סופרמוטו

IWISH

New member
סופרמוטו

שלום לכולם אני מתחיל להתעניין בסופרמוטו איפה אפשר למצוא מידע טכני (איזה דגמים עדיפים,איך לבצע שינוים,וכו") וכמובן מידע על רישוי בארץ מה דרוש+עלויות. רקע כללי אני מחפש אופנוע 600+ בתור מתחיל לא מתכוון לקחת שום אליפויות חשוב שיהיה נוח לנסיעה מנהלתית נתניה - תל אביב חשבתי על DR , TT, XT, XR,ואולי אפילו KTM 620 תודה מראש

Le Duke

New member
סתם מתעלק עם תמונות סופר מוטו

בסגנון DIY (הפעם בלי תמונות סאדו ,מצטער גיאג)

CBRRRRRR

New member
אני למשל סיימתי להתעניין בסופרמוטו

סתם, סתם. הומור שכזה. תן קצת רקע על הנסיון שלך ועל מה אתה רוכב עכשיו. ההבדלים בין האופנועים שפירטת גדולים מאוד. XT ו- DR הם דו"שים יחסית רכים, שיתנו יותר פרקטיות בכביש אבל פחות "תחרותיים" במגרש. XR ו- TT קצת יותר קשיחים ומתאימים למטרה גם כסופרמוטו וגם לנסיעה נתניה-ת"א. קצת פחות נוחים אבל נראה לי שאין בעיה לנסוע עליהם כאלו מרחקים. אני אישית לא מכיר TT שהוסב לסופרמוטו אבל למרות שזה אופנוע קצת ארוך נראה שאפשר להסתדר איתו. שים לב שיש כמה דגמים של TT, ולא לכולם יש את כפתור הפלא החשמלי (סטרטר. בעצם לכולם אין) שזה עוד שיקול. ה- KTM הוא אופנוע קשיח וחזק ביותר. קצת ארוך לסופרמוטו, ולא ממש שימושי ביום-יום, בוודאי שלא נוח לרכיבה יומיומית של 25 ק"מ לכל כיוון. אגב - למה 600+? אני לא חושב ש- DR400 או KTM400 יתנו לך פחות מאשר הדגמים הנ"ל, במיוחד בתור התחלה, ואולי אפילו יותר (יותר קלים ויותר זריזים). אגב, אפשר לשפר DR400 בצורה ניכרת ובמחיר לא מאוד יקר.

Super Max

New member
ואני מוסיף

XR650, DRZ400 ו- DR650 נוחים לנסיעה יומיומית, נותנים בגז בסופ"שים ויחסית לאופנועי שטח טהורים - מרווח הטיפולים קטן יותר (יענו - פחות עלויות אחזקה). XT - ע"ס נסיונו של הכרוב, נוח מאד לנסיעה יומיומית אבל לוקה בחסר במגרש. KLX - לוקה קשות בסעיף האמינות. TT - לא ממש יודע... כל הקילרים למיניהם - WR, KTM620, XR600, KTM400 וכד' - מתאימים פחות לנסיעות יומיומיות ואחזקתם יקרה יותר לאורך זמן, ודאי אם הם לשימוש יומיומי אישית הייתי ממליץ לך, כדי לחסוך כסף, לקנות אופנוע כשהוא כבר מוסב (על הסבה בסיסית ביותר תשפוך בלי למצמץ 7000 ש"ח וצפונה, מעבר למחיר הרכישה של האופנוע). יש כמה אקזמפלרים מוסבים למכירה. פרט מה התקציב שלך ומה הכיוון הכללי שלך, וננסה לתפור לך חבילה... ניתן גם במסר אישי
Super Max, מנהל מכירות סוכנות סופרמוטו ישראל

bikerman

New member
סופרמקס../images/Emo24.gif

אתה משהו.אני פשוט מעריך אותך,על הסבלנות להסברים על סופרמוטו בפרט ואופנועים בכלל,מי יתן וכל אופנוען בישראל יעלה את חשיבות הדו-גלגלי לראש מעייניו,ויתן יד ועצה לכל אופנוען אחר. סופר-אתה סופר!

למעלה