סופרשאלון

Eti No Name

New member
ואיי, איך מתאים לך לפתוח בר!../images/Emo3.gif

כאילו זה ממש מאגניב וזה
אם למישו מתאים זה לך! חח

Blank Smile

New member
../images/Emo9.gif

בהתחלה רציתי לקרוא לו "פה".. ואז כולם יוכלו להגיד "אז מה... את באה ל'פה' הרבה?"
אבל חברה שלי לא הסכימה
אז אנחנו עוד עובדות על זה

Eti No Name

New member
חחחחחחחחחחחח הרגת אותי../images/Emo6.gif

אם יעלה לי משו יצירתי אני אגיד לך

../images/Emo192.gifעונה למרות שזה כזה שאלון חופר ../images/Emo6.gif

דברים בלתי מקוטלגים
שם: מאורה גיל: 22 מיקום בארץ: רחובות מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 מהו מספר המזל שלכם? 6 כמה חברים טובים יש לכם? 3 יש חבר/ה: לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? אממ כן. כינויים אחרים שלכם: מאורוש , אורה מאורה , בולי , ממי. צפית בתוכניות ילדים: כן עדיין צופה בתוכניות ילדים: "האי" זה נחשב ? היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:לניות מנחה בערוץ הילדים. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אממ לא כ"כ. מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): לא עושה כלום חוץ מלבוד על הפרויקט גמר שלי. איפה היית רוצה לגור: ארה"ב. במה אתה רוצה לעבוד: מנחה ב-MTV או כתבת בעיתון מוזיקה גדול. עבדת פעם?: איפה?: כן , משרד עו"ד.
זה או זה
ספר או סרט? סרט. שחור או ורוד? כאילו דההה - ורוד. עט או עפרון? שניהם. מחשב או טלוויזיה? מחשב. שער ארוך או קצר? ארוך. מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב. כלב או חתול?
פקצות או ערסים? אממ עם פקצות אני יכולה לחיות אבל עם ערסים ממש לא. מים או קולה? שניהם. מעיל או סווטשרט? סווטשרט. מתמטיקה או ספרות? ספרות. שניצל או פסטה? שניצל. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. פסח או חנוכה? לא יודעת. חסה או כרוב ניצנים? שניהם. ספגטי או מקרוני? ספגטי. גלידה או ארטיק? גלידה. מגנום או מגנום לבן? לבן. תותים או דובדבנים? תותים. עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה. בשר או עוף? שניהם. עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. אורז או פתיתים? פתיתים. מלווח או ג'חנון? ג'חנון. חמאה או גבינה? גבינה. סלט ירקות או סלט פירות? שניהם. מסטיק או סוכריה על מקל?
רוק או פופ? שניהם (שילוב מנצח) רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אגילרה. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? שניהם. משינה או כוורת? שניהם. קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג. בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182. רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל. מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז. אשר או אמינם? שניהם. המומינים או דרדסים? המומינים. טלנובלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני. אמטיוי או וי אייג' ואן? שניהם. ערוץ 3 או סטאר וורלדז? שניהם. מכושפות או באפי? מכושפות
דברים אהובים
צבע: ורוד. שיר: kiss the rain דיסק: american idiot , never gone זמר\\ת: כריסטינה , אבריל , קלי קלרקסון , נלי פורטדו , שקירה , אמינם , רובי , וויל סמית' , קנייה ווסט , אשר וכו'. סוג מוסיקה: פופ/רוק , R&B סרט: the hours , big fish , שודדי הקאריבים . שרק. ספר: - אתר: כל אתר על הבויז וגם פורומים למיניהם. סוג ספורט: הליכה. אוכל: אמא , סבתא
, סיני/יפני , איטלקי. תוכנית טלוויזיה: מכושפות , השמיניה , היומן של... , חברים , האוס. אייקון בתפוז:
,
,
,
שעור בבצפר: כבר לא לומדת. מורה בבצפר: ^ כנ"ל. נעליים: אולסטאר.

../images/Emo192.gifהמשך...

