סופרמוטו ישראלי לאן?

LY 192

New member
זהו זה עליתי עליכם

כמו הנרדף שמפזר על הכביש מאחוריו מסמרים, אתם זורקים עלינו רוכבי ספורטסמן ומוטוקרוס. לא לעד אחי. בסוף הם יגמרו ואז אני אגיע אליכם. נקמה זה אוכל שמגישים קר קר קר

LY 192

New member
ולגבי " עולים אחרי מרוץ או שניים "

אני מחכה לראות מתי אתם תנצחו את אלה ששלחנו לכם מהעממית . בקיצור, מרוץ באשדוד יכול לישר את ההדורים או לחליפין להעיף אותם בפניה המהירה

LONEY

New member
שישאר ביננו האא- קניתי אתמול את ה..

הג'נטים מהדוכס. S1 או S2 Sתם כי בא לי להתקדם. עם האוכל בא התיאבון. נראה לי מגניב להעביר את החורף בשטח

DDA450

New member
עוד רעיון לתקנון שלכם לטובת LY192:

ויש מקומות בעולם שעושים כך: תתנו ניקוד גם בליגת המתחילים, ולמשל אם יש רוכב שעובר במצטבר לפחות 30 נקודות למשל (שזה שווה ערוך ל2 - תלןי בניקוד) - יוכל לבחור אם הוא רוצה להתחרות בקטגוריות הבכירות או להמשיך עם המתחילים כי לדעתו אינו מספיק מוכשר. אל תשכחו שבתצורה הנוכחית (ונכנסתי גם לאתר הרשמי, וקראתי את התקנון ואת הסיקורים של המירוצים שאחרונים, אגב ממש מרשים!) אתם יורים לעצמכם ברגל - אתם לא נותנים מוטיבציה למקומות בינוניים להצליח: אם רוכב במתחילים לא מקבל בפועל ניקוד, ונניח שלאחר חצי מירוץ כמעט הוא יודע שעקפו אותו למשל 6 רוכבים, ונפתח פער, בפועל אין לא כל סיבה להמשיך (חוץ מכבוד וכיף, שבספק אם יש לא כבר בשלב הזה). הכל אבוד מבחינתו והוא סתם שורף דלק... (אני לא מדבר על מצב שכל קבוצת החוד מתרסקת והוא לוקח את ההובלה). בטח שעוד יש אוחנות/אוחיונים לפניו. אם היה ניקוד, אפילו 1 נקודה בודדת לאחרון, תהיה לו מוטיבציה ורעל בעיינים עד לגמר המירוץ, כי אז באמת יש הבדל עם הגעת מקום 10 או 11. כיום אצלכם אין הבדל בין המקומות האלה, ויכול להיות , וככה באמת נראה מצד שאנשים מוותרים כבר במאצע על המירוץ, וכל העניין יורד - לרוכב ולקהל כאחד. אל תשכחו שזה אינטרס של כל מתחיל להתחיל במתחילים, ואף אחד לא היה רוצה ישר להגיע למים העמוקים. הם צריכים לשמור על עצמם, ולא ליגת הS מפניהם -כי הם לא יפגעו בכם, להפך - אולי רק ישביחו. לפי מה שLY רשם, ברור שאתם סתם "דופקים" את המתחילים שלכם, כי אם משהו מגיע במקומות הראשונים ולא רוצה לעלות לS, די ברור שהוא יגיע בראשונים גם במירוץ הבא, יהנה מגביע כמעט מובטח, אבל לרוכבים אחרים שמגיעים אחריו יש פחות סיכוי. בכנות - אני שוקל להצטרף אליכם, ואני מגיע, ואני רושם את זה כצופה מהצד, אבל גם כאחד שיש לו הרבה נסיון במירוצים. נ.ב - לא הבנתי משהו באתר העמותה: דרוש גם דמי רישום להיות חבר בעמותה?

שחרלרט

New member
צודק לגבי הניקוד המיצטבר

ובכל מיקרה יש ניקוד לעממית,והמנצח חייב לעלות לקטגורייה.

DDA450

New member
שמח לעזור, אבל אולי פספסתי אך

לא ראיתי שום ניקוד באתר פולגז או באתר של העמותה - רק בתקנון כתוב ש2פודיומים במקום 2+3 או פעם אחת מקום 1 - מקנים זכות עליה לSים, אבל לא ראיתי ניקוד. אני התכוונתי שע"מ לתת מוטיבציה ותקווה לחלשים, כדי לכם לשקול לתת ניקוד אפילו למקום האחרון, או לפחות נומר לעשירה הראשונה. או אם רוצים ממש לפשט את העניין, תתנו להם אפילו ניקוד שדומה בהתפלגותו לניקוד של הS.

45degrees

New member
YEP, גם כשאני אמרתי ניקוד בהתחלה

כמדד לעליה מקטגורית המתחילים, הועלתה התנגדות נחרצת על ידי כמה גורמים שאירגנו את המירוצים הראשונים.

45degrees

New member
זוכר שהבטחתי שלפני שיש לי מגינים

כמו שצריך אני לא רוכב תחרותי ולא מתאמן תחרותי? אז מה שראית ביום חמישי היה במיוחד לצילומים ולא היה כלל אימון רכיבה רציני. בנוסף - עדיין לא מצאתי היצע כלשהו של ספק כלשהו של מגינים כמו שאני חושב שאני צריך, ככה שאין מבחינתי על מה לדבר על רכיבה תחרותית בקרוב. לבוא ולהקיף סתם ככה את המסלול לא שווה את המאמץ הלוגיסטי עבורי.

DDA450

New member
אז אני לא מבין - יש או אין ניקוד?

במתחילים, ואני מתכוון לאילו שלא! מגיעים ל 3 מקומות הראשונים? בתקנון לא ראיתי שזה מופיע ו"שחרלרט" אמר שיש, ואתה פתאום אומר שיש? יש משהו שייך לעמותה שיכול לענות?

שחרלרט

New member
כרגע לדעתי יש להסתדר עם הקיים

ואני אסביר,בגלל שאין מסלולים בארץ.אנחנו נאלצים להשתמש בקיים.אבל אני לפחות אדבר עם ניר לגבי מיתון חלק השטח לטובת "תיאוריית הסופרמוטו". וזה דעתי לאן שהסופרמוטו הישראלי צריך ללכת.ואני מקווה שלא ילך לעזאזל

111SM

New member
שחריקו תמיד ידעת לסדר

הכל תאמין לי אתה אחד מאבניי הבניין החשובות של הספורט מוטורי בארץ רק חבל שהמוח בלטה

111SM

New member
יאללה עוד אומו אשכנזי

שהחליט לפתוח כינוי חדש

למעלה