סופרמן וקלארק קנט...

aשרון

New member
סופרמן וקלארק קנט...

היי חברים, בקרוב מאוד ינחת עלינו גיבור העל האהוב בסרט חדש ומבטיח MAN OF STEEL .

אני רוצה לשאול אתכם, מה דעתכם על דמותו של קלארק קנט, באיזה גרסה הכי אהבתם אותה ?

בגרסה של כריסטופר ריב : http://www.youtube.com/watch?v=L8QNMMrAx-I

בגרסה של דין קיין :http://www.youtube.com/watch?v=J1nnLWLlk2w&list=PL6F0B02856C174F7D&index=30

או בגרסה של ברנדון ראות' : http://www.youtube.com/watch?v=KWXFYJCnkUM

או בגרסה של טום ווילינג!

סתם, זה לא נחשב כי זה לא היה רציני. אבל מאוד כיפי בהתחלה!
בכל מקרה, אני אהבתי את ברנדון רות' בגלל שזה יותר חדשני ויפה מאשר היכולות הטכנולוגיות בגרסה של כריסטופר ריב.
ד"א, אני היחיד שחושב שגם הפעם הסרט לא יצליח?

aשרון

New member
היה נחמד לצפות בווילינג...

אני חושב שברנדון ראות' עשה עבודה מדהימה עם הדמות של קלארק קנט.
הוא לא רק עשה מחווה לכריסטופר ריב..אלא עדכן את הדמות בצורה מבריקה לתקופה שלנו בלי שזה ייראה מאולץ או מזוייף.
וגם הסופרמן שלו היה נהדר. הייתי רוצה לראות עוד מהקלארק קנט הזה ואיך הוא מתמודד עם העולם.

לדעתי בסרט החדש אנחנו נראה קלארק שונה לגמרי, כזה שמתלבט ומתייסר ומנסה למצא את דרכו בעולם.
או שיעשו את זה בצורה כרונולוגית או שישלבו הרבה פלאשבקים כדי לקשר אותנו לכל מיני תקופות מכריעות בהתפתחות של הדמות ומשם למה שהוא מתמודד איתו היום .

והוא יצליח לגמרי (טפו טפו טפו)...

timboy123

New member
אני ממש מחכה לסרט החדש,

לפי הטריילרים הוא נראה מעולה...

CallMeCavanaugh

New member
לא אכפת לי אם יצליח או לא

אותי זאק סניידר אכזב רק פעם אחת עד היום, וגם אז זה היה סרט ילדים.

AsafA55

New member
זה בסה"כ 4 מ-5...

זה לא שהוא עשה עשרות סרטים שיש ממה להשוות.
ודווקא את "אגדה עם כנפיים" מאוד אהבתי.

את שחר המתים רק חיבבתי,300 היה מעולה,גם השומרים היה אדיר,את סאקר פאנץ' חיבבתי מאוד,סצינת פתיחה אדירה,אח"כ טיפה התקלקל,אבל בסה"כ אחלה.

מצפה מאוד לסופרמן הזה,בטח שכריס נולאן מעורב בפרוייקט.
נראה מבטיח ביותר,ואת זה אומר מישהו שחושב שהדמות של סופרמן קצת מעפנה...

CallMeCavanaugh

New member
אבל זה לא שהוא עשה ארבעה סרטים נחמדים

מדובר בשלושה סרטים כבירים ובסאקר פאנץ׳ הכתיבה אמנם אידיוטית למדי, אבל הביצוע פשוט מדהים.

אני מקווה שיהיו לו עוד הרבה סרטים לפני שיתקלקל. כולם מתקלקלים בסוף.

AsafA55

New member
אוקיי...אני חשבתי שהם "סתם" טובים מאוד

מלבד השומרים שאפשר לנתח אותו בהמון אופנים,אבל גם היו בו לא מעט פגמים,השאר הפכו אמנם לקאלט אבל לא היו פסגת הקולנוע בעיני.

