סופרשאלון

CapitanSparrow

New member
המשך.

האם אי פעם... עישנת? כן. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן!! ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? כן. ראית אדם מת במציאות? לא. ראית חתול מת במציאות? כן. שברת פעם שן? כן. עשית טיפול שיניים? כן. הקאת במקום ציבורי? לא. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מה, לא.
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח כן.
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) הממ כן. בעיקר בבי"ס היסודי. יש יותר מדי. X: יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, ממש לא. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) המ "שודדי הקאריביים: סוף העולם".
וUnbreakable כמובן. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? הא..לא מלחץ חברתי, אבל כן התחרטתי. טעמת קליק XL? יאפ. פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? הא, לא זכור לי. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) הממ, פעם אחת הכלב של אח שלי כמעט נדרס. אבל זה היה לא היה כזה ביג-דיל... רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ. רצית שיהיה לך זנב? לא.
ראית סרט כחול? לא, אבל יצא לי לראות דברים בסגנון בסרטים שונים. נגיד בד"כ בקומדיות נוערים וסרטי אימה. X: הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. בלעת כפתור? לא. תיקנת מורה על שגיאה? כןן!!!
נתקעת במגלשה? חחחחחח לא. שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן.
התאהב פעם במורה? כן!!!
באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. בדמות מספר\\סרט? יאפ. במישהו מאותו מין? הממממ, לא. אבל אני פתוחה להכל.
חווית אהבה חד צדדית? המהמ..כן. כרגע צריך לשירותים? לא. שומע מוסיקה? אכן. מה? בקסטריט - Close My Eyes.
מלטף חיה? לא. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחח, לא. על מי אתה חושב עכשיו? "חברות" שלי.
מה אתה חושב על אותו אדם? שהן צבועות, טיפשות ומעצבנות. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. עם מי אתה מדבר? אנשים.
על מה?
שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: בנאדם? אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: ליאן, לי או קירסטן!!!
את מי מהמתים היית מחייה?: וואי..לא יודעת. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: הרר ניק.
ואנשים שאני אוהבת. אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא. מאמין/ה בה'? כן. ה' הוא גבר או אישה? אישה.
האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: הממ לא ממש. $: לא זכור לי. האם הוא היה בן מינך?: בסופו של עניין, יצא מזה משהו? אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? 1. לפגוש את הבויז אע!!
2. לביים סרט בהוליווד. 3. אושר ובריאות למשפחה שלי לתמיד.

