סופרבול

Pootie Tang

New member
סופרבול

איך לא פתחו על זה עדיין נושא? בכל מקרה, ברס? קולטס? (ברס). פרינס יחשוף פיטמה? 2 מיליון על הצעת נישואים? לא משדרים בשוםםם ערוץ שלנו? (תכל'ס, עדיף ESPN) ואם כבר, אז כבר, מי מופיע, חוץ מפרינס, במחצית?

Psycho BuZZ

New member
אני חושב שאתה הראשון אי פעם

שמדבר פה על פוטבול אמריקאי.

Pootie Tang

New member
זה סופרבול...

זה כמו לא לראות את האולסטאר... זה סוג של חטא.

XkoalaX

New member
אל תכריחו אותי להתערב

ולהפריד ביניכם. פרינס מלך, נקודה. ותסמכו עלינו, אנחנו ראינו איך הבמה נראית, אז יש לנו מושג... ההופעה הזו הולכת להיות משהו בומבה (ותודה לדודנית בת השלוש שלי, שהדביקה אותי במילה הזו. כבר שבועיים שאני מנסה להפטר ממנה, וזה לא הולך... ססאומו). הלו, יא גבוה - I got your back.

tomoshe

New member
ייגמר 34 - 24 לקולטס

לפחות שלוש חטיפות של המסירות של רקס גרוסמן.

Pootie Tang

New member
הקולטס לא מגיעים לתוצאות כאלה...

איך אפשר לנצח משחק בלי מסירה אחת שמתחברת? אשכזים.. לך תבין.

tomoshe

New member
לא הייתי רחוק

במיוחד לא בשלושת האיבודים של גרוסמן. הייתי נותן לקאפויה להיות שר המשפטים לפני שאני נותן לגרוסמן להוביל קבוצת פוטבול.

לא מעניין.

אף פעם לא הצלחתי להבין את חוקי המשחק.. חוץ מזה...זה רחוק מפה,בדיוק כמו בייסבול...חרא אמריקאי כזה. האולסטארז הרבה יותר מעניין מבחינתי.

Pootie Tang

New member
ממש לא בייסבול.

בייסבול זה משחק הרבה יותר סטטי מפוטבול. אע"פ שפוטבול יכול להיות מכה בגלל שיש בערך שלוש דקות הפסקה בין פליי'ז של עשרים שניות גג, זה עדיין אחלה של ספורט לראות. וברור שהאולסטאר יותר מעניין, יאו לא משחק השנה. אהה, ועם מעט מאוד קשר- קנדיס מישל הזו (ההיא מהWWE שגם הופיעה באיזו פרסומת אתמול) פצצה.

kapoya

New member
תן איזה קישור לחוקים

הגיע הזמן שאני אבין מה החוקים המטומטמים של הטינופת הזאת שנקרא פוטבול.

pLaz

New member
ההופעה של פרינס

הייתה גרועה, אבל הפקת האירוע פשוט מטורפת לגמרי בכל מקרה טאצ'דאון ענק ב10 שניות ראשונות של המשחק, זה היה מטורף עוד מחצית הברס מנצחים

Pootie Tang

New member
הטאצ'דאון בהתחלה היה קטלני...

ראינו את זה באיזה פאב, וכולםשם קפצו. התחלה ענקית. בערך ברבע השלישי זה הפסיק לעניין. גרוסמן היה גרוע, וכמה שקיוויתי שמנינג יחנק- הוא יצא כלי רציני. בחצי הראשון הייתה באמת תחרות ביניהם, בחצי השני זה ניהיה חד צדדי ומגעיל. משחק בדיחה. כ"כ הרבה פאמבלים טיפשיים. מסכים איתך לגבי ההופעה. ההופעה של פרינס הייתה חלשה מאוד, אבל כל המסביב היה מפלצתי...

למעלה