האם אתה מאמין ב...
חוקי מרפי? אממ כן. חייזרים? לא. מכשפות? לא. אלוהים? בערך. בטבע? כן. שדים ורוחות? לא. פיות? כן. שלום כלל עולמי? ממש לא. מערכת החינוך? גם לא. ריפוי בעזרת יוגה? לא. אהבה? כן. שנאה? לא. בחיים שאחרי המוות? כן. אוטופיה? לא. אנשים? כן. בכלום? חחח כן. כוכבים נופלים? כן.
האם אתה...
מעשן? לא מתאפרת? רק כשאני יוצאת לוקח סמים? לא חולה? עכשיו לא. מאחר הרבה? לא. שונא את עצמך? לא. אוהב את עצמך? כן. משועמם? כן. פקצה? ממש לא.
האם אי פעם...
עישנת? לא. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? כן. ראית אדם מת במציאות? לצערי כן (סבתא שלי). ראית חתול מת במציאות? כן. שברת פעם שן? לא. עשית טיפול שיניים? כן. הקאת במקום ציבורי? לא. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא. היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לסיום הלימודים שלי. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. טעמת קליק XL? כן. פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? ממש לא. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. רצית שיהיה לך זנב? לא. ראית סרט כחול? --- הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. בלעת כפתור? לא. תיקנת מורה על שגיאה? כן כמה פעמים. נתקעת במגלשה? לא. שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן. התאהב פעם במורה? אממ כן
באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. בדמות מספר\\סרט? סרט - ג'וני דפ ובראד פיט. במישהו מאותו מין? לא. חווית אהבה חד צדדית? לא.
כרגע
צריך לשירותים? לא. שומע מוסיקה? כן. מה? MTV - טופ 10 (קנייה ווסט). מלטף חיה? לא. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן. תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? בעוד איזה
על מי אתה חושב עכשיו? על אף אחד. מה אתה חושב על אותו אדם? --- האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. עם מי אתה מדבר? אף-אחד. על מה? ---
שאלות פילוסופיות
אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: מישהו מפורסם. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: מישהו אחר. את מי מהמתים היית מחייה?: את סבתא שלי. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: ניק קרטר/אבי קורניק. אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא. מאמין/ה בה'? בערך. ה' הוא גבר או אישה? לפי דעתי אישה. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אולי. האם הוא היה בן מינך?: לא. בסופו של עניין, יצא מזה משהו? לא. אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? * להיות מאושרת * שהיה לי חבר * שתהיה לי עובדה שאני אוהב לעבוד.

../images/Emo192.gifעוד תמונה קצת יותר מעודכנת ../images/Emo9.gif

מהמפגש הפורום הכי אחרון (יולי 2007).

שמתי לב שבשאלון הראשון , אני בכלל לא עניתי.

