סופר סנייקי חדש חדש

3 שרונית

New member
יש לי מצית

4 גזעים ו5 במבוק, נראה לי שחסר לי עוד כי לא מצליחה להדליק מדורה.... יש לי גם במבוק שחיברתי לחוט

ק ו ל י ת

Well-known member
שרונית. מה זה יש לי../images/Emo6.gif

מאיפה דגת אותו את הדג .? והבקתה? מה הצלחת להכנס? ויש לך פתרון לזה ?

3 שרונית

New member
יוו אני מיואשת... הנה

אחרי האש - צריך 5 גזעים לבקתה 6 במבוקים ואז להקליק על הקטע החום ליד האש ויש שתי עלים לגג אח"כ תחפשי פחית, נדמה לי שהא ליד המפל , ואז תקליקי עליה ותיקחי את הלולאה (זה שפותחים איתו את הפחית) תחברי את זה עם הבמבוק העקום ועם החוט (החוט במסך הראשון בעץ למעלה, תורידי אותו עם הבמבוק העקום) ואז תלכי לאיפה שהמים נעימים ושם יש דג... אח"כ שימי א הדג באש ויבקשו ממך קריסטלים, עכשיו : את הולכת לגורילה , מקליקה על הרגלים שלו, ואז הוא יגיד לך שהבן שלו תקוע בבקתה... עכשיו אי לי מושג מה הרעיון אבל עשיתי הכל , בסוף הגעתי חזרה למפל, תקליקי מלא בצד השמאלי במפל, תקבלי מזלג עקום את המזלג העקום תכניסי למה שבתמונה, ואז יפתח, תקליקי על זה ואח"כ תכטטני את העיגולים לפי מה שכתוב בשלט 3 9 12 ככה, בינתיים אני ממשיכה, תגיעי לפה תודיעי

ק ו ל י ת

Well-known member
חסרה לי הלולאה ובמבוק חמישי.

את האש הדלקתי כבר מזמן. ..חשבתי שעברתי על הכל. יש לי עוד הרבה מה לחפש. את זוכרת מאיפה הלולאה ? אאת המקל העקום עם החבל גם יש לי מזמן.

3 שרונית

New member
תעשי ככה

מהמסך איפה שהזבוב (ליד המים) 3 פעמים שמאלה ופעם 1 למטה..שם הפחית אבל נראה לי שקודם את צריכה לסיים את הבקתה, כדי שיגידו לך לחפש אוכל ורק אז תופיע הפחית העלה - לכי למסך איפה שהשלט על הגשר, תקליקי על השלט, ואז תיראי את העלה מצד ימין של השלט. אני תקועה ממש בסוף, נראה לי שיש באג...

ק ו ל י ת

Well-known member
יו כל הכבוד לך שרונית.

את זוכרת במקרה איפה הבמבוקים. חסר לי השישי.

3 שרונית

New member
חחח, רשמתי כל דבר קשה

פחדתי כי המחשב שלי עושה בעיות, הנה תלכי לפי הרשימה : במסך של הגורילה, משמאל לגשר, לא זוכרת בדיוק איפה אבל תקליקי שם בין העצים, משם, פעמיים למטה בהאזור של אמצע המסך ויש עוד אחד איפה שהבריכה המסריחה באזור של הזבוב

למעלה