סופראנוס או באפי?

elley

New member
סופראנוס או באפי?

עדיין חם מדי מכדי שאני אוכל לחשוב בבהירות ולהיות אפילו באותו יקום כמו "יעילה". אז אני בוהה בסדרות טלביזיה. ביומיים האחרונים התמוגגתי מ- call the midwife עפי"י המלצתה (המצוינת, אגב) של מאיפברואר. אבל יש רק שתי עונות, ונגמר בינתיים. עכשיו אני תוהה במה להואיל בטובי לצפות סוף סוף - האם בבאפי (ואז אולי שמש תרשה לי להשאר), או בסופראנוס (ולחלוק כבוד אחרון).

אגב, גילוי נאות קטן - בעונה הראשונה של באפי צפיתי בשבוע שעבר. יש עדו כמה עשרות לפניי. לא צפיתי מעודי באף סופראנו.

מה אתם אומרים? כבוד אחרון לטוני, או כבוד אחרון למאות אלפי הערפדים שבאפי מקפדת את פתיל חייהם?

שוטו!

מלפפiן

New member
אני בעד טוני.

אמנם לא צפיתי באדיקות, אבל בכל זאת, מר מאפיה אוכל את באפי בלי מלח.

elley

New member
בלי מלח!

אוהו! *כזה* צריך לנסות!
תודה

shemesh7079

New member

אנחנו גם מתכננים לראות את כל הסופרנוס (כשנגמור את העונה השלישית של משפחה מודרנית), ועכשיו זה בכלל חובה

את כבר יודעת מה דעתי על באפי

החלטה לא פשוטה. אני מניחה שהסופרנוס יותר "איכותית"

shemesh7079

New member
ושכחתי לציין

שהעונה הראשונה של באפי היא ללא ספק הגרועה ביותר בסדרה.
יש בשנייה ובשלישית כמה פרקים פשוט מעולים, אבל בגדול הייתי אומרת שהעונה החמישית היא האהובה עליי. והרביעית הכי מבדרת.
זהו הלכתי ללמוד

elley

New member
בהצלחה בלימודים

ואם את אומרת שהעונה הראשונה של באפי היא מהפחות טובות, אני בהחלט אדרבן את עצמי לשבת ולצפות בשאר. טוב, נתחיל בפרק הראשון של העונה השניה ונראה...

BALEDIN

New member
וואי ניסיתי לראות את באפי וכל פרק ניראה

בערך אותו דבר כמו הקודם
את חושבת שזו סידרה שאפשר להתחיל מהעונה הרביעית?

shemesh7079

New member
לא צריך בכוח

אם את מתכוונת שבכל פרק יש איזה מפלץ שנלחמים נגדו, אז כן, כולם אותו דבר:)
אם הייתי חייבת לוותר על פרקים מסוימים (ביקום מקביל אכזר), הייתי רואה את שני הפרקים שחותמים את העונה השנייה, שלושת הפרקים שחותמים את העונה השלישית ואז ממשיכה לרביעית. שגם היא מבדרת (כנראה רק) למי שאוהב את הסדרה ואת הכתיבה. יש בעונה הרביעית פרק אחד מפורסם (בקהל המעריצים) שבו אחרי בערך רבע שעה, אין יותר תסריט. כלומר אף אחד לא מדבר עד סוף הפרק.
התסריט לפרק הזה היה מועמד לאמי.
אני אפסיק עכשיו.

MayFebruar

New member
יאאא, איזה כייף לשמוע שנהנית!

וביומיים סיימת? (כן, אני זוכרת שאמרה שישלך תקופות ואת צופה בבת אחת.) אני לא רציתי שיגמר, אז צפיתי רק בפרק אחד כל ערב. מודה שהייתי צריכה הרבה משמעת עצמית בשביל זה

ולשאלתך, אני הייתי צופה כל יום בסדרה אחרת. יום סופרנוס, יום באפי. ואז לפי החשק.
(לא צפיתי בשתיהן, בסופרנוס אולי בפרק או שניים.)

elley

New member
איך הצלחת!?

