את הימים לבחירות?
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 25/7/22 #2 נכתב ע"י פנינה10כחולה: את הימים לבחירות? לחץ כדי להרחיב... אני לא סופר אלא נותן לימים לחלוף בכייף כל יום שלפיד עושה עוד ועוד שטויות, זה יותר טוב לבן גביר.
נכתב ע"י פנינה10כחולה: את הימים לבחירות? לחץ כדי להרחיב... אני לא סופר אלא נותן לימים לחלוף בכייף כל יום שלפיד עושה עוד ועוד שטויות, זה יותר טוב לבן גביר.
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member 25/7/22 #4 נכתב ע"י פנינה10כחולה: סופרים? לחץ כדי להרחיב... תשאלי את "מומחה" הספירות
Harrington Well-known member מנהל 25/7/22 #5 נכתב ע"י פנינה10כחולה: את הימים לבחירות? לחץ כדי להרחיב... לא מספיק מעניין.
dory30 Well-known member 25/7/22 #3 אני לא סופר אלא נותן לימים לחלוף בכייף כל יום שלפיד עושה עוד ועוד שטויות, זה יותר טוב לבן גביר. לחץ כדי להרחיב... לנצח כי היריב חלש, במקום לנצח כי אתה חזק זו טקטיקה של פחדנים. הליכוד מזכיר את הפלסטינים בהתנהגותו האנטי דמוקרטית. ממש חמאס וג'יהאד ביחד.
אני לא סופר אלא נותן לימים לחלוף בכייף כל יום שלפיד עושה עוד ועוד שטויות, זה יותר טוב לבן גביר. לחץ כדי להרחיב... לנצח כי היריב חלש, במקום לנצח כי אתה חזק זו טקטיקה של פחדנים. הליכוד מזכיר את הפלסטינים בהתנהגותו האנטי דמוקרטית. ממש חמאס וג'יהאד ביחד.