יאווו שאלונים!../images/Emo99.gif
דברים בלתי מקוטלגים: שם: אתי. גיל: 18 ו*מחשבת* 5 חודשים

. מיקום בארץ: רחובות.
מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3. מהו מספר המזל שלכם? 28. כמה חברים טובים יש לכם? המ 4. או 5. משו כזה.
יש חבר/ה: נופ יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? משו כזה. כינויים אחרים שלכם: תותי שרמוטי [
], תותה, אטי [וכן, מבטאים את זה אחרת
]. צפית בתוכניות ילדים: ברור!!
עדיין צופה בתוכניות ילדים: דהה
. [נילס, ארתור] היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כעע. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מנהלת עסקים, שחקנית תיאטרון, מנהלת תיאטרון
אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: בהחלט.
מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): בוגרת תיכון [ת.בגרות מלאה!! האהא] ומלשב"ית בנתיים.
איפה היית רוצה לגור: המ, טוב לי פה. :] אולי מדי פעם גיחות לניו יורק. במה אתה רוצה לעבוד: פרסום, יחסי ציבור, עיתונאות. עבדת פעם?: איפה?: כן נו מה. מלצרות באולמות, מסעדות, סבארו [=X], קונדיטוריה [
], מסעדה בניו-יורק.
זה או זה ספר או סרט? תלוי במצברוח. שחור או וורוד? שחור. עט או עפרון? עטטטט. מחשב או טלוויזיה? מחשב. [כי בו יש גם טלויזיה
] שער ארוך או קצר? בחורף קצר, בקיץ ארוך. מיקי מאוס או פו הדוב? פווווווו. כלב או חתול? לא זה ולא זה.. אם כבר, כלב. פקצות או ערסים? ערסים.

מים או קולה? קולה! אבל עם קולה אי אפשר להתקלח, אז מים.
מעיל או סווטשרט? סווטשרט. מתמטיקה או ספרות? ספרווווווווווווווווות.
שניצל או פסטה? שניצל
מסנג'ר או אייסיקיו? מסן. פסח או חנוכה? סוכות! חסה או כרוב ניצנים? חסהה. ספגטי או מקרוני? פנה אה לה ודקה.
גלידה או ארטיק? גלידה. מגנום או מגנום לבן? לללללבבבן. תותים או דובדבנים? תותים. עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה. בשר או עוף? עוף! עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה.
אורז או פתיתים? שניהם.
מלווח או ג'חנון? מלוואח.

חמאה או גבינה? תלוי על מה ועל מי.
סלט ירקות או סלט פירות? ירקות!
מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. רוק או פופ? קשה... זה ממש תלוי. רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? מוזיקה כתומה! משינה או כוורת? NON קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג. בלינק 182 או סאם 41? NON :/ רוק כבד או רוק רגיל? רוק קלאסי.
מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אוח, לודעת. ישראלית? ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז. [אני בדיוק שומעת
] אשר או אמינם? אשר. המומינים או דרדסים? קשה:| נלך על הדרדסים. טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות. שונאת מד"ב :S אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 למווווווות!
ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורלד
מכושפות או באפי? מכושפות.
דברים אהובים צבע: לבן, שחור, ירוק, צהוב. שיר: קשה שיר אחד, אבל נלך על Drowning של הבויז.
דיסק: מילניום.
זמר\\ת: בסב, כריסטינה, פרינס, לני קרביץ, אלישיה קיז, לד זפלין, אלביס, פרנק סינטרה.. סוג מוסיקה: הממ הכל. אבל אני ממש אוהבת בלוז, ג'אז, סול, פופ של ה-90', רוק קלאסי.. סרט: "סיפור אהבה בלתי נשכח", "ליאון", "ארמגדון"
ספר: הפר האחרון שקראתי, "התרוממות". מומלץ! אתר: תפוז
וגוגל
סוג ספורט: שלט
אוכל: הכל!! בא לי סיני
תוכנית טלוויזיה: נמלטיםםםםםםםםםםםםםם
אייקון בתפוז: *
* |הדר| |שירן| שעור בבצפר: המ קולנוע, ספרות, אנגלית, היסטוריה. מורה בבצפר: ואייי. גילה
, בנימין [המנהל
] נעליים: חיקוי ה-UGG שקניתי