אצל האישה על החמור, ליד הדקלים , על השולחן איפה שהדף השחור לבן, ועל החוף בהתחלה יש אחד, יש כתם אפור כזה על החול, תזיזי אותו, ליד הרגלים של האנשים שעומדים ליד הכלב יש גם אחד....
בכתב רומי .. את צריכה ללחוץ על האבנים הכחולות לפי סדר המיספרים ...אם אני זוכרת נכון זה 52134 משהו כזה....תנסי ואז האבנים יהיו אדומות ואז תוכלי להשתמש בצמיד לקבל את החרב
52143 = הכוונה היא ללחוץ על האבן הכחולה האמצעית, אח"כ על זאת שמצד שמאל שלה, וכו'.. נכון? (או - ללחוץ על כל אבן כמס' הפעמים שכתבת? כלומר- הראשונה משמאל- 5 פעמים, וכו'..) לא מצליחה.. אולי חסר לי משהו? מה לעשות אחרי שלוחצים? USE WITH? אוף.. מתייאשת..
מימין לשמאל - ימין זה 5 וכך הלאה את חושפת את המיספרים, אח"כ מקליקה על האבנים הכחולות פעם אחת על כל אבן לפי המיספר שכתבנו לך ואז האבנים יהיו אדומות.... תנסי, אני פה בינתיים
התחלתי שוב את המשחק ונתקעתי באותו שלב. כנראה שאני לא עושה משהו נכון או שחסר לי משהו. על הטבעת לוחצים רק עם העכבר, נכון? והסדר הוא 52143 משמאל לימין, כלומר ללחוץ לפי הסדר הזה (האבן הכחולה האמצעית, זו שמשמאלה ,אח"כ הראשונה מימין, וכו'..) דווקא משחק נחמד, אבל אין לי פתרון....