אבל מגניב,לכל אחד יש את הבמאי "שלו" אני מניח.

על סאקר פאנץ'...

הזוי אבל לא במובן חיובי.
דווקא מהשומרים לא התלהבתי.

לדעתי כריסטופר ריב הרבה יותר טוב

וגם הכמיה בינו לבין מרגו קידר עבדה יותר טוב מאשר הכמיה(שבקושי הייתה ) בן ברנדון ראות' קייט בוסוורת'
וכמובן אי אפשר לשכוח את מרלון ברנדו וג'ין הקמן סוזאנה יורק וכול שאר הכוכבים

BlackUnicorn

New member
אני חושבת שברנדון ראות' היה מצויין

ואני כנראה בין היחידים שממש אהבו את הסרט הזה...
אהבתי האמיתית שמורה לדין קיין. הייתי טינאייג'רית וחשבתי שהוא הגבר הסקסי עלי אדמות... היום נראה לי לגמרי סתם, אבל אני לא יכולה להתעלם ממה שאני זוכרת

טום וולינג היה סביר ולא יותר. ראיתי את כל הסדרה ואפשר לסכם אותה ב"בסדר".
כריסטופר ריב יהיה לנצח סופרמן, הוא שיחק אותו מצויין.
מי הכי טוב? לא יודעת

אני ממש אבל ממש מחכה לסרט החדש.

Aberforth

New member
דין קיין.

לאחרונה עשיתי מירוץ צפייה ולטעמי הסדרה מעולם לא איבדה את זה.

Mor L

New member
הדירוג שלי מהטוב לגרוע

כריסטופר ריב, הסופרמן הכי טוב שהיה אי פעם. פה לעומת דין קיין הוא עושה! סקס עם לויס. הוא לקח את הניגוד בין קלארק לספורמן בצורה פשוט מעוררת כבוד. הוא לא הכי יפה מכולם, אבל אין ממיס לבבות יותר ממנו :) כשראיתי את הסרטים בשנות העשרה שלי, כל פעם שהוא התנשק השתובבתי בהנאה כמו ילדה קטנה ^^ (כיום קוראים לזה פאנגיליות חח). יהי זכרו ברוך.
דין קיין, מקסים ושרמנטי וחמוד חבל על הזמן. אבל הגירסה של לואיס וקלארק היתה ילדותית לגמרי ולא יכולה להתקיים בעולם של היום. גבר בן 30 שלא עשה סקס אף פעם והוא פשוט יפה רצח? נדיר ביותר ומעיד על בעיה נפשית עמוקה מאוד. מצד שני טרי האצ'ר היא הלויס הכי טובה שהיתה אי פעם, והכי יפה מכול הגירסאות. לויס בגירסה של כריסטופר ריב מרשימה וחזקה אבל לא יפה כמו טרי האצ'ר.
טום ווילקינסון, חמוד ומצחיק, אבל לא יכולתי להמשיך לצפות בסמלוויל מהרגע שהוא ולאנה לאנג התחילו לשכב. זה הפך לדרמת נעורים וכבר לא סיפור מדע בדיוני מבחינתי. הבימוי היה בעייתי ומאוד אינטנסיבי וחסר את העליצות והכיפיות שיש בחיים של קלארק קנט והשטויות המצחיקות שלויס מעמידה בפניו.
סופרמן חוזר עם ברנדון ראות לא נחשב מבחינתי סרט. זה היה גרוע ברמה שאין לתאר. כל הקלישאות שיכולים להיות בעולם. והמשחק הכל כך גרוע של כולם... איך לעזאזל קאל אל יכול להחזיק גוש שלם של קריפטוניים מעל הראש שלו??? ברנדון נראה כמו בובת שעווה ללא הבעות פנים ושום כישרון וחוש למשחק. איך יצאתי כועסת כמעט בוכה מהסרט.

למעלה