הסדרה הזו כל כך נהדרת, שזה פשוט בלתי אפשרי להפסיק! וצ'אמי מדהימה

תודה על ההמלצה. באמת אחת הסדרות הבאמת נהדרות שנעשו אי פעם.

MayFebruar

New member
דחיית סיפוקים זה משהו שאני ממש טובה בו.

ולדוגמא- לפני חודשיים כשהיינו בשבדיה לקניות קנינו מלא שוקולדים של לינדט ושות', באונטי, מ&מ וכל מני. שמרנו את השקית בחדר אכסון ורק היום הוצאנו חלק

אין על צ'אמי! כמה צחקתי ממנה ואיתה

אני ממש שמחה שנהנית. ועוד יותר שצפית בזה, בדר"כ כשאני מתארת את הסדרה זה נשמע כ"כ מעפן ולא אטרקטיבי. מי ירוץ לראות סדרה על מיילדות בשנות ה50 בשכונה ענייה בלונדון? לקח לי מלא זמן לשכנע את אחותי שזה לא מדכא כמו שזה נשמע.
ואני איתך,אחת ה-סדרות! מקווה שיהיו עוד הרבה עונות.

elley

New member
יפה לך

אני טובה בדחיית סיפוקים אלא אם כן אין לי משהו יותר טוב לעשות, אז אני פשוט עושה וזהו. זה גם נורא תלוי מהו הסיפוק שאני אמורה לדחות. שוקולד, למשל, לא מדגדג לי בכלל. יכול להשאר בארון שנים מבחינתי, ושום דבר לא יקרה לו. חוץ מזה שאולי הוא יתקלקל...

אני אישית לא התחברתי בכלל

לסופראנוס (בעלי לעומת זאת הקפיד לראות את כל העונות תוך כדי שהוא רוטן שהוא לא מבין לאן זה מתקדם...).
לעומת זאת את באפי ממש אהבתי.
עוד סדרות אהובות:
אוז, הסמויה, רצח מאדום לשחור, ברייקינג באד, ואם אין ברירה אז גם- The killing.
שיהיה בכיף.

elley

New member
אז מסתבר שגם אני לא מתחברת לסופראנים

אז צפיתי בפרק וחצי מהסופראנוס, ועזבתי באמצע. איכשהו קיבלתי הרגשה שמדובר בפרודיה על סרטי וסדרות של גנסטרים, וככזו, היא לא משהו. בעונה השניה של באפי הגעתי לפרק שלוש בערך, וגם אותו עזבתי באמצע. ספייק בדיוק הגיע לעיר, ופתאום לא יכולתי לשאת את המבטא האמריקאי של כולם שם. כן כן, אני מהצד *הזה* של האטלנטי...
בקצב הזה לא תהיה ברירה אלא לפתוח את הקורא האלקטרוני שלי וללכת לקרוא את הספר שאני שומרת למקרי חירום. יש אמנם כמה ספרים הארד קופי שמחכים לי, אבל הם יותר ספרי עיון, וחם מדי לאינטיליגנציה. ועוד בגרמנית...

ומענין שכל הסדרות שהזכרת הן סדרות מפוצצות ומבוססות אלימות (למרות שאין לי מושג לגבי ברייקינג באד, מעולם לא שמעתי עליה מחוץ לפורום הזה).

shemesh7079

New member
השחקן

נדמה לי.
אולי הייתי צריכה להגיד את זה קודם, אבל לדעתי הסדרה מתחילה להשתבח החל מאמצע העונה השנייה (פרק 13 ליתר דיוק, בעצם 14 אבל צריך לראות את 13 כדי להבין). ואני לא סתם אומרת. אבל אם זה לא מדבר אלייך בוודאי יש דברים יותר טובים לעשות עם זמנך!

elley

New member
אל תהיי כל כך בטוחה

שיש לי דברים יותר טובים לעשות עם זמני...

למעלה