טוב לפחות עניתי פה
הולכת לטאגלן את השירשור הזה , ואני לא מוחקת את הקודם... עד סוף השנה שזה בעוד חודש וחצי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב יאללה../images/Emo152.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: קארין:) גיל: 16 מיקום בארץ: עפולה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 מהו מספר המזל שלכם? - כמה חברים טובים יש לכם? 5.. יש חבר/ה: נופ. יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? אממ לא נראה לי:/ כינויים אחרים שלכם: קאריני? קארינוש? צפית בתוכניות ילדים: כן
עדיין צופה בתוכניות ילדים: לא
היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: לא ממש..
מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: אין לי מושגגגג אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: גם
מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תלמידה
איפה היית רוצה לגור: לא יודעת. בכל מקום אחר חוץ מעפולה! במה אתה רוצה לעבוד: לא יודעת עבדת פעם?: איפה?: בערך, לא ממש | זה או זה ספר או סרט? ספר!
אלא אם כן הסרט ממש טוב. שחור או וורוד? ממ תלוי. עט או עפרון? עפרון. מחשב או טלוויזיה? נראה לי טלויזיה. שער ארוך או קצר? באמצע כזה..:) מיקי מאוס או פו הדוב? פווווווווווווו!
כלב או חתול? כלב קטן וחמוד
פקצות או ערסים? בעעעעעעעעעעעע מים או קולה? מים
מעיל או סווטשרט? סווטשרט! מתמטיקה או ספרות? ספרות כ"כ
מגבירה אפילו. רק הבעיה שלא היה לי שיעור אחד מתחילת השנה
שניצל או פסטה? פסטה. הדיאטנית לא מרשה לאכול שניצל!
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר כ"כ!
פסח או חנוכה? חנוכה!!!!
חסה או כרוב ניצנים? שניהם. ספגטי או מקרוני?
. גלידה או ארטיק? גלידה. מגנום או מגנום לבן? לא אוכלת
תותים או דובדבנים? תותים.. עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה!
בשר או עוף? עוף... עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. אורז או פתיתים?|סדגש אורז!!
| מלווח או ג'חנון? בעע
חמאה או גבינה? גבינה!!!!! סלט ירקות או סלט פירות? ירקות:) מסטיק או סוכריה על מקל? לא זה ולא זה רוק או פופ? רוק..? רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? חח הא?
משינה או כוורת? נופ.. קולדפליי או דה קולינג? לא שומעת
בלינק 182 או סאם 41? בעעע
רוק כבד או רוק רגיל? רגיל.. מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית אם כבר ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה
אשר או אמינם? איכ! המומינים או דרדסים? המוווווווווווווווווומינים.. טלנובלות או מדע בדיוני?
אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 ערוץ 3 או סטאר וורלדז?
מכושפות או באפי? מכושפות.. דברים אהובים צבע: נממממ לא יודעת
שיר: אין אחד ספיציפי. דיסק: - זמר\\ת: - סוג מוסיקה: נממממממ לא יודעת
סרט: - ספר: כל הזמן משתנה! אתר: - סוג ספורט: הכל!
אוכל: של אמא
תוכנית טלוויזיה: האנטומיה של גריי, גיבורים, נמלטים עונה 1, ג'ואן מארקדיה, חברים. אייקון בתפוז:
? שעור בבצפר: ספרות? היסטוריה? תנך? ההומנים בקיצר
מורה בבצפר: אין.. נעליים: אולסטאר!
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? נופ
חייזרים? לא
מכשפות? חחחח לא. אלוהים? בזה כן
בטבע? הא? שדים ורוחות? חחח לא. פיות? נופ. שלום כלל עולמי? בע"ה. מערכת החינוך? לא
ריפוי בעזרת יוגה? חחחחחחחחחחח לא. אהבה? כן. שנאה? לא. בחיים שאחרי המוות? כן. אוטופיה? מה זה?
אנשים? לפעמים. בכלום? גם טוב
כוכבים נופלים? נחמד
האם אתה... מעשן?
מתאפרת? אלרגית
לוקח סמים? נופ.. חולה? כאילו שפעת וכאלה? נופ. מאחר הרבה? נופ. שונא את עצמך? בד"כ לא.. אוהב את עצמך? כנ"ל
משועמם? כשמעמם כן! פקצה? לא, ואת?
האם אי פעם... עישנת?
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא! אסון מי שרואה. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אבוי, לא. אושפזת בבית חולים? יאפ.
ראית אדם מת במציאות? עדיין לא.. ראית חתול מת במציאות? מי נלא ראה חתול דרוס מת על הכביש? שברת פעם שן? לא. עשית טיפול שיניים? כן. הקאת במקום ציבורי? לא. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן! זה כייף
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? למי לא?!
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) נממ נראה לי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא נו טעמת קליק XL? לטעום כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה?
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חחחחחחחחחחחחחחחח היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) בע"ה רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן:/ רצית שיהיה לך זנב? עדיין לא. ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לאאאאאאאאאאאאאא
בלעת כפתור? לא! תיקנת מורה על שגיאה? יש מצב
נתקעת במגלשה? אוי
שנאת שם מסוים בגלל מישהו? יכול להיות.. התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא אבוי בדמות מספר\\סרט? חח לא במישהו מאותו מין? נופ חווית אהבה חד צדדית? הא אממ לא יודעת איך להגדיר את זה, אז אולי |

אבל אבל השתמשתי במדגישומטיק!!

צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא:/ מה? מלטף חיה? לא
חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן! לסדר את הבית, השאלון מונע ממני תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא
על מי אתה חושב עכשיו? על חברה שלי שאני רוצה להתקשר אליה מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא מאמי?
האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חח קצת עם מי אתה מדבר? עם אף אחד
על מה? מה אתם לא מאמינים לי
? שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אף אחד.. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: לא הייתי רוצה..
את מי מהמתים היית מחייה?:
עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אף אחד.. אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: נופ. מאמין/ה בה'? ברור! ה' הוא גבר או אישה? לא עונה. שאלה מפגרת האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: לא אבוי. האם הוא היה בן מינך?: בסופו של עניין, יצא מזה משהו? אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? אוף, לא יודעת.

Blank Smile

New member
הו, איך שכחתי!

האנטומיה של גריי
את רואה לפי הקצב של ארה"ב או לפי הקצב של הארץ?

הארץ!../images/Emo99.gif

כי אני אוהבת לראות את הפרומו אחרי כל סוף פרק?
לא סתם, לא יודעת למה
את יודעת שמתחילים לשדר את האנטומיה מהההתחלה ביס?

CapitanSparrow

New member
וואי קארין שנים לא ראיתי אותך../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif [בתמונה]

כבר שכחתי איך את נראית.