Blank Smile

New member
סופרשאלון../images/Emo124.gif

אז אחרי שקפצה לי שורה של טאגליין, שהיה כתוב בה "שאלון הכרות (18/08/05) היה נראה לי שעברו כמה שנים מאז, השתנו האנשים והשתנו התשובות והגיע הזמן לשאלון חדש ולטגלן אותו במקום השאלון הישן.. אז קדימה, אני יודעת שזה שאלון ארוך, אבל מה אכפת לכם. תודו שגם לכם משעמם ולא רק לי.. תתמקמו בנוח, שימו לכם מוזיקה ברקע, ונתחיל. [ולאנשים שפה עוד מאז השאלון הקודם, זה הזמן להיכנס לטאגליינס, לשאלון הישן ולראות איך התשובות שלכם השתנו. זה מצחיק, תאמינו לי..
] אה! וגם אמרתי אם כבר מעדכנים את השרשור היכרות, נעדכן גם את השרשור תמונות הממששש ישן [גם מ05'] שיש בטאגליין.. לכן כולם מתבקשים להוסיף תמונה בנוסף לשאלון שלהם
[נו בבקשההההה מה אכפת לכם!!] תודה על שיתוף הפעולה.
דברים בלתי מקוטלגים: שם: גיל: מיקום בארץ: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם? יש חבר/ה: יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? כינויים אחרים שלכם: צפית בתוכניות ילדים: עדיין צופה בתוכניות ילדים: היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): איפה היית רוצה לגור: במה אתה רוצה לעבוד: עבדת פעם?: איפה?: זה או זה ספר או סרט? שחור או וורוד? עט או עפרון? מחשב או טלוויזיה? שער ארוך או קצר? מיקי מאוס או פו הדוב? כלב או חתול? פקצות או ערסים? מים או קולה? מעיל או סווטשרט? מתמטיקה או ספרות? שניצל או פסטה? מסנג'ר או אייסיקיו? פסח או חנוכה? חסה או כרוב ניצנים? ספגטי או מקרוני? גלידה או ארטיק? מגנום או מגנום לבן? תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה? בשר או עוף? עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אורז או פתיתים? מלווח או ג'חנון? חמאה או גבינה? סלט ירקות או סלט פירות? מסטיק או סוכריה על מקל? רוק או פופ? רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? משינה או כוורת? קולדפליי או דה קולינג? בלינק 182 או סאם 41? רוק כבד או רוק רגיל? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ביונסה או אלישיה קיז? אשר או אמינם? המומינים או דרדסים? טלנובלות או מדע בדיוני? אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מכושפות או באפי? דברים אהובים צבע: שיר: דיסק: זמר\\ת: סוג מוסיקה: סרט: ספר: אתר: סוג ספורט: אוכל: תוכנית טלוויזיה: אייקון בתפוז: שעור בבצפר: מורה בבצפר: נעליים: האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חייזרים? מכשפות? אלוהים? בטבע? שדים ורוחות? פיות? שלום כלל עולמי? מערכת החינוך? ריפוי בעזרת יוגה? אהבה? שנאה? בחיים שאחרי המוות? אוטופיה? אנשים? בכלום? כוכבים נופלים? האם אתה... מעשן? מתאפרת? לוקח סמים? חולה? מאחר הרבה? שונא את עצמך? אוהב את עצמך? משועמם? פקצה? האם אי פעם... עישנת? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? שברת פעם שן? עשית טיפול שיניים? הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? טעמת קליק XL? פגשת אי פעם את מתי אטלס? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? רצית שיהיה לך זנב? ראית סרט כחול? הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בלעת כפתור? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? התאהב פעם במורה? באבא\\אמא של חבר\\ה? בדמות מספר\\סרט? במישהו מאותו מין? חווית אהבה חד צדדית? כרגע צריך לשירותים? שומע מוסיקה? מה? מלטף חיה? חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? על מי אתה חושב עכשיו? מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? עם מי אתה מדבר? על מה? שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: את מי מהמתים היית מחייה?: עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: מאמין/ה בה'? ה' הוא גבר או אישה? האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: האם הוא היה בן מינך?: בסופו של עניין, יצא מזה משהו? אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש?

