סופרשאלון

Eti No Name

New member
יאווו שאלונים!../images/Emo99.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: אתי. גיל: 18 ו*מחשבת* 5 חודשים :). מיקום בארץ: רחובות.
מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3. מהו מספר המזל שלכם? 28. כמה חברים טובים יש לכם? המ 4. או 5. משו כזה.
יש חבר/ה: נופ יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? משו כזה. כינויים אחרים שלכם: תותי שרמוטי [
], תותה, אטי [וכן, מבטאים את זה אחרת
]. צפית בתוכניות ילדים: ברור!!
עדיין צופה בתוכניות ילדים: דהה
. [נילס, ארתור] היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כעע. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מנהלת עסקים, שחקנית תיאטרון, מנהלת תיאטרון
אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: בהחלט.
מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): בוגרת תיכון [ת.בגרות מלאה!! האהא] ומלשב"ית בנתיים.
איפה היית רוצה לגור: המ, טוב לי פה. :] אולי מדי פעם גיחות לניו יורק. במה אתה רוצה לעבוד: פרסום, יחסי ציבור, עיתונאות. עבדת פעם?: איפה?: כן נו מה. מלצרות באולמות, מסעדות, סבארו [=X], קונדיטוריה [
], מסעדה בניו-יורק. זה או זה ספר או סרט? תלוי במצברוח. שחור או וורוד? שחור. עט או עפרון? עטטטט. מחשב או טלוויזיה? מחשב. [כי בו יש גם טלויזיה
] שער ארוך או קצר? בחורף קצר, בקיץ ארוך. מיקי מאוס או פו הדוב? פווווווו. כלב או חתול? לא זה ולא זה.. אם כבר, כלב. פקצות או ערסים? ערסים. :) מים או קולה? קולה! אבל עם קולה אי אפשר להתקלח, אז מים.
מעיל או סווטשרט? סווטשרט. מתמטיקה או ספרות? ספרווווווווווווווווות.
שניצל או פסטה? שניצל
מסנג'ר או אייסיקיו? מסן. פסח או חנוכה? סוכות! חסה או כרוב ניצנים? חסהה. ספגטי או מקרוני? פנה אה לה ודקה.
גלידה או ארטיק? גלידה. מגנום או מגנום לבן? לללללבבבן. תותים או דובדבנים? תותים. עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה. בשר או עוף? עוף! עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה.
אורז או פתיתים? שניהם.
מלווח או ג'חנון? מלוואח. :) חמאה או גבינה? תלוי על מה ועל מי.
סלט ירקות או סלט פירות? ירקות!
מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. רוק או פופ? קשה... זה ממש תלוי. רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? מוזיקה כתומה! משינה או כוורת? NON קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג. בלינק 182 או סאם 41? NON :/ רוק כבד או רוק רגיל? רוק קלאסי.
מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אוח, לודעת. ישראלית? ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז. [אני בדיוק שומעת
] אשר או אמינם? אשר. המומינים או דרדסים? קשה:| נלך על הדרדסים. טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות. שונאת מד"ב :S אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 למווווווות!
ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורלד
מכושפות או באפי? מכושפות.
דברים אהובים צבע: לבן, שחור, ירוק, צהוב. שיר: קשה שיר אחד, אבל נלך על Drowning של הבויז.
דיסק: מילניום.
זמר\\ת: בסב, כריסטינה, פרינס, לני קרביץ, אלישיה קיז, לד זפלין, אלביס, פרנק סינטרה.. סוג מוסיקה: הממ הכל. אבל אני ממש אוהבת בלוז, ג'אז, סול, פופ של ה-90', רוק קלאסי.. סרט: "סיפור אהבה בלתי נשכח", "ליאון", "ארמגדון"
ספר: הפר האחרון שקראתי, "התרוממות". מומלץ! אתר: תפוז
וגוגל
סוג ספורט: שלט
אוכל: הכל!! בא לי סיני
תוכנית טלוויזיה: נמלטיםםםםםםםםםםםםםם
אייקון בתפוז: *
* |הדר| |שירן| שעור בבצפר: המ קולנוע, ספרות, אנגלית, היסטוריה. מורה בבצפר: ואייי. גילה
, בנימין [המנהל
] נעליים: חיקוי ה-UGG שקניתי

