CapitanSparrow
New member
המשך.
האם אי פעם... עישנת? כן. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן!! ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? כן. ראית אדם מת במציאות? לא. ראית חתול מת במציאות? כן. שברת פעם שן? כן. עשית טיפול שיניים? כן. הקאת במקום ציבורי? לא. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מה, לא.
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח כן.
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) הממ כן. בעיקר בבי"ס היסודי. יש יותר מדי. X: יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, ממש לא. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) המ "שודדי הקאריביים: סוף העולם".
וUnbreakable כמובן. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? הא..לא מלחץ חברתי, אבל כן התחרטתי. טעמת קליק XL? יאפ. פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? הא, לא זכור לי. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) הממ, פעם אחת הכלב של אח שלי כמעט נדרס. אבל זה היה לא היה כזה ביג-דיל... רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ. רצית שיהיה לך זנב? לא.
ראית סרט כחול? לא, אבל יצא לי לראות דברים בסגנון בסרטים שונים. נגיד בד"כ בקומדיות נוערים וסרטי אימה. X: הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. בלעת כפתור? לא. תיקנת מורה על שגיאה? כןן!!!
נתקעת במגלשה? חחחחחח לא. שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן.
התאהב פעם במורה? כן!!!
באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. בדמות מספר\\סרט? יאפ. במישהו מאותו מין? הממממ, לא. אבל אני פתוחה להכל.
חווית אהבה חד צדדית? המהמ..כן. כרגע צריך לשירותים? לא. שומע מוסיקה? אכן. מה? בקסטריט - Close My Eyes.
מלטף חיה? לא. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחח, לא. על מי אתה חושב עכשיו? "חברות" שלי.
מה אתה חושב על אותו אדם? שהן צבועות, טיפשות ומעצבנות. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. עם מי אתה מדבר? אנשים.
על מה?
שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: בנאדם? אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: ליאן, לי או קירסטן!!!
את מי מהמתים היית מחייה?: וואי..לא יודעת. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: הרר ניק.
ואנשים שאני אוהבת. אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא. מאמין/ה בה'? כן. ה' הוא גבר או אישה? אישה.
האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: הממ לא ממש. $: לא זכור לי. האם הוא היה בן מינך?: בסופו של עניין, יצא מזה משהו? אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? 1. לפגוש את הבויז אע!!
2. לביים סרט בהוליווד. 3. אושר ובריאות למשפחה שלי לתמיד.
האם אי פעם... עישנת? כן. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן!! ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? כן. ראית אדם מת במציאות? לא. ראית חתול מת במציאות? כן. שברת פעם שן? כן. עשית טיפול שיניים? כן. הקאת במקום ציבורי? לא. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מה, לא.