CapitanSparrow

New member
שניייייייי!!!../images/Emo6.gif

איזו נוסטלגיייייה. זה שעוד הייתי טריה בפורום!!!
נוסטלגיה.
דברים בלתי מקוטלגים: שם: ירדן. גיל: 14. מיקום בארץ: רחובות. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4. מהו מספר המזל שלכם? אין לי האמת. כמה חברים טובים יש לכם? לא הרבה. 2? 3? יש חבר/ה: לא. יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? ניק?
כינויים אחרים שלכם: ירדי, ירדע, ירדנה... צפית בתוכניות ילדים: אמ כן. עדיין צופה בתוכניות ילדים: כשיוצא לי. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מאז ומתמיד רציתי להיות במאית או זמרת. כיום זה רק במאית.
אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אמ, אפשר לאמר. מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תלמידה. איפה היית רוצה לגור: טוב לי איפה שאני כרגע.
במה אתה רוצה לעבוד: בימוי, הפקה, כתיבה של סרטים. עבדת פעם?: איפה?: זה או זה ספר או סרט? סרט. שחור או וורוד? שחור. למרות שגם ורוד זה יפה. עט או עפרון? עיפרון. מחשב או טלוויזיה? מחשב. שער ארוך או קצר? ארוך. מיקי מאוס או פו הדוב? פו.
כלב או חתול? כלב. פקצות או ערסים? חחח.
לא איכפת לי כ"כ. מים או קולה? דיאט קולה!!!
מעיל או סווטשרט? סווטשרט. מתמטיקה או ספרות? ספרות. שניצל או פסטה? פסטה. [וואי בשאלון אז עוד הייתי צימחונית
] מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. פסח או חנוכה? חנוכה. חסה או כרוב ניצנים? חסה. ספגטי או מקרוני? מקרוני. גלידה או ארטיק? גלידה. מגנום או מגנום לבן? לבן. אעע.
תותים או דובדבנים? שניהם.
עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד, למרות שאני לא כ"כ אוהבת. בשר או עוף? בשר. עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. אורז או פתיתים? שניהם. מלווח או ג'חנון? ג'חנון, איכס מלוואח. חמאה או גבינה? גבינה. סלט ירקות או סלט פירות? פירות. מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. רוק או פופ? שניהם סבבה, אוהבת יותר פופ. רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? המ, נראה לי ג'סטין. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה. אבל אני אוהבת גם את בריט.
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא איכפת לי, מוזיקה שחורה זה נחמד מאוד. משינה או כוורת? איכס שניהם. קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג. בלינק 182 או סאם 41? בלינק נראלי. את השניים אני לא מכירה. רוק כבד או רוק רגיל? רגיל. מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית.
ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה. אשר או אמינם?
. שיהיה אמינם. המומינים או דרדסים? שניהם.
טלנובלות או מדע בדיוני? המהמ. טלנובולות, כי אני לא סובלת מד"ב. אבל לא רואה טלנובולות.
אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1. ערוץ 3 או סטאר וורלדז? בSW אין תרגום.
שיהיה 3. מכושפות או באפי? מכושפות. אבל ראיתי אף אחת מהן אף פעם. דברים אהובים צבע: לא יודעת. כתום? שיר: רק אחד? אין חיה כזו.
דיסק: הממ. כעיקרון כל האלבומים של הבויז.
Stripped של כריסטינה, Oops של בריטני..המ..Keep The Faith של בון ג'ובי. Ray Of Light של מדונה ועוד כמה, לא יודעת. זמר\\ת: כריסטינה, בריטני, מדונה בשנות ה80-90. סוג מוסיקה: פופ, רוק קצת, R&B לפעמים. סרט: רטורי, אה? שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה.
אבל יש גם את פני צלקת וכל סרטי הסלאשר הנוסטלגיים למיניהם.
ספר: נגיד ש"הניצוץ" של סטיבן קינג, הספר היחידי שקראתי ונהנתי ממנו בשנים האחרונות. גם בגלל שאני שונאת לקרוא. :] אתר: המ..תפוז? סוג ספורט: ריקוד, שחייה.. אוכל: זה קשה. אוכל!!!
תוכנית טלוויזיה: CSI. אייקון בתפוז: המ
? שעור בבצפר: X: מורה בבצפר: הו, המורה לספורט כפרעלייייה.
והמורה ללשון/ספרות.
נעליים: הנייק שלי. אע.
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לא ממש. חייזרים? לא יודעת, נגיד שכן. מכשפות? כנ"ל. אלוהים? כן. בטבע? המ..כן. שדים ורוחות? כן. פיות? כן. שלום כלל עולמי? הלוואי. מערכת החינוך? שלנו? לא.
ריפוי בעזרת יוגה? לא יודעת. אהבה? כן. שנאה? כן. בחיים שאחרי המוות? לא הכי. אוטופיה? מה? ]; אנשים? כן. בכלום? חח. נגיד.
כוכבים נופלים? כן. האם אתה... מעשן? לא. מתאפרת? לא. לוקח סמים? לא. חולה? לא. מאחר הרבה? לא. שונא את עצמך? לא. אוהב את עצמך? יש אפשרות כזו.
משועמם? כרגע, מאוד!! פקצה? אולי.

Conviction

New member
../images/Emo183.gif יאללה!

