סופר דריפטר למכירה

samaraf11

New member
סופר דריפטר למכירה

למכירה סופר דריפטר מנוע 912 בדים חדשים מתוחזק למופת טל 0544378674

רמי בר1

New member
קראתי את הלינק.זו לא בעיה של סופר דריפטר,זו בעיה של טייסי

האז'מ שחוץ מאשר במנחת ראשון ובתנובות אחראיים על תדלוק מטוסיהם.
אני לא בטוח שהבעיה היא לכלוך,לפחות עד שראיתי את גודלו וממה הוא עשוי.
הליכלוך שמסוגל לעבור דרך מסנן הדלק הוא כזה שעובר בלי להרגיש דרך הדיזה.

לא כל כך הבנתי למה זאת בעיית טייס

במיוחד אם אתה טוען שזה לא זיהום דלק. אנא הבהר.

רמי בר1

New member
לא טענתי שזה לא זיהום דלק.טענתי שיש במערכת הדלק מסנן,שחלקיקי

ליכלוך שעוברים אותו אמורים לעבור בקלי קלות בחריר הדיזה הראשית. יכול להיות שיש ליכלוך בתוך צינור שהוחלף אחרי המסנן,ולא נבדק,אבל זה לא המקרה בשני המקרים האלה,ויכול להיות אולי שיש חלקים מהתפוררות מצוף,כמו שאובחן אחרי נ'א בראשון בעבר.
עוד דבר שיכול להיות זה התפסות של מחט המצוף,שננעלת למזלג שתומך בה. בכזה מקרה,אם זה משתחרר לפני שמישהו בודק,זה לא ניתן לאיבחון.

רמי בר1

New member
אם החוקר יקבע שהבעיה נבעה מלכלוך בדלק,ואם הטייס מתדלק באופן

אישי מגריקנים,דלק נקי זה באחריותו,כמו שמים בדלק זה באחריותך.
מה שלא ברור לי,איך לא נותנים לבעל מטוס להחליף מסמרה רופפת בציר הדלת,ואם יתפס חלילה,הלך עליו,שזה כמובן דבר שאינו משפעי במאום על בטיחות הטיסה,אבל נותנים לו להביא דלק במיכלים,ולשפוך למכלי המטוס.
אם נבדוק,לא זכורה לי תאונה אחת שקרתה מאחזקה של בעל המטוס,(חוץ מיגאל לופ) אבל אני לא יכול לספור על אצבעות הידיים ואולי הרגלים את מס' התאונות שהיו בגלל דלק מלוכלך,מים בדלק,ואפילו מיץ תפוזים בדלק.
לסיכום,דלק מלוכלך זה באחריות טייס שמתדלק לבד.

רן בג

New member
עלית על ננקודה מהותיית...

שמה - אחריות בעל המטוס למטוס...החל מתידלוק דרך נחיתה בשטח וגמור בהחלפת ניט בדלת...כל עוד החלטות בנושא יתקבלו ע''י אנשים מעולמות תוכן אחרים יתנוסס מעליהן סימן שאלה..

ליאור452

New member
חברים, אפשר לבקש להרגיע?

ההודעות וההשערות שעולות כאן אינן מועילות לחברי שנפצע או לבני משפחתו. אנא המתינו לבירור.

רמי בר1

New member
קראתי את הלינק להודעת החוקר הראשי.

בשני המקרים ההערכה שלו כרגע היא לכלוך.לכך התיחסנו. אני מתיחס לדו'ח החוקר כדבר המקצועי ביותר לגבי תאונה,או תקרית,או אירוע,או מה שלא יהיה, הוא רואה את הלכלוך,מתחקר עדים אם יש,את הטייס, ובודק את המנוע.
אני מחכה לדו'ח סופי,אבל בשני המקרים לדברי החוקר המנוע הורץ,ומצא תקין.
אם החבר שלך זה הבחור שנפצע,אני מאחל לו החלמה מהירה,ושיחזור לטוס כמה שאפשר מהר.

רמי בר1

New member
הענין הוא שנותנים לטייס לקחת אחריות על תדלוק,נחיתה בשטח,

ובטח עוד כמה דברים,אבל אני חושב שלהוסיף אויר בגלגל,זו כבר עבירה על תקנות הטייס.
לגבי ההחלטות,אני לא רואה שיש עליהם סימן שאלה, אני רואה החלטה,שבסופה סימן קריאה,ואת הבום של הקשת הנקודה שבתחתית הקו ,שומעים עד אלינו.

עירא10

New member
טיפ...

מאחר ואני הרבה פעמים מתדלק בשדה, וכדי להקטין את הסיכון אני מעביר את הדלק למיכל דרך "עור טבעי". (נדמה לי שהוא עור עיזים,) (LEATHER) מהסוג ממנו מייצרים כפפות מאיכות גבוהה.בד"כ צהוב, גמיש, רך ונעים למגע.
נמכר גם כמטלית לנגוב מכוניות. שים לב!!! בשום פנים ואופן לא עור מלאכותי! תתפלא לראות כמה דרעק יש בדלק שעד עכשיו חשבת שהוא נקי...
חשבתי לחדש למעט שאולי לא מכירים את ה"טריק"
שנה טובה שמים כחולים, LOW DENSITY ALTITUDE, מנועים ללא שיעול אלרגי ורת"א תומכת!
מאחל לכולם עירא קרטיס ב-סנטיאגו צ'ילה

עירא10

New member
פרופורציות?

לא הבנתי. או שהתכוונת למה שכתב מייק ביחס להחלצות מסחרור?

ZeevRozenek

New member
וואלא אחלא תמונה

אתה נראה הרבה יותר צעיר ממה שחשבתי . כנראה שצ'ילה היא מדינה שטוב לחיות בה .

עירא10

New member
תודה עבור המחמאה...

אולי נראה צעיר יותר, אבל יותר זקן ממה שהייתי רוצה להיות...

רן בג

New member
אותם מנועים (912) של המטוסים שטסים לרודוס ואיטליה...

עדיף גימגום בהמראה מעין ורד מאשר בין קפריסין לרודוס

&nbsp

רמי בר1

New member
למנוע הזה יש נשמה יתרה....בטיסה מעל ים,מעל יערות,אגמים

רוח יורדת ברמה שהמטוס לא מטפס במנוע מלא,לפני החושך שאתה מאיץ במטוס בניסיון להגיע כשעוד רואים משהו, הוא לא מזייף,לא מגמגם,ולא מצייץ.
אבל כדי להזכיר לך שבכ'ז אין אמינות מושלמת,מידי פעם הוא מזייף קצת,מתוך הנחה שהטייס הסביר יצליח לחזור למסלול, והוא בבירור מעדיף דריפטר,
תשאל למה? כי דריפטר גם כשהוא נשבר,לא צריך לשלוח את השברים לאיטליה או לצכיה לתיקון, אלא זה פשוט ולא מסובך לתקן כאן.
מנוע עם נשמה.....כבר אמרתי.

למעלה