סופרמוטו גם למתחילים?

Konigs

New member
סופרמוטו גם למתחילים?

אהלן! שמי יוסי והוצאתי רשיוןן ל-500 לפני מספר ימים רציתי לשאול מה אתם אומרים על סופרמוטו ככלי ראשון שעליו אפשר ללמוד את רזי הרכיבה הספורטיבית , ביצועיסטית והחוליגנית... או שעדיף באמת להתחיל על כלי יותר רגוע וסלחן כמו gs ממודל גבוהה שגם לא יעשה צרות במוסכים. ואם כבר מדברים אז מה אתם אומרים על XT500 כבסיס לסופרמוטו? יצא לי לראות מספר כלים מוסבים סופר למכירה . עכשיו הכלי יותר נמוך , רחב ומאסיבי מה"סטנדרט" של הסופרמוטויים היותר נפוצים. ולטובותו הוא נראה גם יותר נוח לשימוש יומיומי עירוני וכו'.. (נמוך ומושב רחב). השאלה זה בעצם כמה הוא מסוגל לתת במסלול כשנגיע לזה .. וכמה הוא מומלץ בתור סופרמוטו בכלל ובתור אופנוע ראשון? אשמח מאוד לקבל קצת הכוונה ועזרה תודה ואחלה יום!

45degrees

New member
אופציה טובה מאוד ככלי מתחילים

במסלול אתה תהיה מתחיל עם כל אופנוע, כך שזה לא מה שצריך להיות הדבר הכי חשוב עבורך כרגע. על הכביש בידיים הנכונות זהו אופנוע לא רע בכלל.

Konigs

New member
הידיים שלי הם בטוח לא הנכונות..

דבר ראשון תודה על תשובה הזריזה! אז סופר מוטו כן מומלץ, שזה כבר טוב לשמוע מעוד בנאדם תשמע אחי, כשזה מגיע לאופנועים אני מתחיל נטו. יש נסיון בנהיגה חולגנית על 45 מעלות , אבל בתחום הדו-גלגלי אני טרי טרי. השאלה עם זה הכלי שיתאים לי . אני מדבר על תקציב של 25.000 שכרגע אני עובד עבורו. ובכלל מה אתה אומר על הכלי לעומת כלים יותר "קיצוניים" ?

45degrees

New member
כלי קיצוני לא מתאים לך כמתחיל מכמה

סיבות: 1. עלויות אחזקה ובלאי של כלי קיצוני הן כאלה שישאירו לך טעם רע מאוד אם אתה לא הולך לנצל עד הסוף את היכולות הקיצוניות של הכלי. 2. שימושיות של כלי קיצוני היא משהו די לא קיים. אתה יכול לרכב איתו מחוץ לעיר אבל אתה לא רוצה לרכב איתו שם. 3. מבחינת רמת הפאן והבטיחות האקטיבית אין אף כלי בקטגורית העד 500 שאינו סופרמוטו שיכול לתת לך מה שסופרמוטו ייתן לך. שים לב שגם בבטיחות מצבך יהיה עדיף משמעותית מעל כל Gאיחס, וגם ברמת הפאן אין להם מה לחפש לידך.

למעלה