Eti No Name

New member
המשך

האם אתה מאמין ב.. חוקי מרפי? אוח, כן.
חייזרים? קצת. מכשפות? לא. אלוהים? כן!! בטבע? אני מאמינה שכל מה שמגיע מהטבע זה מידי אלוקים. שדים ורוחות? כן. פיות? לא. שלום כלל עולמי? כן
*אופטימית* מערכת החינוך? לא
חח ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן. שנאה? לא. [למרות שיש אנשים שאני שונאת
] בחיים שאחרי המוות? כן. אוטופיה? לא אנשים? כן בכלום?
כוכבים נופלים? כןןן. האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? מדי פעם לוקח סמים? לאאאא. חולה? משעמום! מאחר הרבה? לא. שונא את עצמך? לא. אוהב את עצמך? כן :) משועמם? אוח, כן. פקצה? לא
כאילו, נראה לי.
האם אי פעם... עישנת? כן. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן חח. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא :| אושפזת בבית חולים? לא
ראית אדם מת במציאות? המפ לא. ראית חתול מת במציאות? כן איכ. שברת פעם שן? כעע. עשית טיפול שיניים? כן
הקאת במקום ציבורי? לא
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? באאאררווורר. היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח כן
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) ברוררר. פעם אחת על טיול שנתי. בעצם
3 פעמים
. לא שזה עזר כן? פעם אחת ממש הרחקנו לכת והוצאות מודעות אבל לטיול השנתי.
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא.
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אוי כן! לפגוש את הבויז!
ניתוח עיניים, לטוס לניו יורק, ועכשיו לגיוס.
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא מלחץ חברתי, וגם לא התחרטתי.. טעמת קליק XL? כן חח איכס פגשת אי פעם את מתי אטלס? כןן!! הוא היה בגדנ"ע שלנו. הוא בא להרצות לנו על סמים.
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אפעם לא העלו אותי לשום דרגה
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח מיזו? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) פיזית? לא. מנטלית, כן. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? חחח המון פעמים. רצית שיהיה לך זנב? לא למה?
ראית סרט כחול? כן חח הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בטעות
בלעת כפתור? לא חח תיקנת מורה על שגיאה? כןןן, את המורה לאנגלית.. והיא לא אהבה את זה:| נתקעת במגלשה? חחחחחחחחחחחח לא
שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן בלע. התאהב פעם במורה? לא. באבא\\אמא של חבר\\ה? לא חח. בדמות מספר\\סרט? כן.
בדרור מ"התרוממות".
הוא מדהים. במישהו מאותו מין? לא. חווית אהבה חד צדדית? המפ לא חוויתי אהבה, אז לא.
כרגע צריך לשירותים? האמת שכן
שומע מוסיקה? כן מה? Someday we'll all be free של אלישיה קיז.
מלטף חיה? לא חח חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא... אני מובטלת! איזה מטלות?? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחח כן. על מי אתה חושב עכשיו? אופ, לא משנה:| מה אתה חושב על אותו אדם? שזה מעצבן כל המצב
האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא
עם מי אתה מדבר? ירדי על מה? על העצומה
שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: הממ להיות אדם בעל כח מסוים, כמו בגיבורים
אולי לעוף
אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: סלב. את מי מהמתים היית מחייה?: ג'ימי הנדריקס, סבא שלי. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אווו
אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא.. בנות.
מאמין/ה בה'? כן. ה' הוא גבר או אישה? ה' הוא יישות. הוא לא בן אדם, לכן הוא לא זכר ולא נקבה. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אולי?:$ האם הוא היה בן מינך?: לא. בסופו של עניין, יצא מזה משהו? לא חח אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? 1. שהחיים שלי ימשיכו באותו מסלול בו הם נמצאים, והכל יילך לי כמו בתוכניות שלי. :) 2. אהבה.
3. שבמדינה שלנו יהיה ביטחון סווווופסוף, והכלכלה תהיה טובה, והכל יהיה טוב. [לא ביקשתי את הבויז לפה, כי אם יהיה ביטחון וכלכלה יציבה, הם בטווווח יבואו.
] [התמונה ששמתי למעלה מיום לפני הניתוח! התגעגעתי למשקפיים.
]

