סופר-פארם

חתולון*

New member
סופר-פארם

חזרתי לפני חצי שעה מהסופר-פארם המקומי בשכונה בבאר שבע עמדתי בתור לבית המרקחת, ומה רואות עיניי? הישראלי המכוער, בלי מרכאות.......... אם וביתה , ליד דוכן הדאודורנטים, 6 מדפים מלאים מכל סוגי המותגים המוכרים. הן פתחו כמעט 200 סוגי דאודורנטים, הריחו וזרקו, "אוף זה לא זה," "זה לא מה שיש בבית", "זה לא מה שהוא אוהב ועוד ציטוטים שונים"... הן לא הבינו שקודם צריך להתקלח...... האבא הגיע מהצד השני עמוס בעגלה, מכל מוצר הוא העמיס שניים, נזכרתי בפרשת השבוע מלפני כחודשיים, זה נראה לי כמו נח והתיבה, מכל מוצר שניים!!!! פתאום, אני מסתכל על האישה, שעמדה עם ביתה והריחה דאודורנטים ואני רואה על צווארה שרשרת מוכספת, מהסוג שניתן "למדוד" ואח"כ להוריד וללכת לקופה לשלם. השרשרת הייתה עם התווית של הפירמה והמחיר!!!! היא כמובן לא הורידה את השרשרת, הייתי בלי מדים, לא יכולתי להתעכב ואני לא איש בטחון של הסופרפארם, אשתיי חיכתה לתרופה, ואז אומרת האישה בקול רם, לאחר שפתחה 200 דאודורנטים.... "בוא נלך הבייתה , איו כאן כלום" בעלה עזב את "עגלת נח" שבה הוא העמיס את כל המוצרים זוגות זוגות ויצאו ב"שקט" מהסופר-פארם עם השרשרת הגנובה. זה קרה לפני פחות משעה....

חתולון המשטרתי

סופר פארם מרייח מכל עבר ואצלך הכל כמעט בסדר מקווה שעכשיו יותר נחמד
כי אתה כאן לא אורח אלה אדם מיוחד
התגלות הישראלי מגיעה לכל פינה עכשיו לבאר שבע היא גם עצרה חבל שלא עצרו אותה עם התליון ועם תיבת נוח בזוגות זוגות הייתה במאסר עם שגעון
יש אנשים שפותחים דאודרנט או אפטר שייב בשביל להגיד "אין כאן כלום" אז מה נשב...
הם לא עשו ריענון של מקלחת ואח"כ יגידו שרייח טוב יש רק במיטפחת והגבר מה בסה"כ עשה הביא דוגמיות יענו קנייה
ומיהרו להסתלק אולי גם עוד משהו להעלים מקווה שאנו נדע שלא כך מתנהגים
ומאחלת לך בזאת ההזדמנות חג פסח כשר ושמח לך ולמשפחה
בריאות אושר והמון שימחה

חן (*_*)

New member
התנהגות "הישראלי המכוער"...........

היא פשוט זוועה בארץ ובעולם הגדול לכולנו מוציאה שם רע ומה בדיוק שם קרה? לא הייתה השגחה או שמירה?

חתולון*

New member
אין "שמירה אישית" על כל קונה

את היית הולכת לקופה ל'גיד שהם גנבו??? אני לא!!!!! זה מתכון לרצח

חן (*_*)

New member
בימינו, בהחלט "לא בריא" להתערב-

אם היו מסוגלים כך להתנהג, מי יודע מה היו עושים לו היו נתפשים בעקבות הלשנה. לצערי הרב, כיום, גם אם רכב עומד באלכסון לרוחב הכביש והנהג עסוק בשיחה עם חבר/ה חברה, אינני מעיזה לפצות פה, או לצפור, שמא יצא אלי, עם סכין ביד. עצוב, אך זה כך.