איזה מצחיק לקרוא את השאלון הקודם..
דברים בלתי מקוטלגים: שם: הדר. גיל: 17. מיקום בארץ: ת"א. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1. מהו מספר המזל שלכם? 6. כמה חברים טובים יש לכם? 4. יש חבר/ה: יאפ
יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? את החבר. כינויים אחרים שלכם: הדרי, הדרוש, הדרדור, הדרית, ושאר עיוותים לשם הדר.. צפית בתוכניות ילדים: בוודאי. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לא ממש. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: נראה לי שכן. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מעצבת אופנה. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אחלה, כן. מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תלמידה, עובדת. איפה היית רוצה לגור: ארה"ב
. במה אתה רוצה לעבוד: עבודה מועדפת? לא יודעת, לא החלטתי. עבדת פעם?: איפה?: בהיכל נוקיה, בחנות צעצועים. זה או זה ספר או סרט? סרט. שחור או וורוד? שחור. עט או עפרון? עט. מחשב או טלוויזיה? גם וגם. שער ארוך או קצר? ארוך!
מיקי מאוס או פו הדוב? שניהם!! כלב או חתול? לא זה ולא זה. לא מתה על חיות. פקצות או ערסים? כנ"ל. מים או קולה? קולה, כמובן! מעיל או סווטשרט? מעיל. מתמטיקה או ספרות? איכ על שניהם. שניצל או פסטה? פסטה! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. פסח או חנוכה? חנוכה. חסה או כרוב ניצנים? לא זה ולא זה. ספגטי או מקרוני? ספגטי? גלידה או ארטיק? גלידה. מגנום או מגנום לבן? שניהם
. תותים או דובדבנים? תותים. עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד. בשר או עוף? בשר. עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? גם וגם. יא, בא לי. אורז או פתיתים? נמ.. אורז. מלווח או ג'חנון? שניהם. חמאה או גבינה? חמאה. שונאת גבינה. סלט ירקות או סלט פירות? פירות. מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. רוק או פופ? רוק. רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?
, רובי כמובן. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה. נראה לי. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? גם וגם, מה. משינה או כוורת? כוורת! קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג. בלינק 182 או סאם 41? אף אחת. רוק כבד או רוק רגיל? רגיל. למרות שגם כבד זה טוב. מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית [לא מזרחית/דיכאון]. ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז. אשר או אמינם? ממ אשר. המומינים או דרדסים? דרדסים! טלנובלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני. אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1. ערוץ 3 או סטאר וורלדז? שניהם!
מכושפות או באפי? אף אחת. דברים אהובים צבע: אדום, טורקיז. שיר: All I Have To Give, של הבויז. דיסק: אלבום כלשהו של הבויז. עוד לא החלטתי איזה. זמר\\ת: כריס דוהטרי
. סוג מוסיקה: רוק. סרט: מלך האריות. ספר: אין לי מועדף. אתר: תפוז
. סוג ספורט: שינה. אוכל: ספגטי
. תוכנית טלוויזיה: חברים, סיינפלד, אבודים. אייקון בתפוז:
. שעור בבצפר: אנגלית, עיתונאות. מורה בבצפר: יונתן [מורה לשעבר, אבל עדיין].
נעליים: ואנס סליפ-און, אפורות עם גולגלות לבנות ושחורות, ופס כתום בצד. הנעליים קרועות ובלויות, אבל אני מתה עליהן.
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? נראה לי שכן. חייזרים? לא. מכשפות? לא. אלוהים? כן. בטבע? להאמין בטבע? שדים ורוחות? לא. פיות? לא. שלום כלל עולמי? הלוואי. מערכת החינוך? יה רייט. ריפוי בעזרת יוגה? לא. אהבה? כן! שנאה? לא. בחיים שאחרי המוות? לא. אוטופיה? לא. אנשים? עד שמוכיחים לי אחרת. בכלום? חח, מה? כוכבים נופלים? לא. האם אתה... מעשן? לא. מתאפרת? כן. לוקח סמים? לאאא. חולה? מאהבה?
(עעה, אני קיטשית מדי.) מאחר הרבה? בהחלט
. שונא את עצמך? נהה. אוהב את עצמך? לפעמים, כן. משועמם? לפעמים. פקצה? לא.

