סופרמוטו למכירה

nisanS

New member
סופרמוטו למכירה

לרגל הפסקה זמנית: למכירה KTM LC4 SM שנת 2002. בערך 13,000 ק"מ, חוקי לחלוטין ובמצב מצויין. אפשר לראות אותו ב"ספין" או להתקשר אלי 050-6274930. מתנה נוסטלגית לקונה - כרטיסיה עם כניסה אחת לשפיצרינג. ניסן

nisanS

New member
כבר אין ברירה

הפעם הלכתי הפוך - קודם קניתי ועכשיו אני צריך למכור. הפיתוי בלהחזיק שני סוגי אופנועים הוא גדול, אבל יש לי עוד כמה דברים לבזבז עליהם את הכסף...

nisanS

New member
למה אתם חוסכים במילים?

תעזרו להודעה להישאר למעלה יומיים. בגללכם אני אמשיך לאכול רק חומוס עוד הרבה זמן. לוני, אני מניח ששאלת אותי אז קניתי CBR600RR 2005. רוצה לסגור על טרייד עם שלך לקראת החורף?

45degrees

New member
כביש זה דרעק. תיזהר שלא

ירדפו אחריך כחולים עם מסוקים....

LY 192

New member
בחורף אני בהרים + גלגלי שטח ../images/Emo55.gif

אבל אני שמח בשבילך שמצאת את עתידך על הכביש. יום יבוא וכולנו נרד בבוקר ונבחר את הכלי איתו נעביר את היום,אינשאללה. אגב, ראיתי פעם את שפיצר דופק סשן SM בהוםרינג עם פייזר 1000 -תחשוב על זה באבי.

KTM620SM

New member
ואני ראיתי את שפיצר במירוץ גבעה

עם סופר טנרה - ותחשוב על זה באבי.

Super Max

New member
ואני ראיתי אותו מנצח מירוץ

בלי צמיג אחורי ותחשבו על זה באבלאך. SM, שהיה המום מכדי לזכור לגמרי אם זה היה נצחון או רק פודיום

sm animal

New member
מנצל הזדמנות

גם אני מוכר, KTM LC4 640 SUPERMOTO, אמנם נראה קצת פחות יפה משל ניסן, אבל אופנוע עם נשמה של SMR660, ניתן לראות אותו במרוץ בשבת ה 13/5 בהומרייסינג (מס' 26...), או להתקשר אלי 054-4441189. מתנה לקונה - דוד פליטה משופר מבית KTM. שבת שלום, דני.

KTM620SM

New member
רוצה לומר

"ניתן לראות אותו במרוץ בשבת ה 13/5 בהומרייסינג (מס' 26...), מנצח את המירוץ....." יאללה דניאל, רוצים גביע!

למעלה