סופר סנייקי חדש כאן
3 3 שרונית New member 16/12/07 #17 אנ לט מצליחה למקם את הכדורים הסתכלתי בטלסקופ אבל לא מצליחה לשחרר את הפסל.....
3 3 שרונית New member 16/12/07 #19 בחדר אחרי המכונית את צריכה להיכנס למכונית לשים את הכדור הכחול, ואז להקליד portica ואז תהי בחדר אחר ושם יש טלסקופ....
בחדר אחרי המכונית את צריכה להיכנס למכונית לשים את הכדור הכחול, ואז להקליד portica ואז תהי בחדר אחר ושם יש טלסקופ....
3 3 שרונית New member 16/12/07 #20 הצלחתי הנה ככה תזיזי קודם את האמצעי ימינה טיפה מתחת לעיקול ואז את הפנימי עד כמעט אמצע המעגל טיפה לימין ואת העליון לאמצע המעגל משמאל
הצלחתי הנה ככה תזיזי קודם את האמצעי ימינה טיפה מתחת לעיקול ואז את הפנימי עד כמעט אמצע המעגל טיפה לימין ואת העליון לאמצע המעגל משמאל
3 3 שרונית New member 16/12/07 #24 תמצאי מפתח ליד הגלגל האחורי, תקליקי עם העכבר ליד הדקל, את צריכה להזיז שם ותקבלי מפתח. אין לי אפשרות לצלם מסך
תמצאי מפתח ליד הגלגל האחורי, תקליקי עם העכבר ליד הדקל, את צריכה להזיז שם ותקבלי מפתח. אין לי אפשרות לצלם מסך
E eti911 New member 16/12/07 #7 השתמשתם כבר במעדר? יש לי פינצטה שאיתה לקחתי דף מהבקבוק, 5 מטבעות, 3 דפים (אחד ריק, אחד עם צורות ואחד עם caribea's grill ופלאפון
השתמשתם כבר במעדר? יש לי פינצטה שאיתה לקחתי דף מהבקבוק, 5 מטבעות, 3 דפים (אחד ריק, אחד עם צורות ואחד עם caribea's grill ופלאפון
A adi 777 New member 16/12/07 #8 זה מה יש לי לבינתיים.מה הקוד לפלא? ולא השתמשתי במעדר.לא התקדמתי הרבה
E eti911 New member 16/12/07 #9 הקוד לפאלפון- send .ואת הלימון שקניתם מורחים על הדף של המגילה (הדף הריק)