סופר נני

candyme

New member
סופר נני

שלום, אני לא יודעת אם זה המקום הנכון... אבל.. איפה אפשר להשיג את הפרקים של סופר נני או את העצות שלה ...??? תודה!

candyme

New member
זהו ש... התכוונתי לא לזו הישראלית..

אלא לפרקים ששודרו ביס, היא נשמעת יותר מועילה.

דנה5555

New member
כל הפרקים משודרים בשידורים חוזרים...

אם תעקבי אחרי זמני התוכניות תוכלי לצפות בהן...

לגבי סופר נני

לגבי השאלה שלך אני לא יודעת לענות לך אבל מכון אדלר - קורס להורים- זה המקום מדברת מנסיון אישי מוצלח מאוד אני רואה את הפרקים ואני פשוט רואה את עצמי לפני 4 שנים עם ילד שפשוט היה הורס את הבית ואת הביטחון עצמי ואת השפיות של שני ההורים שלו. ואנחנו אנשים מאוד רגועים. אחרי קורס וכמובן עם כל הטיפים ושינוי בנו בעיקר עכשיו זה סיפור הצלחה מדהים. אני נהנת איתו בבית ו/או בכל מקום אחר, אנחנו יוצאים המון ולרוב איתו מסעדות קניות הצגות סרטים חברים לכל מקום. ממליצה לכולם בחום. אפילו היתי מגדירה את זה כי הרבה יותר מוצלח מנני כי היא נמצאת שם פחות מדי זמן בשביל שינוי אמיתי. נ.ב יש לי ילד בן 6.5 היפראקטיבי עם בעיות קשב וריכוז שאין לי שום בעיות איתו בבית פשוט תענוג אחד גדול. (כמובן שתמיד בודק את הגבולות אבל הם תמיד במקום
)

ד"א

נכנסתי לאתר של סופר נני בשביל הסקרנות שלי מה הרקע שלה וכמובן לא היתי מופתעת מדי כשקראתי: "מיכל דליות מדריכה ליחסים במשפחה "סופר נני" הישראלית מאמנת אישית ניהלה את בית הספר להורים והפעילות הארצית בקהילה במכון אדלר..." השיטה של מכון אדלר פשוט עובדת חבל שזה לא קורס חובה לפני לידה

למעלה