כן, נפגשנו רק פעם אחת!../images/Emo10.gif

ועוד אני נשואה לךךךךךךךךךךךך
חייבות להפגש.

חה. ../images/Emo191.gif

לא סתם, זה רחוק
אמרתי לך אתי, אני אבוא לרחובות כשיעשו רכבת בעפולה!

sivanick

New member
אני

דברים בלתי מקוטלגים: שם: סיון גיל: 20 מיקום בארץ: ת"א מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 מהו מספר המזל שלכם? 8 כמה חברים טובים יש לכם? 4 יש חבר/ה: לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? כן כינויים אחרים שלכם: סיו, סיוי, סיוני, סיגי
צפית בתוכניות ילדים: שהייתי ילדה עדיין צופה בתוכניות ילדים: לא היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: חח לא זוכרת מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: גדול אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אני כרגע מובטלת אז לא חח מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): מחר אני משתחררת
איפה היית רוצה לגור: ניו יורק, לוס אנג'לס במה אתה רוצה לעבוד: וואלה לא יודעת אפשר לא לעבוד? עבדת פעם?: איפה?: קיטרינג, פקידות, בייביסיטר, מד"צית זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? פקצות מים או קולה? אההההההה...וואי קשה! אני אבחר במים מעיל או סווטשרט? מעיללל מתמטיקה או ספרות? ספרות!! שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? מסן פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולדד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון! חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? די נו אל תעשו לי את זה. לא יכולה לבחור. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? תלוי מה זה "לא שחורה" משינה או כוורת? משינה קולדפליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? מומינים טלנובלות או מדע בדיוני? לא זה ולא זה אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? נלך על 3.. מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: כחול שיר: She Will Be Loved דיסק: מילניום של בקסטריט זמר\\ת: אחד? אחת? טוב נלך על שניים - רובי וג'סטין
סוג מוסיקה: פופ-רוק סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח ספר: נקמה אתר: מקושרים חח סוג ספורט: שום ספורט אוכל: סיני תוכנית טלוויזיה: או-סי, עקרות בית נואשות, הכי גאים שיש אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: אנגלית מורה בבצפר: דרור נעליים: ספורט/מגף האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כה חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? מה יש להאמין בטבע? שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? פחח לא ריפוי בעזרת יוגה? כה אהבה? כה שנאה? כהה בחיים שאחרי המוות? רוצה להאמין אוטופיה? מה זה? אנשים? תלוי בכלום? כה כוכבים נופלים? חח מה יש להאמין בזה?!!!! האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לפעמים לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? כן משועמם? כן פקצה? איכ, לא
האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא נראה לי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לאאא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חח לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חיכיתי לשיחרור שנתיים
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כמובן פגשת אי פעם את מתי אטלס? חח יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חח לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא היא חמודה דווקא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא הייתי צריכה להגיע למצב כזה תודה לאל.. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ברור רצית שיהיה לך זנב? לעע ראית סרט כחול? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא! אנשים רעים!! בלעת כפתור? לא
תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? יש מצב שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? מסרט כמובן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן כרגע צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מה? מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן, לסדר את הקיטבג
תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? סתם מוזר על מי אתה חושב עכשיו? אממ מה אתה חושב על אותו אדם? אממ.. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כה
עם מי אתה מדבר? אפחד אני לבד על מה? שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אריה
אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: איזו כוסית על, אולי ג'יילו
את מי מהמתים היית מחייה?: סבא וסבתא שלי. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אממ אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא תודה מאמין/ה בה'? כבר ענינו ה' הוא גבר או אישה? אין לו מין האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:
האם הוא היה בן מינך?: בסופו של עניין, יצא מזה משהו? אוי נו די אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? שלום כמובן
בריאות ובלה בלה.. ו....אושר
התמונה מצחיקה אותי
.....אה אני האמצעית:]