Eti No Name

New member
היי!../images/Emo10.gif

רשמתי עם מי הייתי רוצה לבלות לילה שלם.. זה נמחק.
אז אמ. אלכס, גם ניק יילך טוב, קווין
, קולין פארל, ועוד אחד:X

Shiri from the block

Active member
לאאאאאאא!!!../images/Emo113.gif אני מעדיפה את הפן!!../images/Emo99.gif למרות שאת כוסית לא משנה מה תעשי../images/Emo9.gif

IreeEena

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

שם: אירנה גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: מרכז מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 ^^ מהו מספר המזל שלכם? אממ לא חושבת שיש לי כמה חברים טובים יש לכם? 5-6 בערך יש חבר/ה: לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? כן כינויים אחרים שלכם: בתפוז כאילו? XD צפית בתוכניות ילדים: אהא עדיין צופה בתוכניות ילדים: רק ארתור
היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: לא ממש מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: הרבה דברים XD אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: נראה לי מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תלמידה איפה היית רוצה לגור: ניו יורק לייק דעע XD במה אתה רוצה לעבוד: אין לי שמץץ עבדת פעם?: איפה?: נופ ^^ זה או זה ספר או סרט? תלוי מתי שחור או וורוד? כנ"ל עט או עפרון? כנ"ל XD מחשב או טלוויזיה? שניהם D: שער ארוך או קצר? ארוך אבל לא יותר מדי מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול? אמממ... חתול נראה לי פקצות או ערסים? אפחד מהם.. למרות שבזמן האחרון יש לי משיכה מוזרה לערסים X: מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? תלוי במזג אוויר P: מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? שניהם, ואם אפשר אז ביחד
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
פסח או חנוכה? פסח [זה קרוב ליומולדת שלי =] ] חסה או כרוב ניצנים? איככ אפחד מהם XD ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? אממ לא טעמתי מגנום אף פעם XD תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה נראהלי בשר או עוף? מה ההבדל
עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שניהם אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכרייה רוק או פופ? פופ [המ מעניין למה P: ] רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין [למרות שאני לא מחבבת במיוחד את שניהם] בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני [למרות שגם עליהם אני לא מתה] מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? אממ.. לא שחורה משינה או כוורת? אפחד מהם קולדפליי או דה קולינג? כנ"ל בלינק 182 או סאם 41? סא0 41 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? אמממ... לאדעת XD טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות אמטיוי או וי אייג' ואן? אני בקושי רואה את שניהם P: ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורד מכושפות או באפי? לא ראיתי את שניהם =[ דברים אהובים צבע: תכלת שיר: כולם של הבקסטריט כמובן ועוד מלא דיסק: אממ.. מילניום ובלק אנד בלו. והחדש כמובן XD ואני לא שומעת דיסקים אחרים זמר\\ת: לאדעת >< סוג מוסיקה: פופ וקצת רוק סרט: הארי פוטר
ספר: כנ"ל אתר: הפורום כמובן סוג ספורט: אמממ ריצה אני חושבת אוכל: כל מה שאכיל וטעים
תוכנית טלוויזיה: הוו יש הרבה אייקון בתפוז: לא משתמשת הרבה באייקונים, אבל כניראה ש-
שעור בבצפר: שיעור חופשי XD מורה בבצפר: אין S: נעליים: בובה, אולסטאר האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? מה יש להאמין, זה תמיד קורה XD חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? מה ז'תומרת? שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא נראה לי XD מערכת החינוך? המממ.. מה זה השאלה הזאת? XP ריפוי בעזרת יוגה? אולי אהבה? כן שנאה? מה זאת אומרתת >< בחיים שאחרי המוות? לא אוטופיה? מה זה? אנשים? תלוי איזה בכלום? המ? כוכבים נופלים? אף פעם לא יצא לי לראות =[ האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? טיפה ליציאות וכאלה לוקח סמים? לא חולה? כרגע לא *טפוטפוטפו* מאחר הרבה? כן שונא את עצמך? לפעמים P: אוהב את עצמך? אפשר להגיד משועמם? מאודד
פקצה? לא שידוע לי האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לאא *טפוטפוטפו* ראית אדם מת במציאות? כנ"ללל ראית חתול מת במציאות? הרבה =[ שברת פעם שן? אפילו שתיים. בבת אחת. עשית טיפול שיניים? המון הקאת במקום ציבורי? כן XD שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כל הזמן XD היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אאממממ לא שזכור לי עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אאאמממ לא נראה לי יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? אני מכורה עד היום
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לספר השביעייי!! עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה 0.0 יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא XD קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אממ לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ רצית שיהיה לך זנב? לא XD ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אוי כן =[ בכיתה ד' בערך.. עקומה שכמותי XD בלעת כפתור? לא XDD תיקנת מורה על שגיאה? אהא נתקעת במגלשה? כן XDD שנאת שם מסוים בגלל מישהו? מה זאת אומרת >< התאהב פעם במורה? לאא XD באבא\\אמא של חבר\\ה? לאאאא S: בדמות מספר\\סרט? אממממ יכול להיות כשהייתי קטנה במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? יותר מדי =/ כרגע צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מה? משו בטלוויזיה מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשיו? אפחד מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא ^^ עם מי אתה מדבר? חברה על מה? על זה שאין לי כוח לדבר איתה בטלפון עכשיו
שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אנערף XD אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אנג'לינה ג'ולי, נו באמת. XD מאיפה לי את מי מהמתים היית מחייה?: אממ לאדעת X: עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אווו... XDD הרבה אנשים. אבל לילה תמים ביותר!! אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא מאמין/ה בה'? כן ה' הוא גבר או אישה? אאמממ נראה לי חסר מין האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: לא S: האם הוא היה בן מינך?: בסופו של עניין, יצא מזה משהו? אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? הוו זה כבר ביני לבין היומן הסודי שלי. שאגב אין לי