Mוניk

New member
ממש מכוער

אבל אין מה לעשות גנבים תמיד היו ויהיו ונכון כמו שחן אמרה היום כל כך מסוכן גם אם ראית במו עינייך ת'גנב העממה אתה לא לפצות פה. כי לך תדע אולי הבן ***הזה עוד ידקור אותך. וחבל שכל זה מתקשר לישראלי מיצי כל הכבוד שוטר כלבבי חחח יעני אפשר לגנוב והשוטר מעלימ עין כפרההה למה אין שוטרים כאלה במשטרת תנועה,,,סאמומממ דפקו לי דו"ח על חגורעעעעעעע אההה אבל זה היה מזמן ושלא תטעה סוטריקו אני עדיין נוסעת בלי חגורה לא יעזור כלום לא סובלת ת'חגורע הזו מה תעשו לי?
חתלון ערב טוב}{

חתולון*

New member
מי אמר שחגורה זה טוב????

חגורעעעעע זה רעעעע אפילו ככה כותבים את זה.... ועכשיו ברצינות!!!!! אני ממליץ ומבקש בכל לשון של בקשה, ולו גם לנסיעה קצרה, יש לחגור חגורות בטיחות, תמיד!!!! והישמרו מאד לנפשותיכם.... שלא נדע....

כך אומר השוטר

כך נבצע ... המשטרעעע אומרת לחגור יש סיסמא לכך : "מדליק מי שמקליק"
ויש מדליק מי שמקליק ראשון ...
.. משהו כזה תקליקו פעמים בשביל השוטר שביקש יפה והקלקה שניה בשביל לשמור על החיים . ערב טוב ונעים לכולם

Mוניk

New member
שבלוליתתתתת

תקליקי לו את אני לא מקליקה שום קליק אותי לא יזיז <עקשנית> זהווווווווווווווו נננננננננננ טדאם עייפה

Mוניk

New member
לצ'הההה

אני לא חוגרת מה תעשה לי אני ממש נגד חגורת בטיחות ואף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר בטוח (אני חושבת שחגורת "בטיחות" זו מלכודות מוות) אבל כל אחד ינהג כטוב בעיניו ולפי החוק. אני לא חוגרת זהו נקודה

חתולון*

New member
לילה טוב לכולם

אני לא קיבלתי ממך את הקפה והיום הפסקתי להיות האופה ממחר נרכל רק מצות עם ממרח ועשכשיו חתולון אומר ביי וברח לילה טוב ידידי היקרים לי מאד מחר בוקר נתראה כאן, ועוד!!!

לילה טוב לכולם

למוניק - לא רוצה בלי הקלקה , לא משכנעת ג'ינגית עם חגורה שחורה לך לחתולון ולכולם ערב טוב ונעים יוצאת למה זמן אחזור יותר מאוחר לילה טופ לילה טוב .

אהובה.א

New member
אולי , מוניק

אבל , בינינו , כמה נפשות החגורה הצילה? וכמה נפשות שלא חגרו כי "לא בא להם עליה" או ש"לא שמו לב" החגורה לא מנעה את מותם? הסיכוי להילכד חגור בתוך רכב הוא קטן יחסית לסיכוי להיהרג בעקבות אי חגירה. כי רוב התאונות שנגרמות הם בשל חוסר זהירות ולא בשל אירועי טבע שבהם רכב מתלקח במהירות. כשרכב מתדרדר לתהום או מתהפך כמה פעמים - כל נוסע שחגור מציל את נפשו. דעתך לגבי אי חגירה מוטעית מיסודה , מוניק. ובלי קשר לדו"ח בכלל אלא לבטחונך בלבד. רק שמרי על עצמך. שיהיה לנו אחלה חג

Mוניk

New member
אהובה!

לצערי אני נתקלתי רק במקרה הפוכ כש'החגורה היא זו שגרמה למוות בתאונה וזהו אני עדיין בשלי אבל שוב זו רק דעתי כמובן וכולם חייבים לנהוג לפי הכללים לילה טוב אהובה וחג שמח

למעלה