Conviction

New member
המשך

האם אי פעם... עישנת? לא. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא, אבל הייתי קרובה.
אושפזת בבית חולים? כן. ראית אדם מת במציאות? לא גלוי, אלא עם כיסוי. ראית חתול מת במציאות? כן. שברת פעם שן? לא. עשית טיפול שיניים? כן. הקאת במקום ציבורי? כן :S שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חח נראה לי שכן
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח לא. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, אבל לא אני לבד.
בכיתה ט' ממש לא הסתדרנו עם המורה שלנו לפיזיקה, והוא פשוט לא העביר את החומר כמו שצריך כמחאה, כשהיה מבחן, כמעט כל הכיתה הגישה טפסים עם תשובה או שתיים. בסוף לא החשיבו את המבחן. :) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לאלבום.
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. טעמת קליק XL? נראה לי. פגשת אי פעם את מתי אטלס?
, לא. יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא. רצית שיהיה לך זנב? חח, לא. ראית סרט כחול? לא סרט מלא, חלק. הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כמעט
. בלעת כפתור? לא. תיקנת מורה על שגיאה? כן. נתקעת במגלשה? חח כן. שנאת שם מסוים בגלל מישהו? יאפ. התאהב פעם במורה? כןןןן
. באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. בדמות מספר\\סרט? נראה לי שכן, חח. במישהו מאותו מין? לא. חווית אהבה חד צדדית? לא. (זה מצחיק, בשאלון הקודם רשמתי שכן. מוזר לי שעניתי ככה בזמנו. זאת הייתה "הידלקות" מסויימת חד צדדית, ממש לא אהבה.) כרגע צריך לשירותים? לא. שומע מוסיקה? לא. מה? -- מלטף חיה? לא. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן. תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? עכשיו כן. על מי אתה חושב עכשיו? חברי. מה אתה חושב על אותו אדם? שיתקשר
האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. עם מי אתה מדבר? אף אחד. על מה? -- שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: מאיפה לי.. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: לא יודעת.. את מי מהמתים היית מחייה?: שאלה גורלית מדי. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: רונייי
אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא. מאמין/ה בה'? כן. ה' הוא גבר או אישה? תכלס, אף אחד לא יכול לענות על השאלה הזו. מי שענה שהוא מאמין בה' לא יגיד לעולם שה' הוא "בן אדם", ומי שענה שהוא לא מאמין יגיד שהוא לא קיים, לכן הוא לא גבר ולא אישה. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כן. האם הוא היה בן מינך?: לא. בסופו של עניין, יצא מזה משהו? כן. אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? שאלת מיליון הדולר. from the top of my head.. : 1. שלום עולמי. (אווו..) 2. שהבויז יבואו לישראל, יופיעו כאן, יעברו לגור כאן, אלכס יתחתן איתי..
3. שיהיה לי משאלות בלי סוף. (סטגדיש!)

shan28

New member
כמה?! חחח

שם: שני גיל:20 מיקום בארץ:דרום מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 מהו מספר המזל שלכם?3 כמה חברים טובים יש לכם?אמממ 6 ממש טובים יש חבר/ה: יש יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? ניק קרטר :p כינויים אחרים שלכם: שאן צפית בתוכניות ילדים:כן עדיין צופה בתוכניות ילדים: שממש משעמם ויש מרקו או נילס חחח היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:כן למה לא?
מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: קרדנית בטן אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:רקדנית בטן מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): לומדת ריקודי בטן חחח והשתחררתי לפני חודשים ומחפשת עבודה... איפה היית רוצה לגור: אירופה מתאים לי .. במה אתה רוצה לעבוד: משהוא בתחום האינטרנט ומחשבים עבדת פעם?: איפה?: צבא נחשב ?.. תמיכה טכנית זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?מיקי מאוס כלב או חתול? חתול רק שיש לי קלב ו3 תוכים ואין חתול פקצות או ערסים?לא זה ולא זה בעעע מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? תלוי אם רק ממש אז מעיל מתמטיקה או ספרות?ספרות שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חרוסת יאמי ... חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?אני לא אוהבת גלידות ממש ... תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?פירות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ? שניהם ביחד רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?שחורה גם טוב משינה או כוורת?שניהם לא .. קולדפליי או דה קולינג?שניהם לא ... בלינק 182 או סאם 41?שניהם לא .. רוק כבד או רוק רגיל? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?לטינית ביונסה או אלישיה קיז?אלישה אשר או אמינם?שניהם לא .. המומינים או דרדסים?המומינים טלנובלות או מדע בדיוני?טלנובלות אמטיוי או וי אייג' ואן?mtv ערוץ 3 או סטאר וורלדז?סטאר וורלדז מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:סגול שיר:panic דיסק:נוו באמת תנחשו... זמר\\ת:שאקירה סוג מוסיקה:פופ רוק לטיני ... סרט: קומדיה רומנטי ספר: אתר:http://www.myspace.com/shanisailes סוג ספורט: ריקודים אוכל: תאילנדי תוכנית טלוויזיה: לא ממש רואה אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:אני לא בבצפר :p מורה בבצפר: נעליים:bk האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?יש בזה משהו חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?לא בטבע?כן שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?בנתיים לא מערכת החינוך? לא מעניין ריפוי בעזרת יוגה?לא אהבה?כן שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?לא אוטופיה?לא אנשים?כן תלוי במי בכלום?גם משהוא כוכבים נופלים?כן האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?לפעמים לוקח סמים?לא חולה?לא מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך?כן משועמם?לפעמים פקצה?כן ברור רק אני... האם אי פעם... עישנת? כן ניסיתי עם אמא שלי חחח מוזר אה? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן חופשי ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?כן
ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן חתולה שלי מתה לי ביומולדת לפני כמה שנים :&#39
שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?בחניה? השלכתי לבית חולים שבתאשפזתי... שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?לא פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור?לא תיקנת מורה על שגיאה?לא נתקעת במגלשה?קורה שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן התאהב פעם במורה?לא באבא\\אמא של חבר\\ה?לא בדמות מספר\\סרט?אשטון קוטצ'ר חמודדד במישהו מאותו מין?לא חווית אהבה חד צדדית?כן למי לא כרגע צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?כן מה?בקסטריט מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?גם על מי אתה חושב עכשיו?חבר שלי מה אתה חושב על אותו אדם?שאני צריכה ללכת אליו האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?סתם עם מי אתה מדבר?מתי על מה?עם מי? שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: חית ים אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:אמממ... את מי מהמתים היית מחייה?:משהוא מהשכבה שלי שנהרג במלחמת לבנון האחרונה... עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:ניק אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?:לא מאמין/ה בה'?לא ה' הוא גבר או אישה?לא יודעת האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:לא האם הוא היה בן מינך?:יכול להיות בסופו של עניין, יצא מזה משהו?לא אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש?משהו על ניק..