Shiri from the block

Active member
אני../images/Emo178.gif דברים בלתי מקוטלגים: שם: שירן גיל: 20 מיקום בארץ: מעלה אדומים מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 מהו מספר המזל שלכם? 8 נראה לי../images/Emo12.gif כמה חברים טובים יש לכם? אחת יש חבר/ה: לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? כע כינויים אחרים שלכם: אין צפית בתוכניות ילדים: בטח עדיין צופה בתוכניות ילדים: אין יותר../images/Emo10.gif אבל אם יהיה ויהיה לי זמן אז בטח היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כע מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: זה היה כמה דברים, עורכת דין../images/Emo6.gif כדורסלנית ואממ זה בערך.. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: חלקית. מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): חיילת איפה היית רוצה לגור: ארה"ב במה אתה רוצה לעבוד: אנימציה עבדת פעם?: איפה?: חנות בגדים זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? אף אחד מהם כלב או חתול? חתול../images/Emo47.gif פקצות או ערסים? אף אחד מהם מים או קולה? קולה. אבל שותה יותר מים כי זה יותר בריא../images/Emo3.gif מעיל או סווטשרט? אממ מעיל מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? אתי../images/Emo99.gif מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? אהה, חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? וואי, שניהם!../images/Emo99.gif עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? שניהם! חמאה או גבינה? כלום סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אמממ :X בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני../images/Emo99.gif! מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? שניהם../images/Emo12.gif משינה או כוורת? לא איכפת לי קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג בלינק 182 או סאם 41? שניהם רוק כבד או רוק רגיל? כבד מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? שניהם טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות אבל לא של ויוה../images/Emo5.gif אמטיוי או וי אייג' ואן? יוטיוב../images/Emo3.gif ערוץ 3 או סטאר וורלדז? אקסטרא הוט מכושפות או באפי? מכושפות!../images/Emo99.gif דברים אהובים צבע: שחור וכחול שיר: בקסטריט ובריטני דיסק: בקסטריט ובריטני זמר\\ת: בריטני סוג מוסיקה: פופ, רוק סרט: שר הטבעות../images/Emo99.gif ספר: הארי פוטר../images/Emo47.gif אתר: הפורום המושלם שלנו../images/Emo23.gif סוג ספורט: כדורסל אוכל: המבורגר תוכנית טלוויזיה: זינה, חברים, נמלטים, אבודים, ורוניקה מארס וכו' אייקון בתפוז: ../images/Emo3.gif שעור בבצפר: - מורה בבצפר: - נעליים: ../images/Emo12.gif האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? אוי כל כך :| חייזרים? כן מכשפות? לא אלוהים? לא בטבע? כן שדים ורוחות? בערך.. פיות? בערך שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא יודעת אהבה? בטח שנאה? לא בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? לא אנשים? לא ממש בכלום? לא../images/Emo12.gif כוכבים נופלים? מה יש לא להאמין? רואים אותם נופלים../images/Emo12.gif האם אתה... מעשן? לפעמים מתאפרת? לפעמים לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לפעמים שונא את עצמך? כן אוהב את עצמך? לא משועמם? לפעמים פקצה? לפעמים../images/Emo3.gif האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? אממ נראה לי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? אממ קרוב, ראיתי שלקחו את הגופה בתוך השקית מהבניין :| ראית חתול מת במציאות? כן../images/Emo7.gif שברת פעם שן? כן עשית טיפול שיניים? כן! לפני שלושה ימים! הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? הוו בהחלט../images/Emo6.gif חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) האלבום של בקסטריט ובריטני../images/Emo99.gif וגם לשיחרור../images/Emo10.gif עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא נראה לי פגשת אי פעם את מתי אטלס? