סופר פארם והשמיניה

L0VE T0M

New member
שיגעו...

מיאל אלבום-זה באמת כיף וזה.. מילא תפוציפס-מוגזם אבל אכשהו פסדר.. אז הגיעו החולצות של פוקס-בזבוז כסף טוטאלי.. עכשיו זה???? מה הלאה??? פוסטרים ענקיים על מטוסים???:/

../images/Emo2.gifאוי ואבוי

דיי נמאס כבר מכל ההתמסחרות.. מה זה מרצ'נדייז?

נעמקה19

New member
מה אוי ואבוי בזה?

הם מרוויחים מזה יפה מאד. אנשים רוצים לקנות ציוד לבית ספר של השמינייה? הם חושבים שזה יפה? מגניב? וואטאבר.. שיהיה להם בכייף. מה זה מפריע לכם?
אנשים אוהבים את זה ככה.

נעמקה19

New member
מה מגעיל בזה?

ושוב אני מרגישה כמו תקליט.. אבל אני צריכה לחזור על זה שוב ושוב. מה איכפת לכם? אנשים אוהבים שעל המחברת שלהם יש מדבקה עם תמונה של ניני. ואנשים אוהבים שיהיה להם יומן עם ראיונות של השמינייה והורוסקופ או וואטאבר. כמו שאת אוהבת שיש לך תמונות שלהם במחשב, וכמו שאני אוהבת שיש לי תמונות של אדית תלויות מעל לשולחן.

אז לדעתך זה לא מגעיל

לדעתי זה מגעיל. את חושבת ככה אני חושבת אחרת.חפיף.מותר=]

כי

ילדים קטנים מתמכרים למשהו ואנשים מנצלים את זה כדי למכור להם דברים ולהרוויח מהם כסף. אז לדעתי זה מגעיל

נעמקה19

New member
יש בזה צד מגעיל באמת,

אבל ככה זה בארץ. כל דבר שמצליח הופכים את זה למשהו ענק.. וזה למה גם הדברים האלה נגמרים מהר. באיזה שהו שלב כבר נמאס כל כך מהדבר הענק הזה (שבמקרה שלנו זה השמינייה) עד שכבר מתחילים לא לסבול את זה. אם לא היו עושים את זה דבר ענק, אלא רק תוכנית טלוויזיה, אני מתארת לעצמי שההערצה היתה יורדת, והתוכנית היתה נשארת זמן רב יותר על המסך.

נכון

הרי עכשיו הסדרה מצליחה מאוד בגלל שהיא הפכה למן מותג כזה. אבל מתישהו זה יירגע ויישכח וכך גם הסדרה. זה רק עניין של זמן עד שיבוא מותג אחר ויתפוס את המקום של זה.

L0VE T0M

New member
מסכימה גם עם נעמה וגם עם קרן[?]

אני לא אקרא לזה מגעיל..פשוט... תראי.. זה מעצבן..זאת סדרה..סבבה..אני נורא אוהבת אותה..אבל למה להגיע לרמה כזאת של לעשות כסף על משהו שאנחנו כל כך אוהבים.. נגיד אני..אני לא אוכל להתאפק ואני כן אקנה את זה..ולדעתי זה לא בסדר...[כן כן..] אבל מה לעשות..כל פעם מציעים דברים חדשים וניניניני.. אז נעמה..נכון שככה בארץ ויש כאלה שאוהבים את זה.. אבל..אם זה לא היה יוצא..ילדים לא היו חושבים בכלל על זה ולא היו קונים את זה.. זה בזבוז כסף טוטאלי וסתם ההורים מבזבזים על זה.. אני עכשיו מסתכלת על האוסף שלי..רואה את כל העיתונים של המורדים..כל האריזות קרטיבים וכל אלה..היומנים והשטויות של המורדים וממש לא קולט, בשביחל מה כל זה???סתם מנשים חמכור סדרה...כי בעצם השמיניה לא קשורה עכשיו ליומנים וכאלה.. אז נכון שאני יכולה לבחור אם לקנות או לא..אבל לפעמים זה לא כל כך פשוט.. אחרי שמציעים לך כאלה דברים או אחרים שקשורים בשחקנים שאתה כל כך אוהב... בגלל זה אני נגד...

למעלה