../images/Emo82.gif וואו, זה ארוך ../images/Emo13.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: טניה גיל: 20 (עוד חודשיים21) מיקום בארץ: קציר (צפון) מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 מהו מספר המזל שלכם? 2 כמה חברים טובים יש לכם? 6 יש חבר/ה: כן יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? החבר
כינויים אחרים שלכם: רק אחד צפית בתוכניות ילדים: כמובן עדיין צופה בתוכניות ילדים: מדי פעם
היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: לא היו לי בכלל מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: אמממ, אני ממש לא זוכרת אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: בערך מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): חיילת משוחררת, חוסכת ללימודים איפה היית רוצה לגור: בדיוק איפה שאני במה אתה רוצה לעבוד: מדריכת טיולים, מדריכת נוער מחו"ל, ובעתיד - אחרי אוניברסיטה - במחקר ביוטכנולוגי עבדת פעם?: אכן איפה?: מכולת, כלבו, דואר, חנות ממתקים, מרפאת שיניים זה או זה ספר או סרט? ספר שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עפרון מחשב או טלוויזיה? וואו זה קשה... אני חושבת מחשב, כי אפשר לראות בו סרטים גם כן
שער ארוך או קצר? תלוי למי... ותלוי כמה קצר מיקי מאוס או פו הדוב? פו כלב או חתול? חתול פקצות או ערסים? אני אפילו לא אבחר... מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשירט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה (כן, לא צוחקת. שונאת ספרות) שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? "לא שחורה" משינה או כוורת? משינה קולדפליי או דה קולינג? אף אחד... בלינק 182 או סאם 41? אף אחד... רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אמממ, בעע, אין לי כוח לחשוב על זה ביונסה או אלישיה קיז? אף אחת... אשר או אמינם? אף אחד המומינים או דרדסים? מומינים! טלנובלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני כ-מ-ו-ב-ן
אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורלד מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: סגול שיר: maybe tommorow דיסק: אמממ, בחירה קשה נורא, באמת שאין לי מושג זמר\\ת: אם זה כולל BSB, אז כמובן BSB. אם לא, אז ניק לאשיי סוג מוסיקה: פופ סרט: שודדי הקאריביים ספר: אשתו של הנוסע בזמן אתר: אמממ, facebook נראה לי.... או תפוז סוג ספורט: שחיה אוכל: פירה וסלט ירקות
תוכנית טלוויזיה: האנטומיה של גריי אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: ביולוגיה מורה בבצפר: עמי! המורה השולט לאומנות
נעליים: כפכפים או נעלי טיולים האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לא ממש חייזרים? כן מכשפות? כן אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? אמממ, לא החלטתי עדיין בעניין פיות? גם לא החלטתי שלום כלל עולמי? בעקרון אפשרי, אבל לא היום... מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? כן אהבה? כן
שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? לא אנשים? בעקרון כן, אבל ניסיון החיים מתעקש להוכיח לי שזה לא נכון בכלום? כבר הוכחתי שלא
כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? חלילה מתאפרת? לעיתים ממש ממש רחוקות לוקח סמים? חלילה וחס! חולה? כבר לא...
מאחר הרבה? כן שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? גם לא משועמם? קצת פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? אני חושבת שהשיא שלי זה בדיוק 5... ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? כן... ראית חתול מת במציאות? לא... שברת פעם שן? לא, תודה לאל... עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא.... נעלבתי מהשאלה הזאת עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ועוד איך... חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כמובן, לכל כך הרבה דברים... לדיסקים של BSB, לעונות החדשות של מכושפות, לעונה החדשה של האנטומיה של גריי, לשחרור מהצבא... לסיים את חטיבת הביניים.... טוב, אני אפסיק כאן עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן... רצית שיהיה לך זנב? כל הזמן!
ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אמממ, סביר להניח שכן... בלעת כפתור? חח, כן... תיקנת מורה על שגיאה? כן! נתקעת במגלשה? לא... שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? כמובן.... לא פעם ולא פעמיים במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? אכן. חוויה מלמדת לכל אדם כרגע צריך לשירותים? חחח, כן שומע מוסיקה? לא מה? --- מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשיו? על החבר מה אתה חושב על אותו אדם? שאני רוצה לראות אותו האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן....
עם מי אתה מדבר? אף אחד על מה? --- שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: לא חשבתי על זה, וכשאני חושבת על זה, זה עושה לי בלגאן. אז אני לא אחשוב על זה. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אני רוצה להיות אני ואני בלבד את מי מהמתים היית מחייה?: דוד שלי עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אמממ, עם כל מיני מפורסמים שאני רוצה לפגוש
(BSB, דרו פולר, אורלנדו בלום) ותכל'ס, עם כל אחד מהחברים שלי. אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא מאמין/ה בה'? כן ה' הוא גבר או אישה? שאלה שאף פעם לא טרחתי להתמקד בה... האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אמממ..... כן האם הוא היה בן מינך?: לא בסופו של עניין, יצא מזה משהו? לא. אבל גם לא ניסיתי אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? וואו, זה קשה. ולכל משאלה חשובה שאני חושבת עליה בטח יהיו השלכות בעייתיות... אני חושבת שאני אשמור על זכות השתיקה כאן.

למעלה