סופר דיוק 125

carmesh

New member
סופר דיוק 125

למישהו יש מושג מה המחירון של סופר דיוק 125 (סאן יאנג כמובן) מודל 2001.....?.... כי בכל מחירון רשום משהו אחר לגמרי. תודה :)

carmesh

New member
מחירון מוטו

תסתמכי....... אחלה תודה לפי מה שהבנתי צריך לבדוק במחירון עצמו ולא באתר כי מה שרשום באתר לא נשמע לי הגיוני..

5300 ש"ח

לפי המחירון הכי חדש של מוטו הסופר דיוק 125 סמ"ק שנת 01 5300 ש"ח. לקחתי את המחירון מסוכנות מטרו לפני כמה ימים בעת שרכשתי קטנוע חדש.

המחיר באתר מוטו חופף למחירון החדש של מוטו.

לא לשכוח שעכשיו חל שינוי גדול ברשיונות נהיגה והמחירים צנחו למטה בעיקר של ה50 סמ"ק וה125 סמ"ק--יותר מבוקש. גם במחירון שיש לי בבית מופיע-5300 ש"ח וגם באתר מופיע 5300 ש"ח

carmesh

New member
זה הכל ??..........

ואם הוא במצב מכני מצוין...22000 קילומטר מצבר חדש מלפני חודש, כל הטיפולים במוסך שקניתי אותו(מטרו) + סבל + ארגז + מנעול שרשרת + מנעול דיסק + כיסוי חדש שלא השתמשתי + קסדה + אזעקה.......וכמובן יד ראשונה.... כמה הוא שווה ?.... :)

כמה שרשום במחירון.

גם אני שקניתי את הסופר דיוק קלסיק-125 ממטרו לפני כמה ימים.. קיבלתי רמז מאוד עבה שכדאי לי למכור אותו אחרי שנה וחצי... כי אחרת גם ביטוח מקיף לא יכול לעשות אחרי שהקטנוע יהיה אצלי למעלה משנתיים פשוט מאוד לא משתלם לחברות הביטוח. צירפתי לך תגובה שקיבלתי מפורום ביטוח-והבנתי שהמחירי הקטנועים צונחים ויצנחו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=53&msgid=99801285 לפני שהחלטתי לקנות קטנוע חדש,רציתי לקנות קטנוע 50 סמ"ק שנת 97 יד 6 הבן אדם רצה ממני כמעט 3000 ש"ח והמצב קטנוע לא נראה מי יודע מה. נכנסתי לפורום בתפוז ולאתרים של יד-2 ומוטו התברר לי שבקושי שווה 1000 ש"ח . ובזכות הפורום התברר לי כל המהפכה שנעשתה ברשיון 50 סמ"ק. אם לא הייתי יודע עוד הייתי קונה קטנוע דפוק במלא כסף...

carmesh

New member
ביטוח מקיף

מי סיפר לך שאי אפשר לעשות ביטוח מקיף אחרי שנתייים?????............ יש לי קטנוע כבר 7 שנים ועד היום יש לי מקיף כל שנה. חוץ משנה אחת שלא היה לי כסף............

יכולים לעשות ..אך זה לא משתלם!

בגלל צניחת המחירים. את לא תעשי ביטוח חובה+מקיף ב125 סמ"ק לדיוק שווה 5300 ש"ח,רק הסכום הכולל של הביטוח זה כמעט 4500 ש"ח ועוד אני הוספתי גרירה--על כל מקרה שלא יבוא. האמת -יש כל כך הרבה בלאגן בכל המהפכה הזאת של הרשיונות שגם המחירים עולים-יורדים ואף אחד לא יודע מה השווה האמיתי של הכלי שלא לדבר על העדכונים של הרשיונות והתמונות רק דבר אחד נשאר יציב ואיתן-ביטוחי החובה שרק עולים.

למעלה