shan28

New member
כמה?! חחח

שם: שני גיל:20 מיקום בארץ:דרום מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 מהו מספר המזל שלכם?3 כמה חברים טובים יש לכם?אמממ 6 ממש טובים יש חבר/ה: יש יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? ניק קרטר :p כינויים אחרים שלכם: שאן צפית בתוכניות ילדים:כן עדיין צופה בתוכניות ילדים: שממש משעמם ויש מרקו או נילס חחח היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:כן למה לא?
מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: קרדנית בטן אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:רקדנית בטן מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): לומדת ריקודי בטן חחח והשתחררתי לפני חודשים ומחפשת עבודה... איפה היית רוצה לגור: אירופה מתאים לי .. במה אתה רוצה לעבוד: משהוא בתחום האינטרנט ומחשבים עבדת פעם?: איפה?: צבא נחשב ?.. תמיכה טכנית זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?מיקי מאוס כלב או חתול? חתול רק שיש לי קלב ו3 תוכים ואין חתול פקצות או ערסים?לא זה ולא זה בעעע מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? תלוי אם רק ממש אז מעיל מתמטיקה או ספרות?ספרות שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חרוסת יאמי ... חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?אני לא אוהבת גלידות ממש ... תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?פירות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ? שניהם ביחד רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?שחורה גם טוב משינה או כוורת?שניהם לא .. קולדפליי או דה קולינג?שניהם לא ... בלינק 182 או סאם 41?שניהם לא .. רוק כבד או רוק רגיל? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?לטינית ביונסה או אלישיה קיז?אלישה אשר או אמינם?שניהם לא .. המומינים או דרדסים?המומינים טלנובלות או מדע בדיוני?טלנובלות אמטיוי או וי אייג' ואן?mtv ערוץ 3 או סטאר וורלדז?סטאר וורלדז מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:סגול שיר:panic דיסק:נוו באמת תנחשו... זמר\\ת:שאקירה סוג מוסיקה:פופ רוק לטיני ... סרט: קומדיה רומנטי ספר: אתר:http://www.myspace.com/shanisailes סוג ספורט: ריקודים אוכל: תאילנדי תוכנית טלוויזיה: לא ממש רואה אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:אני לא בבצפר :p מורה בבצפר: נעליים:bk האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?יש בזה משהו חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?לא בטבע?כן שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?בנתיים לא מערכת החינוך? לא מעניין ריפוי בעזרת יוגה?לא אהבה?כן שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?לא אוטופיה?לא אנשים?כן תלוי במי בכלום?גם משהוא כוכבים נופלים?כן האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?לפעמים לוקח סמים?לא חולה?לא מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך?כן משועמם?לפעמים פקצה?כן ברור רק אני... האם אי פעם... עישנת? כן ניסיתי עם אמא שלי חחח מוזר אה? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן חופשי ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?כן
ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן חתולה שלי מתה לי ביומולדת לפני כמה שנים :&#39
שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?בחניה? השלכתי לבית חולים שבתאשפזתי... שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?לא פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור?לא תיקנת מורה על שגיאה?לא נתקעת במגלשה?קורה שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן התאהב פעם במורה?לא באבא\\אמא של חבר\\ה?לא בדמות מספר\\סרט?אשטון קוטצ'ר חמודדד במישהו מאותו מין?לא חווית אהבה חד צדדית?כן למי לא כרגע צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?כן מה?בקסטריט מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?גם על מי אתה חושב עכשיו?חבר שלי מה אתה חושב על אותו אדם?שאני צריכה ללכת אליו האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?סתם עם מי אתה מדבר?מתי על מה?עם מי? שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: חית ים אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:אמממ... את מי מהמתים היית מחייה?:משהוא מהשכבה שלי שנהרג במלחמת לבנון האחרונה... עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:ניק אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?:לא מאמין/ה בה'?לא ה' הוא גבר או אישה?לא יודעת האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:לא האם הוא היה בן מינך?:יכול להיות בסופו של עניין, יצא מזה משהו?לא אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש?משהו עם ניק..

