סופרמוטו ראשון

greg500

New member
סופרמוטו ראשון

שלום לכולם לאחר רכיבה של 8 שנים (כביש) הגיע הזמן לשנות פאזה. ברצוני להעמיד סופרמוטו שישמש אותי למסלול בלבד ( עם הזמן גם להתחרות איתו). אין לי נסיון עם אופנועי שטח , והתקציב די דל (סביב העשיריה לאופנוע לפני ההסבה) . מה אתם אומרים על TT או קטום ישן (620) כבסיס למוטארד ? או אולי האסקי מראשית שנות ה90 ?! כיצד מבוטח רוכב מסלול בארץ? מה עלי לקחת בחשבון לפני צעד משמעותי שכזה ? התכנון הוא לאכסן בשלב הראשוני את האופנוע במסלול, ועם הזמן לדאוג גם לטנדר... אודה לכם על כל פיסת מידע, שתעזור לי לראות את התמונה המלאה , ולקבל קצת פרופורציה. תודה גרג

45degrees

New member
במחיר הזה בסיס להתחלה יכול להיות

רק TT סביר או 620 שחוט בטירוף. עדיף TT. כיום לא מוצע אחסון אופנועים במסלולים. הסבה תעלה לך לפחות 6000 שקל אם תמצא סט משומש מתאים. בוא למסלול, תספוג קצת אוירה, ותחליט איך הכי מתאים לך להתחיל בתחום.

שחרלרט

New member
אחד מהחברה מוכר כזה אופנוע

קוראים לו מרלי יש לו TT600 במצב מצויין ומוסב כבר. בתקציב שלך לדעתי זה יהיה אופנוע מצויין ויחסית זול לאחזקה.

marelly

New member
זה מרלי ולא

מארלי לא מסתיר לי לא מתוק לי ולא , אני לא מוכר ! MARELLY

45degrees

New member
הוא משתדרג או עוזב?

יותר מדי רוכבים עוזבים אותנו. 45 "שמפחד שבסוף לא תהיה לו תחרות וימצא את עצמו בטעות על הפודיום" DEGREES

45degrees

New member
זה ממש מעניין שאתה שמת לב לזה

kramberg

New member
הפוך גוטה, הפוך

לי אין שום בעיה עם הנפילות שלי, לא תתפוס אותי אומר "אני לא אפול" או "אני לא נפלתי", יש לי אפילו כמה טראחות שאני מתגאה בהם.

45degrees

New member
אני אומר עם כבוד שאני לא נפלתי,

כי אחרי 5 חודשים שבהם לא רכבתי בכלל, ועם אופנוע שמתנהג אחרת לגמרי ממה שאני רגיל, הצלחתי לרכב בקצב לא רע גם ביחס לשאר השדה ועדיין לא ליפול. בעיני זה הישג אישי לא רע בכלל. ולגבי ה"לא אפול", כל עוד זה תלוי בי אני ממש מתכוון לזה. תשאל כל מי שעבר שיקום ארוך אחרי פציעות ולא יכל לרכב באותה תקופה. ליפול זה לוקסוס שאין לי.

papa bear1

New member
מתי תפסיק להסתפק בכל כך מעט?

רק לא ליפול, זה לא מספיק. צריך גם לעקוף את הכRוב כאילו אין מחר, ולהמשיך לבא בטור.

45degrees

New member
תשמע - לפי כמות האימונים אני מסתפק

בהמון. אם אני לא מתאמן בכלל אני לא יכול לצפות להקיף את פאנגס בהקפה נכון? בכמות האימונים שלי, ועם ההפתעות שהאופנוע הכין לי באתי מתוך כוונה להגיע אחרון בכל מקצה, להיעקף בהקפה על ידי המהירים ועדיין להיות מאוד מרוצה. בכלל, לאחר 5 חודשים בלי לרכב התייחסתי למירוץ כאל אימון רכיבה, וביחס לאימון הייתי לא רע בכלל. לעזאזל, אפילו ביחס למירוץ הייתי לא רע בכלל. חכה חכה, עם ההצלחות בא התיאבון

papa bear1

New member
תמיד אפשר לנסות למצוא זמן להתאמן

צריך רצון ואישור מהאשה, כך שאם תתחיל להתאמן אז תוכל לצפות לא רק לעקוף את פאנגס, אלא לעשות עליו OVER LAP אבל זה כנראה יקרה כשיהיו לי ילדים במקרה הטוב או נכדים שלא נדבר על נינים.

למעלה