סופרמן חוזר

סופרמן חוזר

אתמול ראיתי את הסרט פעם ראשונה ויש משהו שלא הבנתי כל כך. הבן כביכול של לויס ליין וריצ'רד הוא הבן של ריצ'רד או של סופרמן? כמו כן, יש מצב שנראה את ברוס ווין -באטמן בסמולוויל?

FavO r i Tes

New member
תשובות

בסרט כביכול בהתחלה הילד הוא של ריצ'רד, עד שהתגלה לנו שהילד יכול להעיף פסנתר... אז הוא הילד של סופרמן. הוא גם מדבר איתו בסוף שהוא ישן, ואומר את מה שאבא שלו, ג'ור אל, אומר לו כשהוא שלח אותו לארץ. (בסרט הראשון זה מופיע) ברוס ווין בסמולוויל, יכול להיות, לא ידוע לעת עתה. מה שכן זה יהיה קשה, כי הזכויות על הדמויות המפורסמות האלה שייכות לכל מיני אגפים (כמו שיוצרי סמולוויל נקלעו לבעיות בגלל הדמות של סופרבוי) אז אי אפשר לדעת. בנתיים יש שמועות על סדרה לליגת הצדק, כפי שאנחנו יודעים באטמן הוא אחד הדמויות המרכזיות בליגה, אז אולי בסדרה כזו יותר הגיוני שהוא כן יופיע:)

imitsu

New member
מעיף פסנתר???

על מה אתה מדבר אני לא זוכר סצינה כזו בסרט?? מתי זה היה??

c a r n y

New member
באוניה

כשהילד ניגן עם האדם שיש לו קעקוע על הראש
אז כדי להציל את לויס הוא דחף את הפסנתר עליו

imitsu

New member
עכשיו שאמרת..

אני זכרתי שיש קטע עם פסנתר אבל לא זכור לי שהוא העיף עליו את הפסנתר.. אז עכשיו אני חייב לבדוק את זה חחחחח :) מזל שיש לי את הסרט אחרת הייתי מתחרפן

yafufa88

New member
משהו קצת לא הגיוני בקשר לזה...

נכון שלסופרמן וללויס ליין יש ילד משותף לפי הסרט - אז כולנו יודעים מה הם היו צריכים לעשות בשביל זה... אז איך זה שלויס לא ראתה שסופרמן = קלארק ?! מה, הם עשו את זה בחושך גמור??

c a r n y

New member
עכשיו שאת אומרת את זה.. :O

באמת מוזר..איך לא שמתי לב לזב קודם
:\

FavO r i Tes

New member
הסרט הוא כביכול סרט המשך

לסרטים הראשון והשני עם כריסטופר ריב. תראי את הסרט השני ואז תביני מה קורה :X אני פשוט לא רוצה לגלות סתם P:

yafufa88

New member
דרך אגב,

כמה סרטי סופרמן יצאו לפני "סופרמן חוזר" בכלל?

*תיקון

כריסטופר ריב לא שיחק בסרט הרביעי, הסרט יצא ב2006 וריב מת ב2004. בקשר לברוס ווין-יש מצב כי מדברים שם בזמן האחרון פה ושם על העיר גות'ם=העיר של באטמן

Gaunt

New member
הוא כן../images/Emo3.gif

הסרט הרביעי הוא משנת 1987 הסרט החמישי משנת 2006

junir

New member
../images/Emo58.gif והסבר

ג'ייסון, בנם של לויס וסופרמן, הוא בנם של כריסטופר ריב ומרגוט קידר. הם עשו את זה במבצר הבדידות (COOL) ואז ידעה לויס שסופרמן וקלארק הם אותו אדם. "סופרמן חוזר" ממשיך מאיפה שהפסיק סופרמן 2. אם זכור לך, הרי שבסוף הסרט נישק סופרמן את לויס במשרד, ולאחר מכן היא לא זכרה יותר שקלארק הוא סופרמן. עונה על שאלתך?

ronenklo

New member
תשובה

בעונה השישית היא תבין שיש לו כוחות אבל היא תדע 100% בפרק 16

EVAN666

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה אתם מגלים~#~!$%!#%^#%U*^$%^*#^&@$% OMFG איזה ביאוססס

FavO r i Tes

New member
אבל הזהרתי../images/Emo10.gif

נו באסה, גמני לפעמים לא שמה לב לאזהרות האלה. גאדמיט תתחילו לסמן ספוילרים