Blank Smile

New member
*נושמת עמוק*

קדימה. דברים בלתי מקוטלגים: שם: שני גיל: 20 מיקום בארץ: הרצליה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 מהו מספר המזל שלכם? 6 כמה חברים טובים יש לכם? 6 [הא, נוספו לי חברים מהשאלון הקודם
] יש חבר/ה: נופ יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? יש סוגשל קראש קטן, רק שהוא צריך לעבור מהר, או שזה ייגמר רע.
כינויים אחרים שלכם: שניקווה
שאני צפית בתוכניות ילדים: כמובן עדיין צופה בתוכניות ילדים: קצת.. בעיקר תוכניות נוסטלגיה ודברים מפגרים של ניקולודיאון היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: תגדירו קטן.. אבל תמיד היה בגבול הסביר.. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: וטרינרית
אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: כן מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תקופת-ביניים
[בין צבא ל.. המשך החיים איי גס..] איפה היית רוצה לגור: פנטהאוז עם נוף ליד בבניין גבוה בהרצליה פיתוח במה אתה רוצה לעבוד: אי שם בתחום התקשורת.. למרות שהחלטתי עם חברה טובה שלי שעוד איזה 10 שנים ככה אנחנו פותחות בר משלנו. כולן מוזמנות
עבדת פעם?: איפה?: חחח בטייסת לא נחשב, נכון?.. אז לא.. זה או זה ספר או סרט? תלוי של מה, אבל שניהם שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט [ואני עדיין דוגלת בתשובה של השאלון הקודם, פיילוט 0.4 שחור
] מחשב או טלוויזיה? טלויזיה שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו כלב או חתול? כלב
פקצות או ערסים? פקצות, הן משעשעות לפעמים.. מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סוויטשירט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? שניהם
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
שונאת אייסיקיו פסח או חנוכה? אה... אה... פסח, אני אוהבת אביב.. חסה או כרוב ניצנים? חסה
עם וינגרט. ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? פרוזן! [ארטיק] מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שניהם בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? שניהם חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופרוק
רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אה... לא בוחרת.
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? משינה קולדפליי או דה קולינג? שונאתתתת קולדפליי!! בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה.. לא יכולה יותר לשמוע את ביונסה צועקת.
אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדסים. מומינים עדיין מפחידים אותי
טלנובלות או מדע בדיוני? שניהם אמטיוי או וי אייג' ואן? שניהם ערוץ 3 או סטאר וורלדז? אוי, בזמן האחרון סטאר.. אין כלום בערוץ 3.
מכושפות או באפי? מכושפות
דברים אהובים צבע: האמת שכרגע זה חום..
שיר: ממ.. אין משהו מסויים.. דיסק: הדיסק אוסף של הספייס גירלז
זמר\\ת: KT TUNSTALL / לא מצאתי זמר ספציפי
סוג מוסיקה: פופרוק, רוק קל סרט: מלך האריות, פנטום האופרה, מעודדות צמודות
ספר: הארי פוטר לדורותיהם.. אה! והמסע אל קצה העולם! כזה ספר מקסים
והסיפור שאינו נגמר
אתר: תפוז סוג ספורט: פינגפונג
אוכל: איטלקי, של אמא תוכנית טלוויזיה: ורוניקה
אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: מה זה בצפר?
ממ אנגלית מורה בבצפר: איכ נעליים: וואנס האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לאאא! נמאס לי לשמוע על המרפי הזה! מסכן, סה"כ אמר משפט אחד ["כל מה שיכול להשתבש, יישתבש"] ופיתחו עליו תיאוריות שלמות.. חייזרים? כן מכשפות? לא אלוהים? לא בטבע? כן?.. שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? חח לא מערכת החינוך? ממש לא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? אה... כן.. שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? לא אוטופיה? לא אנשים? חלקם הקטן.. בכלום? לא.. כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא.. [פעם בשנתיים בערך...] מתאפרת? עיפרון שחור לוקח סמים? לא חולה? כמעט ולא מאחר הרבה? לא [נוטה להקדים ב10 דקות ואז לחפש חניה 10 דקות ולהגיע בדיוק בזמן] שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? בדר"כ משועמם? תמידדד פקצה? לייק, כאילו, לא.. האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא.. אבל עשיתי מרתונים של סדרות שלמות.. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן, לפני שניםםם.. הקאת במקום ציבורי? כן
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כמובן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, לספרים שיצאו, לשחרור שלי... עכשיו אני אחכה מעל שנה, לעזוב את הבית
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? חח כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? נופ יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא.. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח לא
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא
אבל כן השקעתי את כל כולי באנשים בלי תמורה..
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ רצית שיהיה לך זנב? חח לא ראית סרט כחול? יאפ הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא
בלעת כפתור? לא
תיקנת מורה על שגיאה? לא מורה, מפקדת קורס שלי.. נתקעת במגלשה? לא
שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן
התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? איכ, לא בדמות מספר\\סרט? חח כן במישהו מאותו מין? ממ.. סוגשל, כן.. חווית אהבה חד צדדית? כן כרגע צריך לשירותים? כבר לא
שומע מוסיקה? יאפ מה? הדיסק החדש של The Veronicas מלטף חיה? נופ, החצוף הלך לישון אצל ההורים שלי.. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשיו?
מה אתה חושב על אותו אדם?
האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא.. מה כבר יש לי לעשות?.. עם מי אתה מדבר? אף אחד על מה? .. שאלות פילוסופיות אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: ציפור.. קטנה כזאת שעפה הרבה ושרה יפה.. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: מישהו שלא כואבות לו כרגע הכתפיים
את מי מהמתים היית מחיה?: סבא שלי
עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: חברות שלי מהבסיס, אני מתגעגעת
אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא מאמין/ה בה'? לא ה' הוא גבר או אישה? גבר.. אולי... האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: רגע, כשאתם אומרים מכרים, למה אתם מתכוונים? האם הוא היה בן מינך?: כן..
בסופו של עניין, יצא מזה משהו? כן, בעיקר כאב לב ועצבים.. אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות

Blank Smile

New member
אוי, תמונה../images/Emo67.gif

*איפה היית רוצה לגור: פנטהאוז עם נוף לים בבניין גבוה בהרצליה פיתוח..*

Blank Smile

New member
הא, כרגע ראיתי שזה לא שלח הכל!

[כבר 4 ואני קמה מחר ב11
] אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש?: 1. שלא יכאבו לי הכתפיים 2. שבסופו של דבר הכל יסתדר לי כמו שצריך שיהיה לי טוב 3. אמ... טוב נו, אושר, שמחה ואהבה לאנשים שאני אוהבת ומשפחה..

למעלה