל לנסוע לאוניברסיטה? ב15K תקנה מכונית מיני ידנית ואמינה. צא מהסרטים של הדייהו, לא קונים אוטו לפי חישוב של פח>מטר. אל תתלהב לקנות בקצת כסף אוטו שנראה גדול.

yosi g

New member
לך על מכוניות אמינות כמו סוברו ג'סט

94 עולה כ-12,000 או 205 יהיה לך שקט בראש חסכון בכיס ויותר זמן ללמוד

roee10001

New member
עוד שאלונת קטנה

האם זה נכון שהסופר רייסר נקראת באירופה cielo ? והשם איכשהו שונה בהגיעו לארץ כאשר כל דבר שהגיע הפך לסופר? והאם התמונה שצירפתי זה באמת האוטו המדובר? בתודה מראש

Vdrums

New member
יכול להיות, יש רכבים שמשווקים

במדינות שונות תחת שמות שונים ותכלס זה אותו דגם. לבגי ה"סופר" זה תוספת ישראלית כמו שהוסיפו למיצובישי לנסר. אם יצא לך לראות, הסופר מגיע בתור מדבקה.

roee10001

New member
תודה על התשובות

תודה רבה על כל התגובות, הסתכלתי על סובארו גסטי ופיזו 205 ולא מצאתי כרגע ממש מציאות. אולי אני אמשיך לחפש בכיוון הזה. מה שפשוט תפס את עיניי בהצעה שהציעו לי שמדובר בנהג יחיד בשנות ה 40 לחייו, כלומר לא רייסים או שטויות עם האוטו והוא די שמר עליו במהלך השנים , אבל אני מבין שהבעיה לא נעוצה הנהג , אלא באוטו עצמו. בכל מקרה אני אשקול את צעדי, ושוב תודה על התגובות :)

למעלה