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאו לאם באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא../images/Emo12.gif היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא אבל למען בע"ח הייתי עושה את זה. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? חח לא ראית סרט כחול? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חס וחסה בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? לא נתקעת במגלשה? לא, בעצם כן, אבל כי לא היה מספיק מים שנאת שם מסוים בגלל מישהו? חחח הוו כן. התאהב פעם במורה? כן../images/Emo6.gif באבא\\אמא של חבר\\ה? איכס לא! בדמות מספר\\סרט? חחחחחח לגמרי XD במישהו מאותו מין? כן חווית אהבה חד צדדית? כל הזמן../images/Emo3.gif כרגע צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מה? מלטף חיה? ליטפתי מקודם! D: חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? חח בערך תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא ממש על מי אתה חושב עכשיו? על השאלון../images/Emo12.gif מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא עם מי אתה מדבר? איתך על מה? על השאלון שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אני לא אענה על השאלה רק בגלל ההתחלה שלו.../images/Emo11.gif אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: בעיקרון, בריטני.. אבל אחרי כל מה שהפפראצי עושים לה אז נוותר. אבל מבחינת מראה זאת היא../images/Emo3.gif את מי מהמתים היית מחייה?: עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: ניק../images/Emo10.gif אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: אממ לא, לא נראה לי.. מאמין/ה בה'? פויה, לא. ה' הוא גבר או אישה? האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אממ, חשבתי בכללי../images/Emo3.gif האם הוא היה בן מינך?: כן, אבל לא כמשו רציני!! סתם בכללי. אני חושבת הרבה.../images/Emo3.gif בסופו של עניין, יצא מזה משהו? איכס לא! :| אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? 1. לפגוש את בקסטריט../images/Emo10.gif 2. לפגוש את בריטני../images/Emo10.gif 3. לחיות בעולם שבו יעריכו בעלי חיים ולא יהרגו אותם לשטויות כמו ציד, פרווה וניסויים. (קיצר, רק לאכילה).

Eti No Name

New member
חח כפרעליך

"כוכבים נופלים? מה יש לא להאמין? רואים אותם נופלים" נראה לי שהתכוונו לעניין שלהביע משאלה וזה

Shiri from the block

Active member
האא../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif חחח, אז אממ.. אני עושה את זה אבל לא באמת מאמינה שזה יעזור לזה להתגשם../images/Emo3.gif

Shiri from the block

Active member
ותמונה../images/Emo113.gif סתם הצטלמתי עכשיו עם החתול שלי טייני וקצת ערכתי בפוטושופ../images/Emo3.gif

Shiri from the block

Active member
קבלי עוד תמונה../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif כי אני אוהבת להשוויץ בחתולים שלי../images/Emo98.gif טייני וסימבה(נקבה)../images/Emo26.gif

למעלה