סופרבול

roms25

New member
סופרבול

תגידו, באיזה ערוץ ישדרו את המשחק בארץ? ובאיזה שעה? (לפי שעון ישראל) תודה :)

Yo-man

New member
ESPN ואולי גם METV

הקיק-אוף הוא בשעה 01:35 האירוע כולו לוקח בערך 4 שעות

RoyBehar

New member
לפי הפרסומות בפוקס כנראה שגם הם ישדרו(HD)

אם הבנתי נכון פוקס ספורטס מפרסמים שהם ישדרו את הסופרבול השנה, לא? אם כן, נראה לי ששיקול מאוד רציני בבחירת הלוקיישן למסיבת הסופרבול הוא שזה יהיה מקום עם YES וHD כי חבל לפספס את חוויית הצפיה במשחק הכי גדול של השנה בהיי דף.

omrili77

New member
פוקס לדעתי יש גם בהוט, לא?

ואני די בטוח ש-ESPN לא משדרים, רק פוקס ו-METV

roms25

New member
וואלה תודה

נקווה שישדרו בפוקס כי אני לקוח של הוט המקוללים.. אגב שכחתי לשאול, באיזה תאריך זה יוצא?

Anfield

New member
שידור גם בספורט 5 וHD מסתבר..

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1784757

RoyBehar

New member
וואו! they like us, they really like us...

פרשנות בעברית.. מישהו זוכר את הימים של הפרשנים הישראלים בMETV? נדב משהו.. אני צריך לחפש בארונות של אמא שלי, איפושהו עוד יש לי את סופרבול 31 ו 32 מוקלטים עם פרשנים בעברית ברקע (לא שיש לי וידאו לראות אותם) נראה לי שהבחירה ההגיונית היא פוקס HD - גם שידור באיכות וגם שדרנים בשפה המקורית, אבל בכל זאת סחטיין על העניין שסוף סוף המשחק מעורר קצת בארץ. באסה שאף אחד לא ישדר עם הפרסומות המקוריות (אולי METV אבל אני לא בטוח שזה נחשב, כי אצלהם את המשחק אי אפשר באמת לראות)

omrili77

New member
יש לי וידאו משולב, אני יכול להעביר לך ל-DVD

אם אתה ממש רוצה

omrili77

New member
אכן. הוא כזה חסר מושג

אני זוכר עד היום איך היה משחק שהשופטים סימנו סייפטי והגאון מסביר במשך 5 דקות שזה טאצ'דאון ולמה זה TD. זוועה.

laufgas

New member
עדיף לראות את זה באנגלית מאשר בעברית

גם כדי שהרעיון שאנשים רואים בערוץ הספורט פוטבול לא יעלה להם לראש וגם כי זה פשוט יותר נחמד.... למרות ג'ו באק וטרוי אייקמן המחרידים. לפעמים הם בסדר. חבל שרק לפעמים.

למעלה