סופר+מאייר=ספר

a.s.inv

New member
סופר+מאייר=ספר

שלום רב, אני מעוניין להרים פרויקט של סדרת ספרי ילדים לגיל הרך. בסדרה זו, אני מתכוון להשיק כמה וכמה חידושים, שלא נראו עד היום בספרות זו. לצורך פרויקט זה, זקוק אני למאייר. איני מגיע מתחום ההוראה, ולא מתחום הספרות, מתחום המשפט הנני. אין לי מושג, ואינני יודע כיצד מתקיים המשא ומתן, בין סופר ומאייר. האם המאייר אמור לדרוש משכורת לפי קבלנות, שכר פועל? או כניסה בשותפות לפרויקט? ממש אין לי מושג. אשמח לקבל מחברי הפורום מספר טיפים בנושא, ובכלל כיצד מתבצע כל ההליך הזה של השקת ספר. גם קישורים יוכלו להיות לי לעזר. תודה רבה מקרב לב לכל העונים.

שלום לך

אני מקווה שמישהו מחברי הפורום יוכל לעזור לך אבל, הפורום הזה מרכז בעיקר מספרי סיפורים שאמנותם אמנות הסיפור שבעל-פה. כלומר, ענייננו בעיקר סיפור סיפורים ולא כתיבתם דווקא. בכל זאת, קצת מידע אישי - אם אתה מתכוון להפיק ולהפיץ אץ הספר באופן עצמאי ולא דרך הוצאת ספרים כדאי לך לפנות לאגודת המאיירים. יש גוף כזה. אם אתה מתכוון להוציא את הספר דרך הוצאת ספרים - ההוצאה היא זו שמשדכת בין הסופר למאייר. בהצלחה, הגבירה מן האגם.

amari

New member
מעט עזרה אולי...

הי, אני חושבת שעניין החלוקה/כסף נפתר כל פעם בדרך אחרת. אני כרגע מאיירת ספר לימוד לילדים וקבענו על תשלום לכול איור. לגביי ספר ילדים אני לא ממש יודעת. אבל... אם אתה מחפש מאיירת אשמח להראות לך את העבודות שלי. כמו כן, יש לי ספר ילדים שאיירתי אבל לא כתבתי, ואני אשמח לחוות דעת על איך לקדם את הסיפור בכתיבה שלו. אם אתה רוצה אני יכול ליצור איתי קשר במייל [email protected] נעמי

למעלה